Saturday, June 15, 2019

De ce ii ia curentul doar pe romani?

https://terapieinarmonie.blogspot.com/2019/06/de-ce-ii-iau-curentul-doar-pe-romani.html
Ti-ai mai pus intrebarea: "De ce facem curent?". De asemenea, stiai ca "doar" in cultura noastra populara exista acest fenomen? (de fapt, in Balcani la cateva popoare). Iar mai interesant este ca alte popoare nici nu au auzit de asa ceva! Eu am intrebat mai multa lume in Anglia si nimic! 

Daca ti-ai mai pus aceasta intrebare, ai vreun raspuns plauzibil? Sigur exista multe, incepand de la faptul ca exista legatura intre urechi, iar aerul traverseaza tunelul,
ori ca timpanele incep sa vibreze ca nebunele... si cate si mai cate, la fel de hazlii. Dar hai sa iti dau eu un raspuns care, daca esti suficient de sincer(a) cu tine insu(a)ti, iti va provoca un Ahaaa! ce iti va opri acest program din subconstient! 

Raspunsul direct este: Englezii nu fac curent pentru ca nu stiu de el! Simplu! LUCRURILE PE CARE NU LE STII NU AU EFECT IN VIATA TA! Cum adica? Pai asa, simplu, am zis! Copiii care nu au fost invatati de parinti ca exista Bau-Bau, nu au aceasta frica! Copiii care vor auzi toata ziua de la mama lor sa ia o haina pe ei cand merg afara, ca sa nu raceasca (desi iesisera inainte de sute de ori in pielea goala sa se joace in zapada), in momentul in care vor uita haina, invataturile mamei vor fi acolo in subconstientul lor, vor instala frica, vor crea conflictul si vor produce acea raceala, bun motiv de confirmare pentru biata mama: "No vezi? Ce ti-am zis ca o sa racesti daca nu ai grija?". Dar sa iti mai dau doua exemple:

1. Traiesti intr-un loc unde exista ciocane, deci chiar daca nu stii ca esti lovit, vei fi afectat. Dar, daca traiesti in jungla amazoniana unde nu sunt ciocane, deci nu stii de ele, cum te-ar putea afecta daca nu sunt? 
2. Sa presupunem ca faci cancer tu si prietenul tau. El isi face niste analize peste vreo 3 luni si i se descopera. Frica si tratamentele il ucid in alte 3 luni. Tu însă o sa traiesti mai departe, o sa supraviețuiești bolii pt ca nu ai aflat de ea... E caz real...  

Cand vii in Romania si auzi ca toata lumea face curent, incepi sa te interesezi despre fenomen, cercetezi, afli despre mai multe cazuri. Iar toate aceste lucruri nu vor face decat sa iti instaleze in subcontient convingerea limitativa si frica legata de curent. Te mai si bucuri: "Ce bine ca am aflat?", bietul de tine... Iar de acum incolo vei fi atent la orice adiere caci ai devenit mai constient, nu?... Si Doamne fereste sa stai intr-o masina cu geamul coborat ca vei avea cu adevarat probleme, ti-ai programat subconstientul pentru asta!

Unii oameni au auzit ca faci curent de la problemele cu dintii ori urechile netratate. Se vor asigura de asta, din frica lor, apoi vor respira "usuratici" si intr-adevar nu vor mai face simptome, vor putea sta in curentul de aer, pentru ca ei STIU ca nu mai pot face curent odata rezolvate acele probleme, deci nu vor mai avea o stare conflictuala. Starea conflictuala creata de faptul ca STII unele lucruri e cea care iti provoaca probleme in cazul in care esti intr-o situatie ce nu se conformeaza convingerilor tale, si nu situatia in sine (STIU ca voi raci daca ies fara haina, STIU ca voi face curent daca stau in curentul de aer si am dinti netratati, STIU ca voi primi gripa daca tuseste spre mine unul bolnav, etc etc).

Ai inteles ce simplu este? Este vorba despre o credinta limitativa ce iti programeaza subconstientul exact pentru lucrul de care ti-e frica. De ce ti-e frica nu scapi, spune o zicala pe buna dreptate. Si ce e de facut? In primul rand, sa intelegi si sa constientizezi cum functioneaza, pentru a avea acel moment de Ahaaa! iar apoi, sa fii atent, prezent in viata ta cand se va mai intampla sa fii intr-o situatie de acest gen. Iar, dupa o perioada, subconstientul tau o va da uitarii (incheie programul, de fapt, pentru ca subconstientul nu uita nimic niciodata, ai stocata toata viata ta acolo!) si nu vei mai avea cum sa faci curent! Functioneaza 100% iar partea buna este ca nici nu trebuie sa ma crezi ci poti sa incerci chiar pe tine!... Succes!   

....

cu mult drag, Costea Paul George
___________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine! Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro
___________________________________

Ai o parere, o intrebare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… “SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 ... Cel putin, ca iti place ori nu, da un calificativ articolului aici, dedesubt, la "Reactii la articol"... 🙂

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”


Adresa de email: *


No comments: