Sunday, August 12, 2018

In drum spre inrobirea totala (partea a II-a): Controlul populatiei si al selectionarii…

(postare initiala: 25 octombrie 2013) 

Ai stiut ca toate aspectele vietii ne sunt controlate? Traim astfel o viata pe care o credem a noastra si, totusi, nu este asa. Mai toate gandurile, ideile, credintele, convingerile noastre au forma pe care o au datorita faptului ca cineva acolo sus ne iubeste, big brother este cu noi. Conform celor spuse de o persoana a elitei, restrangerea drepturilor omului de rand este necesara deoarece el nu stie cu adevarat ce inseamna libertatea si nici nu ar sti ce sa faca cu ea.
Educatia, mass-media si legile isi fac bine treaba in acest sens iar noi, atat de bine am invatat lectia incat am ajuns sa fim noi insine paznicii nostri: imi dau in gat vecinul pentru ca am remarcat lucruri interesante la el, de exemplu, e trasa roleta ziua (exemplu pueril, dar asa functionam)… Acestea nu sunt conspiratii, sunt realitati pe care le experimentam in viata de zi cu zi…

CONTROLUL POPULATIEI
In Statele Unite, pe Pietrele Indrumatoare din Georgia, sunt sculptate 10 recomandari. Prima este: “Mentinerea populatiei sub 500 de milioane de locuitori, intr-un echilibru perpetuu cu natura.” A zecea si ultima recomandare este: “Nu fiti un cancer pentru pamant – lasati loc naturii.” Indemnurile lasate in 1980, in 12 limbi, de niste necunoscuti bogati pe aceste pietre de granit gigantice, sunt clare. Recomanda democidul unui procent de 92% din populatie.

Oare aceste pietre sunt opera unui dement poliglot bogat? Daca despre asta este vorba, atunci, in prezent exista multi dementi bogati pe planeta noastra, pentru ca numerosi lideri mondiali planifica exact acelasi scenariu, confirmat de cifre. Ne spun ca populatia globala, de 6.76 miliarde, creste cu 137 milioane pe an, in timp ce anual mor 56 de milioane de persoane. Potrivit acestor cifre, populatia mondiala va fi de 9.2 miliarde pana in 2050. Si, odata cu cresterea standardelor de viata in numeroase tari foarte populate, vor fi necesare doua planete precum a noastra pentru a acoperi nevoile umanitatii.

Grupul “Optimum Population Trust” considera ca, pentru a atinge o stabilizare a populatiei, se impune “o reducere masiva prin violenta, boala, foamete sau dezastre naturale”. Acest grup este de parere ca guvernele vor fi fortate sa utilizeze “metode coercitive de control asupra populatiei”. Un raport al Clubului de la Roma, datand din 1991, sugereaza ca: “Prin urmare, adevaratul inamic este insasi umanitatea.”

“Exterminarea oamenilor? Conducatorii nostri nu pot fi atat de cruzi!” Totusi, Ted Turner a anuntat pe postul de televiziune CNN: “O populatie mondiala totala de 250-300 milioane de indivizi, o diminuare de 95% a populatiei actuale, ar fi ideala.” Jacques-Ives Cousteau declara candva in cadrul UNESCO: “Pentru a stabiliza populatia mondiala, trebuie eliminate 350000 de persoane/zi. Este oribil a spune un asemenea lucru, insa este si mai oribil a nu-l spune. ” Barbara Marx Hubbard (membra a grupului de reflectare Task Force Delta si spiritualista foarte cunoscuta) afirma: “Un sfert din umanitate ar trebui eliminat din corpul social. Noi suntem raspunzatori de procesul de selectie al lui Dumnezeu pe planeta Terra. El alege, noi distrugem.” Este dificil sa faci o afirmatie mai clara.

Elita a creat un program complex pentru a depopula planeta si pentru a infaptui fiinta umana ideala. Iata-l, in linii mari:

* Proiectul “Poluare”: permite utilizarea de toxine in mediul inconjurator (pesticide, fluor, mercur, aluminium) pentru a vlagui populatia.

* Proiectul “McDonald”: permite hrana devitalizata si toxica (ormanisme modificate genetic, aspartam, zahar concentrat) pentru acelasi motiv.

* Proiectul “SIDA”: democidul rasei negre si homosexualilor multumita 1) unui virus HIV probabil fabricat in laborator, 2) unei propagande imense (HIV nu este mortal) si 3) unor tratamente ineficace si mortale.

* Proiectul “Vaccinuri”: slabirea/epuizarea populatiei si democidul persoanelor foarte plapande, prin injectarea de toxine si microbi direct in organism. Diminuarea numarului de nasteri prin intermediul substantelor abortive.

* Proiectul “Chemtrails” (Darele mortii): imprastierea de toxine si microbi sintetici de catre avioane militare si comerciale.

* Proiectul “Uraniu”: utilizarea de arme posedand substante radioactive pentru decimarea populatiei in razboi (Iraq, Afganistan).

* Proiectul “Procreare”: dezvoltarea clonajului uman si sfarsitul procreari naturale: avortari, sterilizari, agenti poluanti.

* Proiectul “Omega”: din 1985, armata Statelor Unite a dezvoltat in secret un hibrid extraterestru uman controlabil, posedand capacitati supraomenesti, obtinut prin clonare, al carui corp este adaptat pentru a indeplini anumite munci.

* Proiectul “Revolutie”: un eveniment va provoca revolta populatiei. Acest lucru va permite fortelor de ordine de a retine si incarcera in lagarele de concentrare deja construite, rasele si indivizii indezirabili. In Statele Unite, FEMA a tintit deja negrii, hispanicii, protestatarii de impozit, contestatarii si proprietarii armelor de foc.

* Proiectul “Agenda 21”: scopul sau il reprezinta eliminarea intregii clase mijlocii, a majoritatii clasei sarace si abolirea proprietatii private. Populatia saraca ramasa va trai in lagare de munca si va ocupa posturi fixe. Copiii vor fi educati de catre stat, hrana va fi limitata si modificata genetic, iar apa limitata la 10 galoane/zi etc.

CONTROLUL SELECTIONARII

Fiecare pastor selectioneaza oile cele mai potrivite pentru programul sau de gestiune a turmei. Ca bun pastor N.O.M trebuie sa identifice oile negre nonconformiste si sa le elimine. Iata metodele cele mai utilizate:
* Identificarea prin cifre: fiecare individ este asociat cu 3 serii de 9 cifre (999), 9 cifre pentru sistemul bancar, 9 cifre pentru numarul de asigurare sociala si 9 cifre pentru adresa postala.
* Identificare prin carnete/legitimatii: asigurare de boala/asigurare de sanatate, permis de conducere, pasaport, carte de credit si de debit, orice informatie fiind inregistrata.
* Identificare biometrica: retina, voce, amprente digitale, fotografie, ADN, sange.
* Identificare prin cip: sistem GPS in automobile, carnete, telefoane celulare, bratari sau implant sub piele.

Odata marcata, oaia trebuie cunoscuta mai bine. Se acumuleaza un profil al fiecarui individ: opinii, comportamente, cumparaturi, deplasari, legaturi/relatii, obiceiuri, standard de viata. Cum fac? Sistemele sofisticate, precum Echelon, permit supravegherea electronica si acumularea de fisiere informatice, pastrand in memorie orice tranzactie, telefon, fax, e-mail, Internet, calatorie, etc. In Franta, este folosit fisierul Edvige, iar in Japonia, JukiNet. Pretutindeni, in orasele mari si mijlocii ale lumii, se instaleaza camere de supraveghere. In Marea Britanie, exista una la 14 locuitori. Cu toate acestea, rata criminalitatii, motivul oficial al instalarii lor, nu a scazut.

Carnetul sau legitimatia cu cip face deja parte din viata noastra: carti de credit, de debit, carte de identitate, legitimatie de transport, legitimatie de biblioteca, etc. Se spune ca acestea au scopul de a simplifica procedurile administrative. In realitate, asigura eficacitatea sistemului de supraveghere. In Statele Unite, Operatuinea Calul Troian urmareste urmele electronice ale protestatarilor si oilor negre pentru a-i identifica inainte de introducerea legii martiale. Cei mai incomozi vor fi eliminati inaintea instaurarii sale, pentru a nu starni revolta oilor negre.

Ghis – “Politica”



La final, as dori sa reiau ideea: Acestea nu sunt conspiratii, sunt realitati pe care le experimentam in viata de zi cu zi, doar ca suntem prea adormiti sa vedem ce se intampla. Cele enumerate in articol au fost implementate tiptil-tiptil in viata noastra astfel incat au ajuns sa faca parte din ea fara sa ne dam seama, devenind astfel ceva normal… Nu e normal, dar, in acest ritm, in cativa ani ni se va parea normal si cipul sub piele si multe altele, care azi ni se par ridicole… Totul, spre binele nostru… Bill Gates, in clipul ce urmeaza explica clar, ca si dovada ale celor scrise de mine in aceste ultime doua articole, care e situatia cu populatia umana si care e rolul vaccinurilor:

.... 

cu mult drag, Costea Paul George
___________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine! Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro
___________________________________

Ai o parere, o intrebare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… “SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 ... Cel putin, ca iti place ori nu, da un calificativ articolului aici, dedesubt, la "Reactii la articol"... 🙂

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”


Adresa de email: *


5 comments:

Paul Costea said...

Adi says:
25/10/2013 at 11:47 AM

Culmea omenirii ar fi tocmai ca oamenii sa realizeze ca sunt un cancer pentru pamant.
Si daca chiar exista o elita in umbra, nu grosul populatiei, care sunt niste oi neganditoare, i-a pus acolo?
Cum ajung bogatasii bogati… daca nu ar cumpara prostii lucrurile pe care acestia le vand?
Reply

Costea Paul George says:
25/10/2013 at 12:00 PM

suntem un cancer pt pamant din cauza inconstientei noastre…
Reply
simona says:
26/10/2013 at 1:39 PM

Dar prin investitii in educatie ,cultura si sanatate (cu dreptul divin de a alege pe ce cale mergi) nu s-ar putea face (de exemplu in Africa) ceva ? Ca sa nu mai existe atata suferinta si boala ?? Intreb si eu, dar stiu ca pentru EGO-ul unor fiinte umane nu exista loc pentru smerenie in fata lui Dumnezeu..
Reply
Costea Paul George says:
27/10/2013 at 11:22 AM

draga mea simona… situatia din africa este cum este pentru ca asa se vrea a fi… ei vor sa extirpe acele populatii pentru a se putea bucura nestingherit de resursele continentului african…
Reply

Daniel says:
25/10/2013 at 12:29 PM

Partea cu extraterestrul m-a lasat masca. E modul in care cineva isi da cu firma in cap. Baga 99 de adevaruri, si o tampenie imposibil de crezut, care discrediteaza TOTUL.
Citat de mai sus:

“Proiectul “Omega”: din 1985, armata Statelor Unite a dezvoltat in secret un hibrid extraterestru uman controlabil, posedand capacitati supraomenesti, obtinut prin clonare, al carui corp este adaptat pentru a indeplini anumite munci”.

Nu exista nici macar speculatii pe tema asta, ca sa nu mai vorbesc de dovezi.
Reply

Costea Paul George says:
27/10/2013 at 11:51 AM

dragul meu daniel… in primul rand, acest articol, partea “tehnica” reprezinta un extras dintr-o carte, nu sunt ideile mele… iar autorul cartii ma gandesc ca nu o fi scris lucruri nedocumentate. nici eu nu stiu ce sa cred despre acest lucru, dar extraterestrii sigur exista, dupa parerea mea. este imposibil sa fim singuri in imensitatea universului… si sigur sunt oameni care stiu despre interactiunea cu ei si felul acestei interactiuni…

cu drag, paul
Reply

Paul Costea said...

Mihai Maria says:
25/10/2013 at 12:32 PM

Buna ziua!
Eu nu cred ca mai au timp sa faca ce si-au propus.Dupa cum spune Drunvalo, trebuie sa invatam sa ne activam MER-KA-BA, functie a creierului, pe care toti o avem.Asa vom putea face saltul in cealalta dimensiune, atunci cand vor incepe cele 8 catastrofe, (Marina POPOVICH , pilot de incercare din Rusia, a descifrat mesajele din lanurile de grau).Nu trebuie sa le asteptam pe toate 8 , facem saltul de la prima.
Vremurile pe care le traim sunt minunate, daca suntem constienti de ce se intampla acum pe Pamant.
Am intrat in Era Feminina din 22 decembrie 2012(care dureaza 13.000 de ani)
O zi frumoasa tuturor!
Mihai Maria
Reply

Costea Paul George says:
27/10/2013 at 11:47 AM

iti multumesc pentru comment. ai scris lucruri interesante… 🙂

cu drag, paul
Reply

Cristina Predescu says:
25/10/2013 at 10:53 PM

” cancer pentru pamant” …greu de inghitit cuvintele astea!
…nu cred ca D-zeu a impins lucrurile in directia asta cand a spus ”Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul, şi supuneţi-l […]”- asta in cazul in care privim lucrurile dintr-o perspectiva crestina . a hotari cine trebuie sa moara ,cati,cand , in ce fel …e in totala contradictie cu mostenirea lasata de Hristos .
cine vrea sa se sacrifice pentru ”telul nobil, umanitar” al elitelor ? hai sa punem umarul! ce ziceti? ala -eu ,ala- eu , …nu toti odata! :)))

pamantul e al meu , ca si al tau(oricine ai fi) si stiu ca vrei sa traiesti ca si mine , ca si batranica de 80 de ani care inca mai trage de viata si ca si copilul care abia a deschis ochii.hai sa nu mai aberam atata ca trebuie sa moara miliarde pentru a putea huzuri de bine cativa omuleti batrani si obsedati de putere(ca de fapt,despre asta este vorba, nu? ). avem acelasi drept garantat de D-zeu la viata . in fata Lui noi toti suntem egali .
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
25/10/2013 at 11:00 PM

foarte frumos ai grait, draga mea cristina… nu pot decat sa iti dau dreptate si sa iti multumesc pentru acest comentariu… 🙂

cu mult drag, paul
Reply

Andrei says:
26/10/2013 at 12:04 PM

Bill Gates, dincolo de faptul ca este miliardar in dolari, e doar un dobitoc care crede ca statutul de VIP al planetei ii permite sa iasa public sa bata campii. In realitate nu da nimeni doi bani pe el si pe opiniile lui. Sa nu uitam ca este inventatorul celui mai prost sistem de operare din lume – Windows, care dupa atatia ani de aparenta evolutie si o caruta de bani investiti in programatori, inca nu reuseste sa tina pasul cu altele, premium ca Mac OS sau chiar gratuite create de entuziasti ca Linux. Legat de articol – da, cred ca anumite informatii din el sunt adevarate dar in acelasi timp draga autor, de la inceput pana la sfarsit te contrazici in repetate randuri. Eu te intreb cateva lucruri: De ce asa zisa elita ar vrea micsorarea populatiei? Au nevoie de sclavi in toate corporatiile lor. De ce bogatii ar vrea sa otraveasca o planeta pe care ei insisi locuiesc ? De ce ar vrea sa se joace cu virusi care pot scapa de sub control si pot suferi mutatii prin care sa nu mai raspunda nici macar la antidoturile pregatite pentru ei? Toate astea ar insemna sinucidere pentru ei cand sunt foarte multe alte metode eficiente care sa nu le puna si lor viata in pericol. CO2 prea mult? Aiurea – stai linistit ca il au sub control. Au graficele pe urmatorii cativa ani. Stiu exact cum va evolua si cand se preconizeaza ca situatia va deveni critica. In timpul asta miliardarii din petrol vor trece ca prin minune pe alte tehnologii si vor deveni si mai bogati iar planeta se va reface. Extraterestri clonati pentru munca? Pe bune? Aici m-a bufnit rasul :))) Mai de graba cred ca e invers. Cred ca noi suntem niste clone ale unora mai avansati. Ne-au creat pentru ca aveau nevoie de Gigei muncitori pe Terra, apoi cand au luat tot ce le trebuia din resurse ne-au lasat in pace sa evoluam..atat cat se poate (probabil era mai mare efortul sa ne extermine). Nu spun ca nu se intampla lucruri nasoale pe planeta. Nu spun ca nu exista conspiratii pe alocuri, in functie de diverse interese geografice. Dar nu cred intr-o conspiratie globala – cel putin nu una in genul celei pe care o descrii tu pentru simplul fapt ca nu-i vad pe toti oamenii influenti ai planetei asezandu-se la aceeasi masa ci ii vad in concurenta unii cu altii. Si asta pentru ca, oamenii foarte bogati vor sa devina si mai bogati. Nu isi consuma energiile pentru a scadea populatia, pentru simplul motiv ca ii doare in C** daca mai existam si noi pe langa ei sau nu, daca avem ce manca sau nu, daca ne imbolnavim sau nu. Pur si simplu sunt complet dezinteresati. Aaaa…si la final, doar asa ca sa va scoateti din cap povestea asta: Planeta mai poate sustine inca de 10 ori populatia actuala. DE 10 ORI, RETINETI! Si nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, urcati-va in avion si dati o tura spre ce destinatie vreti voi. Apoi completati aici raspunsul: Cat % din suprafata totala pe care o puteti vedea de sus e ocupata de asezari omenesti? 1 %? 2 %? 10% in zonele aglomerate? Si cate din aceste asezari abia acum incep sa se dezvolte pe verticala, in sus sau in jos? Asa ma gandeam si eu…:)))
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
27/10/2013 at 11:35 AM

raspunsuri la intrebarile tale:
1. asa zisa elita ar vrea micsorarea populatiei pentru a putea fi tinuta mai usor sub control. in corporatiile lor au nevoie de oameni tot mai putini din cauza robotizarii…
2. bogatii otravesc aceasta planeta doar din cauza inconstientei si a gradului ridicat de nebunie la care au ajuns…
3. se joaca cu virusi tot din inconstienta, deoarece, avand antidotul, se cred deasupra naturii…

am si scris in articolul anterior ca doar argentina poate sa sustina tot globul cu hrana… iar elita are niste scopuri care nu mai tin de o viata de om normal, se cred zei… cine stie, poate chiar or fi???
Reply

nicu pavil says:
26/10/2013 at 4:31 PM

Buna ziua,
Va deranjez pentru doua minute venind la d-voastra cu rugamintea de a posta cateva randuri despre mine.Am nevoie de sprijinul d-voastra pentru a trece peste acest obstacol care a venit in viata mea acum doua saptamani.Mai multe detalii despre mine le gasiti pe pagina de blog:http://nicupavil.blogspot.ro/ sau pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/NicuPavil?ref=hl
Reply
ana says:
26/10/2013 at 8:01 PM

http://www.bibliotecapleyades.net/salud/salud_defeatcancer164.htm
Aceasta informatie este inca una in plus adresata tuturor “adultilor cu minte de copil-adolescent”(adica cu maturitate emotionala pana in 14-15 ani,indiferent de IQ.)
Reply
In drum spre inrobirea totala : Controlul populatiei si al selectionarii… | .::: CALIN ADRIAN :::. says:
27/10/2013 at 5:17 PM

[…] sursa: terapieinarmonie.ro […]
Reply

Paul Costea said...

clau says:
29/10/2013 at 8:38 PM

am citit şi eu,dragă Paul,despre tot ce ai scris tu,şi chiar şi duhovnici îmbunătăţiţi,ai ortodoxiei,ne fac atenţi,asupra acestei probleme.Numai cuviosul Paisie Aghioritul,cât de clar,spune lucrurilor pe nume,în privinţa asta…!Francmasoneria este cea interesată să fie aşa,să rămână 500 milioane pe pământ,pe care,prin microcipuri,să-i controleze,să nu mai poată nici gândi,liber!Dar,oare ce-am putea face noi,când,într-adevăr,ei ne subjugă câte puţin,să nu ne sperie,ci să ne obişnuim,uşor-uşor,să pară normal…Ei conduc lumea,au oameni peste tot,în toată lumea!Şi aţi uitat de vaccinurile,care s-au făcut,fără rost,aţi uitat de gripa porcină,de aviară,de toate absurdităţile prin care ne-au trecut,ca şi când era normal?!Să te lase fără păsări şi porci,în curte,unde s-a mai pomenit aşa ceva?!Şi să nu fim capabili să ripostăm!…Cine şi-a putut explica aşazisele boli ale animalelor,din acei ani,şi să le dea dreptate?!Sau cu vaccinurile pe noi!…Cum să nu remarci,lipsa de sens a atâtor lucruri care se fac,azi?!Doar dacă eşti “legat” la ochii sufleteşti…nu vezi în ce lume trăim.Acolo scria şi despre SIDA,c-a fost creat în laborator,şi hepatitele,pentru decimarea populaţiei.Şi războaiele…sunt multe lucruri,de care,majoritatea nu are habar,şi e dezinteresată…Pt.că nu mai suntem uniţi-tot pt.că aşa au vrut ei,şi aşa vor,să fie.Dacă nu suntem uniţi,fac ce vor,cu noi.Îi elimină pe cei,care ar mai avea ceva de spus,ca apoi,pe noi,să ne mâne,cum vor.Dacă nici Ajutor de Sus,nu ne câştigăm,atunci e bai mare!…
Reply

Costea Paul George says:
30/10/2013 at 6:19 PM

draga claudia… vezi bine lucrurile, din pacate… nici nu mai am ce sa comentez la cele scrise de tine… “dezbina si condu” – e o metoda buna pe care o folosesc de mult timp… 🙁

cu multa stima, paul
Reply

Roman Silvia says:
22/11/2013 at 1:30 PM

citind acest articol si celelalte de pe acest site, tu ne spui ca: cauza bolilor noastre sunt conflictele biologice. pai daca astia din umbra ne arunca virusi, ne polueaza, ne vaccineaza…ma rog de toate ….inseamna ca pentru bolilele noastre de fapt ei sunt responsabilii….in mare masura si nu conflictele noastre biologice….asa imi explic eu…poate nu am inteles bn…te rog sa ma lamuresti. atunci asa se explica si inmultirea peste masura a cazurilor de boli grave in randul populatiei de orice varsta….ei sunt de vina? sau tot noi cu conflictele noastre?
Reply

Costea Paul George says:
23/11/2013 at 10:54 AM

ai dreptate, draga mea… organismul face fata cu brio bolilor provenite din conflictele noastre. in ce priveste otravirile din exterior (vaccin, radiatii, poluare, virusi, alimentatie omg, etc), organismul are limite, nu apartine de natura lui a suporta toate aceste porcarii pe care omul le creaza artificial… totusi, un cancer nu o sa fie provocat de lucruri exterioare in 99% din cazuri…

cu mult drag, paul
Reply
Reply