Sunday, August 12, 2018

Angelina Jolie - Ce a determinat-o sa isi indeparteze sanii? Sigur frica de cancer?

https://terapieinarmonie.blogspot.com/2018/08/angelina-jolie-ce-determinat-o-sa-isi.html
(postare initiala: 21 mai 2013)

Sper ca esti de acord ca simbolul cel mai clar al feminitatii sunt sanii! Nu cred sa conteste cineva! Ce poate determina o femeie sa faca acest lucru, sa ii indeparteze chirurgical? In cazul Angelinei Jolie, nu stiu, mie imi suna mai mult a afacere, mai ales ca acţiunile companiei care deţine monopolul asupra testelor genetice în Statele Unite
au crescut pe bursă cu 3 la sută, imediat după publicarea în New York Times a articolului scris chiar de Angelina Jolie. Interesant, nu? Ajunge un zvon, implicarea unui star, a unei persoane publice si s-a si implantat frica in randul populatiei. Deja, din ce in ce mai multe femei cer efectuarea acestor teste… Aceasta este una din tehnicile de manipulare de mare succes! Functioneaza bine, asa-i?

Si totusi, ramane frica!… Ea este motivul principal, la o femeie normala, pentru care sa faca asa ceva. Dealtfel, frica este responsabila de majoritatea relelor in viata. Dr. Hamer, cel ce a pus bazele noii medicini germanice, a spus-o intr-o singura fraza: “Oamenii nu mor din cauza cancerului, si nici din cauza agentilor patogeni, a virusurilor, bacteriilor… Ci din cauza fricii si a epuizarii!”… Iar cei ce au interese, stiu toate aceste lucruri, legate de frica si manipulare. Suntem tinuti astfel in frica prin toate mijloacele “educationale”, mass-media, etc… dupa care e suficient sa vina cu o solutie salvatoare iar noi muscam momeala…

De ce zicea Dr.Hamer ca nu murim de cancer? Pentru ca cancerul, in cele mai multe cazuri, nu este mai grav decat o banala raceala si, in general, este descoperit, ca majoritatea bolilor, in faza de vindecare. Cancerul este si el, ca si restul bolilor, o reactie de supravietuire a organismului la neconcordanta dintre nevoile, asteptarile noastre si asa-zisa realitate, ceea ce este. Dar, te rog sa te pui in situatia unui om caruia i se aduce la cunostinta ca are cancer, sa vezi cum iti iei pampers! Ca doar, din cele stiute, toti cei care au cancer, au murit… Si atunci, aceste frici iti provoaca alte conflicte, care o sa duca la alte cancere, diagnosticate de medicina ca si metastaze (care nu exista, sant rezultatele unor conflicte separate) si, ajutat de medicina prin chirurgie, citostatice (otrava celulara care opreste proliferarea celulara, a tuturor celulelor, nu doar a celor “cancerigene”) si raze, intri intr-un cerc vicios din care nu mai scapi…

Medicina clasica, prin insasi esenta ei, are rolul sa ne tina in frica:
– trebuie sa luptam impotriva microorganismelor din mediul exterior (desi, ele au existat de la inceputul timpurilor si traim in simbioza cu ele, exista in noi toate microorganismele din “zona”, intr-o cantitate impresionanta: peste 2 kg!!!),
– trebuie sa traim cu spaima din cauza bolilor genetice, inexistente, dealtfel (o sa faci boli asemanatoare parintilor doar datorita faptului ca esti parte din ei si esti la fel ca ei, interpretezi lumea in acelasi mod, fiind in acest fel predispus la aceleasi boli),
– trebuie sa ne vaccinam ca sa evitam epidemii (pana la inceputul sec XX de ce nu a disparut specia umana, fara vaccinuri? nu ni se spune ca, la marile epidemii, vaccinurile au inceput sa fie administrate abia dupa epidemiile respective!)
– trebuie sa fim tot timpul in garda, sa nu luam ba o ciuperca, ba o gripa, ba o boala venerica, ba uratele boli de piele, etc (am mai amintit ca avem toate microorganismele in noi si se manifesta doar daca ne-am facut diferite conflicte: am iesit dezbracat, sigur o sa racesc; am baut apa rece, sigur o sa ma doar in gat; m-a atins omul ala cu urata boala de piele, daca o primesc?; a tusit inspre mine, sigur iau gripa; etc)
– medicamentele sunt salvarea (desi ele trateaza doar simptomele, in plus, sant otravuri, chimicale, care dau efectiv peste cap echilibrul natural al organismului)

Prin urmare, singura salvare vine din tine si nu din lucruri exterioare! In primul rand, lasa fricile deoparte, nu iti ajuta la nimic, din contra! Accepta ceea ce este asa cum este iar daca esti nemultumit, incearca sa schimbi ceva. Delasarea te va tine in frica. ( am experimentat-o 🙂 )… Si incearca sa iti tii treaza constiinta, prin intuitie, ea iti va arata intotdeauna drumul corect!



cu drag, Costea Paul George
___________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine! Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro
___________________________________

Ai o parere, o intrebare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… “SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 ... Cel putin, ca iti place ori nu, da un calificativ articolului aici, dedesubt, la "Reactii la articol"... 🙂

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”


Adresa de email: *


3 comments:

Paul Costea said...

Catalin says:
21/05/2013 at 4:58 PM

Nu sunt de accord cu unele din afirmatiile tale:
1. Vaccinurile au eliminate poliomelita de exemplu, o boala care pana in anii 50 era chiar comuna. Mortalitatea cauzata de alte boli a fost de asemenea redusa prin aparitia vaccinurilor. (Nu uita ca amerindienii au fost ucisi in proportie de 80% de variola si varicella, in fata carora nu aveau imunitate)
2. pana la aparitia medicinei modern(secolul XX sa zicem), era un lucru normal ca o femeie sa aiba 6-10 copii din care doar 60% sa ajunga la maturitate, sau ca mama sa moara la nastere din cauza complicatiilor sau a infectiilor;
3.UNELE boli se transmit genetic, la fel cum se transmit si unele caractere morfo-fiziologice, nu toate; pur si simplu s-a dovedit pe esantioane , pe baza studiilor ca e mai mare probabilitatea sa ai diabet daca si unul din parintii tai are diabet, spre exemplu!
4. Cancerul nu este o boala mortala; daca e descoperita la timp.Nu mor toti bolnavii de cancer!(soacra mea e o supravietuitoare a cancerului de colon depistat acum 8 ani si vindecat prin interventie chirurgicala si chimioterapie)
5. In Romania se iau medicamente dupa ureche, toti romanii sunt specialisti si se indoapa cu antibiotic pentru o banala raceala – aici de vina e lipsa de educatie si marketingul agresiv al companiilor farmaceutice.
6. UNELE bacterii se afla in simbioza cu corpul nostru, altele nu; nu trebuie sa ne ferim de toate microorganismele;
7.FOSTUL DR.Hamer , actual Dl. Hamer s-a trata de cancer testicular prin metodata chirurgiei modern(interventie chirurgicala +chimioterapie)iar primul sau pacient, sotia sa, a murit de cancer.
Reply

admin says:
21/05/2013 at 6:42 PM

cataline, te admir pt ca esti atat de bine informat! dar stii pt ce te admir cel mai mult? pt ca ai devenit un cititor fidel al blogului meu! nu o sa intru aici in polemica cu tine. nu are niciun sens. iti spun doar un lucru: parca ma vad pe mine acum doi ani! nu stiu oricum de unde le scoti! esti doctor cumva? nu observi ca tot ce stim e din cauza ca asta vor sa stim?

acest dr.hamer a fost atacat pe toate caile pt descoperirile sale! cei cu interese nu o sa lase stiinta lui sa castige teren! e stiinta pt ca e 100% reproductibila!

iti urez succes in lupta ta pt a invinge in adevarul tau! 🙂
Reply

Adina says:
28/05/2013 at 2:34 PM

Draga Paul,

Ma bucur sa te vad atat de activ, am intrat pe blogul tau si am citit o gramada de articole, inclusiv cometariile lasate de cititori.

Stiu ce spui, si o simt cu toata fiinta mea, cand acum 9 ani, am declarat ca medicina alopata e un business si de obicei in orice business unul castiga si altul pierde. Sut si altfel de afaceri, corecte cu castig bilateral, insa in cazul acesta, al medicinei – pacientul (cealalta parte a afacerii), este perdant. Plateste asigurari de sanatate, ia retete, ia tratamente, si asteapta vindecari, si toate astea de frica. Frica de a fi raspunzator pentru boala sa, asteapta de la altii….
Si asta si cu altele, cu asigurarile, cu contributia pentru pensie… FRICA

Iti multumesc pentru tot ce scrii, mai ales pentru ce scrii legat de Hamer. Pacat ca nu am stiut mai demult, daaar, e bine ca aflu macar acum.
Multumesc
Reply

Costea Paul George says:
28/05/2013 at 7:07 PM

imi pare bine ca iti plac articolele mele… 🙂
Reply

Paul Costea said...

Andreea says:
29/05/2013 at 6:43 PM

Sigur medicina moderna are nejunsurile iau in Romania sunt si mai multe … dar nu este de neglijat! nu putem sa spunem ca medicina moderna nu are si beneficii . De exemplu daca iti rupi o mana, pai cu medicina traditionala nu prea ai sanse sa te vindeci asa cum tb … pe cand medicina moderna te ajuta sa te refaci repede. In plus, banala apendicita in trecut era o mare problema … acum se rezolva in 30 min. Fiecare are dreptul sa aleaga metoda de tratament pe care o considera adecvata pentru sinehiar operatiile estetice mie mi se par un miracol al mediciinii moderne (stiu cliseele de genu sa te accepti pe tine asa cum esti etc. dar de ce in definitiv? daca chiar ai o problema care se poate rezolva chirurgical de ce nu? de exemplu am avut o colega care avea o deformatie nazala … si era inestetic, dar rau … s-a operat si … e cu totul alt om! are incredere in sine si este si arata f bine) Problema nu este tipul de medicina problema este modul nostru de gandire!
Reply

Andreea says:
29/05/2013 at 6:45 PM

Scuze pentru modul de scriere. Oboseala din sesiune isi spune cuvantul. Nu stiu cum pot edita aici.
Reply
Costea Paul George says:
30/05/2013 at 7:22 AM

am subliniat deja faptul ca si medicina moderna are rolul ei, mai ales in urgente, cum ai zis… acolo chiar ca nu ai alta solutie… dar sunt cazuri cand nu ar trebui internvenit si, mai ales asa, cu bocancii in fata, vorba aia… si da, pt cine are o problema estetica e singura solutie… singura mare problema a medicinii e modul de abordare, in care omul nu se vede ca un tot: corp fizic, emotional si suflet…
Reply

Danut says:
29/05/2013 at 10:58 PM

Ma bucur ca exista oameni care se preocupa de sanatatea lor si a celor din jur!
Si eu fac parte din aceasta categorie. Din 1996 am inteles ca toate tehnicile de manipulare sunt realizate cu un singur scop: Profitul cat mai gras si consistent! Ignoranta si slaba informare a populatiei, duce la generarea fricii! si din pacate sunt din ce in ce mai multi cei care pun “botul” la astfel de manipulari ordinare.
O sleatca de profitori de 23 de ani au facut averi colosale prin manipulare si dezinformare! Oare de ce nivelul de trai al romanului este sub orice critica? Simplu: In primul rand noi ca natie nu suntem uniti, nu stim cu adevarat ce vrem si din pacate am uitat ca adevarata forta este in fiecare din noi. Singurul si cel mai bun medic, cel mai bun psiholog esti chiar TU! Nu lasa responsabilitatea sanatatii tale in mainile nimanui!
Fii responsabil pentru sanatatea si viitorul tau!
Voi mai reveni si cu alte comentarii!
Va saluta cu respect, Danut.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
30/05/2013 at 7:24 AM

chiar ca nu pot comenta cu nimic, doar sa aprob ce ai scris… imi pare bine ca nu sunt singur… 🙂
Reply
Hexe says:
14/06/2013 at 2:29 PM

nu esti singur!
Reply

Raluca says:
31/05/2013 at 2:44 PM

Buna Paul,
Ma bucur tare mult ca te-am descoperit! Am primit de la un prieten linkul blogului tau si sunt foarte placut surprinsa de articolele tale foarte bine documentate si FOARTE ADEVARATE!
Referitor la isteria generala declansata de operatia Angelinei Jolie, de cand am auzit vestea si am citit articole despre ea mi-am pus cateva intrebari de bun simt:
1. De ce o femeie care are MILIOANE DE DOLARI “se teme” de o boala pe care nici nu o are, “doar exista riscul genetic sa o faca” si care se poate trata si in cazul in care o face, cu tratamente naturiste si non-invazive? Exista clinici peste tot in lume care trateaza si vindeca aceste boli cu cateva mii de dolari! oare Angelina, care poate avea acces la multe lucruri pe care muritorii de rand nu si le pot permite chiar nu stie aceste lucruri? Este ridicol, ABSOLUT RIDICOL sa credem ca da…
2. De ce se face atata zgomot pentru operatia ei (tare cred ca nici nu i s-a facut o asemenea operatie)si nu se fac cunoscute cazurile OAMENILOR VINDECATI, de ce mass-media nu publica titluri de genul “CANCERUL SE POATE VINDECA” sau “CANCERUL NU UCIDE, CI TEAMA”
3. De ce oare chiar dupa vestea operatiei ei, a aparut repede in presa stirea ca Angelina va face un film despre mama ei care a murit de cancer? Chiar nu este evident? Filmul acesta va incasa milioane de dolari, va fi vazut de milioane de femei care vor da fuga la doctor sa-si faca analizele PE BANI GREI. Cine castiga? HOLLYWOOD SI MEDICINA CLASICA. DIN NOU.
4. Este evident ca stirea “senzationala” despre operatia Angelinei a lovit exact in EMOTII, IN SUBCONSTIENTUL COLECTIV FEMININ, inducandu-se TEAMA, SUFERINTA, DUREREA, in subconstientul tuturor femeilor care empatizeaza si o compatimesc pe Angelina.
5. Prin mamografie si mai ales prin chimioterapie celulele canceroase sunt diseminate in corp!!! La ora actuala exista atata informatie ADEVARATA, trebuie doar sa vrem sa citim, sa aflam adevarul. Femei dragi, treziti-va!! Va rog din suflet cititi, cautati, cercetati si nu va lasati pacalite de sistemul medical care vrea DOAR BANII, SI NU SANATATEA VOASTRA!
6. Am gasit recent un articol al unei nutritioniste celebre din State, tot pe tema matectomiei, iar felul in care isi prezinta parerea este de foarte mult bun simt si este AMPLU DOCUMENTAT. Iata linkul http://kimberlysnyder.net/blog/2013/05/21/do-you-need-a-double-mastectomy/
Draga Paul, iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si FELICITARI PENTRU CURAJUL DE A SPUNE ADEVARUL!
Sa auzim numai de Bine,
Raluca
Reply
Mihaela Spiridonescu says:
11/06/2013 at 4:41 PM

Excelente articolele tale!
Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multi oameni care se trezesc.
Am citit cartea doctorului Hamer acum cativa ani si sunt foarte de acord cu tot ceea ce spune acolo.
Cel mai periculos gand este INGRIJORAREA, care genereaza emotii negative
foarte nocive, cum ar fi FRICA, TEAMA, ANXIETAREA, etc, si care epuizeaza pur si simplu omul de resursele sale energetice.
Continua ceea ce faci pentru ca nu esti singur, oamenii au nevoie de informatie de calitate sa se trezeasca din acest cosmar pe care il genereaza grupuri de interese.

O zi excelenta tuturor!
Reply

Costea Paul George says:
11/06/2013 at 4:49 PM

iti multumesc mult, cat si tuturor celorlalti, pentru sustinere… 🙂 … succes in tot ce faci… 🙂