Sunday, August 12, 2018

Secretul murdar al medicilor oncologi si farsa medicala care a mutilat inutil milioane de femei: cancerul la san

https://terapieinarmonie.blogspot.com/2018/08/secretul-murdar-al-medicilor-oncologi.html
(postare initiala: 31 mai 2013)

Am avut recent un articol in care ziceam ca o sa incerc sa nu mai preiau articole. Exista totusi o zicala “Niciodata sa nu spui niciodata” care vad ca s-a dovedit inca o data adevarata. Articolul meu de ieri a fost citit de mii de persoane iar unul din comentarii e tema unui nou articol al meu.
Am rugamintea sa dai "Share" in cazul in care iti place, ca sa afle cat mai multa lume despre aceste orori care se intampla sub nasul nostru. Este interesant articolul…

“Există în ultimul timp o publicitate extrem de agresivă și virulentă care se face mamografiei, adică controlului la sâni în scopul prevenirii tumorilor maligne. Milioane de femei din Europa și din SUA au fost diagnosticate în ultimii douăzeci de ani cu cancer al sân și au fost operate chirurgical de tumori maligne la sân, au fost supuse unor tratamente medicale cu costuri exorbitante, au fost supuse iradierii ori chimioterapiei și în cele din urmă ”au reușit să învingă boala”.

Ceea ce nu vor ști ele niciodată și nici familiile lor este că toate aceste paciente nu au avut cancer, diagnosticul a fost unul pus intenționat, mutilarea lor chirurgicală a fost inutilă și tratamentul a fost o farsă sinistră al cărei scop a fost acela de a le stoarce de bani. În afara acestor pierderi bănești, uriașul stres și traumatismele psihice prin care milioane de femei și familiile lor au fost silite să treacă sunt crime care nu se vor putea prescrie niciodată.
Acesta este secretul murdar care face ca industria cancerului să intre pe profit și oncologia să înregistreze ”beneficii financiare” atât în spitale cât și în farmacii. Cu ajutorul televiziunilor, medicii oncologi sperie femeile cu amenințarea cancerului la sân și le supun unor tratamente exorbitante și unor operații chirurgicale care în realitate nu sunt decât niște farse.

Mai mult de 93% dintre femeile care au fost diagnosticate ”precoce” cu cancer la sân prin examene mamografice nu au avut niciodată cancer. Aceasta este concluzia studiului publicat recent în New England Journal of Medicine (NEJM) de către o echipă de medici americani condusă de dr. Gilbert Welch și E. Komen.

Publicitatea grețoasă și agresivă prin care femeile sunt îndemnate să-și facă controlul mamografic spunându-li-se că 93% dintre femeile depistate cu cancer incipient la sân sunt salvate nu este nimic altceva decât metoda prin care milioane de femei sunt mânate de la spate către abatoarele chirurgiei oncologice moderne și operate la sâni fără să fie nevoie de acest lucru, pentru că în realitate nu sunt bolnave de cancer.
Se exploatează în acest fel teama femeilor cu profituri fabuloase pentru buzunarele farmaciștilor și chirurgilor.

De obicei femeile sunt speriate de medici cu următorul prognostic: ”Dacă nu faci operația și nu urmezi tratamentul de chimioterapie în șase luni ești moartă. Dar totul este o minciună. Femeile nu au nimic sau în cel mai rău caz au tulburări hormonale sau noduli benigni la sâni. Spitalele oncologice obțin profituri fabuloase prin vânzarea de medicamente și servicii chirurgicale și de terapie unor femei depistate cu noduli la sâni la controlul oncologic și mamografic. În realitate aceste diagnostice sunt false, femeile nu au cancer și ceea ce li se vinde sunt droguri și servicii medicale inutile. Nici un alt test medical nu a fost promovat cu mai multă asiduitate și agresivitate ca mamografia. S-a mers până acolo încât chiar și femeile sănătoase sunt obligate să se supună controlului mamografic și să-l facă periodic. ” (Dr Gilbert Welch – New York Times)

Totul se rezumă la o escrocherie pură, la o înșelătorie al cărei scop este obținerea de bani. Cancerul al sân, ca și cancerul de col uterin au devenit sperietori cu care șarlatanii oncologi amenință femeile presându-le să scoată sume imense de bani pentru cumpărare de vaccinuri contra cancerului de col uterin sau pentru tratamente contra cancerului la sân. ”Depistarea precoce a cancerului la sân” a devenit un cult modern care implică ritualuri aproape mistice.

Televiziunile sunt parte activă a acestei șarlatanii oncologice și își încasează și ele partea lor de profit emițând zilnic în eter îndemnuri ca femeile să-și facă mamografii sau să se vaccineze contra cancerului de col uterin.

Femeile care cad în această cursă a morții încep o lungă și înspăimântătoare cură cu tratamente chirurgicale, de chimioterapie și radioterapie care le otrăvește corpurile și din care ies mutilate și distruse psihic. Cele care nu mor și reușesc să supraviețuiască se consideră că ”au învins boala”. În realitate nu au învins nimic, pentru că nu au avut niciodată cancer. Diagnosticul de cancer care li s-a pus a fost unul fals. (surse: Mike Adams – Natural News)

Marina CALIOPE”

sursa


cu drag, Costea Paul George
___________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine! Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro
___________________________________

Ai o parere, o intrebare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… “SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 ... Cel putin, ca iti place ori nu, da un calificativ articolului aici, dedesubt, la "Reactii la articol"... 🙂

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”


Adresa de email: *


68 comments:

Paul Costea said...

anca says:
31/05/2013 at 11:48 AM

Daca te duci la 4 medici diferiti, toti mint spunand ca ai cancer? Toti au acelasi diagnostic?
E o aberatie ce scrii, draga mea
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:59 AM

draga anca… tipa caruia ai crezut ca ii raspunzi este de fapt doar traucatoarea articolului din limba engleza… iar articolul respectiv nu pe degeaba a facut inconjorul lumii…
Reply
eu says:
17/10/2013 at 6:55 PM

confirm ca este foaret adevarat. Nu cu cancer dar am patit si eu si sunt foaret dezamagita de lumea asta.
Reply
Monica says:
06/03/2014 at 6:19 PM

Nu este o aberatie, este o CRIMA!!! Ca sa nu spun GENOCID in randul femeilor naive. Cum poti sa scrii asa ceva fara sa realizezi ce implica acest lucru???? Lucrez la o clinica de oncologie. Nenumaratele femei care nu ”au reușit să învingă boala”, oare sa fii avut tumori benigne????? Si au murit de la tumorile benigne???? Sa va fie rusine ca traduceti si distribuiti asa ceva!
Reply
Costea Paul George says:
07/03/2014 at 4:57 PM

crima, genocid! pai, voi, la sectia de oncologie, ce faceti, draga mea? luati dreptul la viata al oamenilor, cu acte in regula! aveti liber sa omorati oameni, fara sa fiti pedepsiti, ca doar ati urmat protocoalele, facute de mafiotii din domeniul medical! OMS stiai ca a fost infiintata de fam. Rockefeller (bancheri)? Chiar crezi ca au interesul sa ne salveze? :))))

cu mult drag, paul
Reply
Radu says:
07/03/2014 at 10:44 PM

Monica suntem si noi curiosi de ce in farmacii sau in drogherii cum li se mai spune,ne intrebam de ce oare li se spune drogherii nu gasim nimic pentru detoxificarea organismului,macar sintetic daca nu natural???
Reply
Octav says:
08/03/2014 at 12:27 AM

Am sa-ti raspund eu Radu. Termenul de detoxifiere nu este unul folosit de medicina moderna. Este folosit doar de medicina alternativa si industria suplimentelor alimentare. Un studiu pe care il gasesti aici http://www.senseaboutscience.org/pages/debunking-detox.html a incercat sa afle de la producatori ce inteleg ei prin detoxifiere. Nu au gasit doi care sa dea aceeasi definitie si multi dintre ei au inlocuit cuvinte comune precum curatare cu detoxifiere pentru ca suna mai bine. Produsele despre care vorbesti sunt in cel mai fericit caz simple laxative sau diuretice si nimic mai mult. In corp si toxinele isi au rolul lor si declanseaza reactii benefice. Ficatul are rolul lui de filtru si cu exceptia situatiilor in care e bolnav, nu are nevoie de ajutor si nici nu e indicat sa fie ajutat pentru ca asemeni oricare alt organ, cand nu are ce face se atrofiaza. Deci daca folosesti in mod constant produse de “detoxifiere”, in cel mai fericit caz doar imbogatesti niste sarlatani, in cel mai rau, iti pui si sanatatea in pericol.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
08/03/2014 at 8:51 AM

draga octav, uite ca pe alocuri te sustin si anume, ca nu e bine sa iei constant produse de detoxifiere… dar cum poti sa spui ca “In corp si toxinele isi au rolul lor si declanseaza reactii benefice”??? e aberant, nu te supara… totusi, organismul, intr-o anumita masura reuseste sa faca fata toxinelor. inainte, pana in secolul XX, cand nu era industrializata alimentatia, nu trebuia sa iti faci probleme in legatura cu toxinele, dar acum, cand totul este otravit, organismul incepe sa aiba probleme…
dragul meu octav, tu ii faci sarlatani pe toti cei ce nu se aliniaza la medicina alopata… dar vezi ca ti s-a strecurat o eroare: ai uitat ca majoritatea produselor de detoxifiere sunt facute tot de companii farmaceutice… deci, cum sa inteleg?: cand fac medicamente cu care ne otravesc sunt sfinti iar cand fac produse de detoxifiere sunt sarlatani?… ceva nu pusca aici…

cu drag, paul

M says:
31/05/2013 at 12:03 PM

Daca toti folosesc aceleasi instrumente ce ar putea sa-ti spuna?
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 12:21 PM

fii mai explicit in intrebarea ta, te rog… mersi mult… 🙂
Reply

m00na says:
31/05/2013 at 12:46 PM

Ce mizerie de articol! Jenant, grotesc si murdar! Îmi e mie rusine de mizeriile pe care le-am citit si mă gândesc cu groază că sunt femei care îl citesc si îl cred, care poate vor refuza tratamentul, că tot este la modă să fii Gică Contra, pierzând astfel șansa la viață. Rușine!
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:44 PM

fiecare om are propriul sau adevar… si nu trebuie sa fii de acord cu cel al celorlalte mii… iti multumesc totusi ca ai reusit sa ajungi pana la capat…
Reply
Victor says:
31/05/2013 at 9:43 PM

Cum adica “fiecare are propriul sau adevar” ? In medicina si stiinta, adevarul e acela care este demonstrat prin experimente care au validitate. Nu exista exceptii la diagnoza, mai ales daca sunt facute de 4 persoane.
Reply
Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:52 PM

fiecare are propriul sau adevar, in sensul sa creada in oricare metoda de vindecare vrea…
Reply

Paul Costea said...

Octav says:
14/06/2013 at 2:30 PM

Doar pentru ca medicina nu functioneaza asa bine prcum ne-am dori, nu inseamna ca nu functioneaza deloc. Si nici nu inseamna ca leacurile babesti numite pompos terapii alternative sau homeopate, sunt mai eficiente decat produsele supuse testarii clinice si metodelor stiintifice. E adevarat ca in momentul de fata diagnosticarea se cam face pe incercatelea dar exita metoda in incercari. Diagnosticul e mai mult la nivel de arta si tine de geniul medicului ca dealtfel si un pic de noroc. Asta e… dar cel putin exista si ceva stiinta acolo undeva. In majoritatea terapiilor alternative nu exista niciun pic de stiinta. Oamenii aia nici nu stiu cum arata o proteina, o enzima sau formula chimica al principiului natural pe care il recomanda. Barbaria de care e vorba in acel articol, poate fi adevarata in cazuri izolate. Sa spui despre mii si poate milioane de medici la nivel mondial ca sunt niste macelari, e exagerat si extrem de periculos.
Costea Paul George says:
14/06/2013 at 4:33 PM

bineinteles ca ar trebui sa ne luam dupa metodelele stiintifice, care la fiecare cativa ani se dezic ele pe ele, si nu dupa niste “porcarii” babesti care functioneaza de mii de ani… 🙂 … iar oamenii pe care ii faci nepregatiti sunt cu mult mai pregatiti decat multi care au trecut prin facultatile de medicina unde, multe examene stim cum se trec… oricum. iti multumesc ca ti-ai spus parerea, o parere in plus care ajuta cititorii… iti multumesc, deci… 🙂
Liana says:
01/06/2013 at 10:16 AM

În România, de exemplu, e foarte trist să descoperi că aceleiaşi paciente, 4 medoci diferiti dezvăluie 4 diagnostice diferite, că fiecare ghiceşte altfel in ecograf, radiografie sau altă investigaţie imagistică, că acelaşi tratament iţi este indicat de fiecare cum îi pare, că te duci le medic şi după ce ai plătit te poţi diagnostica şi singur sau, culmea specialistului, te trimit la un specialist deşi pe parafa sa scrie medic specialist.
Nu ştiu cât este de realistic articolul, însă e cert faptul că cele mai multe universităţi din ţară au devenit, sau poate că aşa au fost de când e lumea, centre de promovare a ignoranţei, a prostiei în schimbul unor sume colosale – indiferent de specialitate şi profil. Şi nimic nu este mai periculos ca o societate formată din tentative umane, pompos etichetate, care se şi cred însă în realitate sunt cadavre umblătoare!
Reply
Liana says:
01/06/2013 at 10:18 AM

*la aceeaşi pacientă
NUsa says:
02/06/2013 at 11:37 AM

Bine spus de catre tine, trist ca se intimpla asta prin universitati, dar trist sa intilnesti aceasta igonoranta in institutiilr de sanatate.
dana says:
01/06/2013 at 2:37 PM

Asa-ti spune tie …intuitia?Inseamna ca doooormi …linistita si poti inghiti tot ce media iti baga pe gat…pacat.
Reply
Iulian says:
06/06/2013 at 10:18 PM

Fiecare om e liber sa creada ce vrea, sa faca ce vrea, sa aleaga ce cale urmeaza. Cand ai asemenea medici care ar trebui sa iti faca bine si ei profita la maxim de asta si pun interesul economic inainte, nu merita sa le strivesti palmele cu barosul?
Terminati cu medicina alopata!!! E doar o chestiune de timp pana se va trece la medicina naturista, la energii vindecatoare, la bai termale, etc. Ceea ce foloseau stramosii nostri cu mii de ani in urma nu va fi intrecut niciodata de medicina alopata! Dacii/Tracii aveau trusa de chirurgie, ustensile si prafuri/tincturi acum 2-3.000 ani. Chirurgia nu are mai multe de 200 ani. q.e.d. in schimb ni se tot spune ca medicamentele si antibioticele sunt singurele remedii benefice cand suntem bolnavi… leacurile babesti cui le lasati?
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
06/06/2013 at 10:48 PM

pai din leacuri babesti nu se castiga bani, ca din medicamente… sa stii ca ai dreptate, tot mai multa lume se trezeste… iar eu ajut la asta…
Reply
Monica says:
06/03/2014 at 6:29 PM

Leacurile babesti, au ucis o femeie de 40 de ani, care a refuzat sa faca un tratament pentru o tumora la san…maligna, D-le Costea, MALIGNA!!! Iar pcine a tradus acest articol, vreau sa subliniez ca daca era benigna, aceasata doamna ar fi fost acum langa cei 3 copii ai ei!!!! Dar probabil ca cineva i-a spalat si ei creierul cu astfel de articole.
Doamna care a tradus acest articol, ca nu va pot scrie nici macar numele, ar trebui sa va temeti ca puteti deveni autorul moral al multor “sinucideri”, …cauza? TUMORILE BENIGNE DE LA SAN!!!
Reply
Costea Paul George says:
07/03/2014 at 4:48 PM

draga monica… pt simpla ta informare, hai sa iti spun care e singura diferenta intre un cancer malign si unul benign… cei care au luat multe antibiotice, “pentru binele lor”, au anihilat din corpul lor microrganismele raspunzatoare de procesele de autovindecare si astfel, in loc sa se descompuna, tumora ce nu isi mai are sensul de a exista (pt ca omul isi rezolvase problema de viata care i-a cauzat cancerul), aceasta tumora se va incapsula, lucru cunoscut de medicina ca si tumora benigna… intr-un fel, deci, din punct de vedere al medicinii, omul a avut noroc ca a luat antibiotice… totusi, dpdv al vietii, nu! daca nu se intervine cu citostatice si raze, tumora este descompusa de catre microorganisme in celalalt caz, cand nu se ia antibiotice…

cu drag, paul
Octav says:
20/09/2013 at 10:59 AM

Bai fratilor voi nu stiti ce vorbiti. Ciuma, poliomielita, tifosul, gripa, varicela, holera, rabia, malaria si multe multe altele eradicate sau facute inofensive de medicina in ultimii 100 si ceva de ani. Cum puii mei nu au reusit leacurile babesti asta mai devreme. Cum nu functionau tratamentele naturiste cand jumate de europa murea de ciuma? Cum nu functionau cand aproape toti amerindienii au fost exterminati de tifos si varicela? Habar nu aveti cat datorati medicinei mderne si cum mai mult de jumate din voi nu ati fi in viata azi fara ea. Daca ai avut vreodata o gripa, oreion, varicla, apendicita sau o simpl diarie, probabil ai fi fost mort acum 200 de ani.Toate astea s-au intamplat pentru ca oamenii au aplicat stiinta in tratamente si au analizat chiar si leacurile babesti iar cele care au functionat au fost perfectionate. Ca de ex aspirina provenita din coaja de salcie, ca matraguna care a devenit atropina si ca multe altele. Leacurile babesti care au functonat nu au fost date la o parte de medicina moderna. Au fost adoptate si imbunatatite.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
25/10/2013 at 8:15 AM

dragul meu octav… ai perfecta dreptate in tot ce ai scris, dpdv al realitatii tale… sistemul tau de convingeri, credinte (nu doar al tau, al tuturor) se bazeaza pe invataturile si experientele vietii… pentru a crede ce crezi, ai avut un anumit drum in viata… si astfel, ti-ai format o realitate… si este foarte greu pentru cineva, daca nu este suficient de deschis, sa treaca peste aceasta bariera a convingerilor si credintelor sale… totusi, tot ce exista, poate fi privit din mai multe unghiuri si de fiecare data vei vedea altceva… si cand ai inteles acest lucru, atunci vei capata adevarata intelepciune…

ciuma si restul, cand au murit pe capete, nu au fost epidemii ci rezultatul conflictelor traite in masa. nu ai observat ca ele au aparut imediat dupa o perioada dificila??? nu exista epidemii, dar ni se implementeaza lucruri de acest gen tocmai pentru a trai in frica. iar, odata ce traim in frica, ni se pot oferi solutii… nu ti-ai pus intrebarea: cum a supravietuit omenirea milioane de ani fara medicamentele chimice inventate de marea stiinta??? nu realizezi ca ceva nu pusca in aceasta teorie bine pusa la punct???

eu iti urez toate cele bune in continuare si o deschidere, macar pentru a asculta si un alt gen de informatie, care, poate ti-ar schimba viata in bine, intocmai ca si mie…

cu mult drag, paul
Reply
Octav says:
06/03/2014 at 3:55 PM

E plina lumea de ignoranti ca tine deghizati in vizionari. Oameni pentru care adevarul stiintific e prea complex si greu de inteles si care simt nevoia sa inventeze adevaruri alternative. Imposibil de testat, imposibil de dovedit si prefera sa se minta ca in fapt ei sunt cei luminati, cei care pot vedea dincolo de ceea ce e evident. Un adevarat initiat, poate sa explice cu lux de amanunte fenomenele de care vorbeste, le poate dovedi validitatea si cu argumentele profanilor, nu doar cu cele inventate de el in lumea lui paralela. Nu cofunda individul cu specia umana. Din punct de vedere al evolutiei, tot ce e bun pentru individ e rau pentru specia umana si invers. O boala care omoara 90% din indivizi intareste specia lasandu-i doar pe cei mai puternici sa traiasca si sa se reproduca. Medicina moderna e dedicata individului nu speciei. Cu cat ea e mai eficienta in a-i salva pe cei slabi, cu atat specia va fi mai slaba in viitor si mai dependenta de medicina pentru supravietuire. Epidemiile sunt reale si rareori au legatura cu conflictele. Motivele pentru care am supravietuit ca specie fara medicamente e fix acela ca foarte multi indivizi au murit. In mintea mea de om informat, totul “pusca” perfect. Intr-o minte cu idei proprii intuite si nu obtinute prin procedee de deductie si experiment, nimic nu “pusca” si cu timpul ideile paranoice ca cele din articolul asta isi fac loc si preiau controlul tocmai datorita inadvertentelor dintre lumea reala si cea imaginata.

Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
07/03/2014 at 5:08 PM

draga octav… tin sa te felicit pt aceasta prezentare… esti tare, sa stii… dar aceasta e realitatea ta, si numai a ta… ma intelegi?
vorbesti de adevaruri stiintifice, ha ha… care se dezic tot la cativa ani, cand, “oamenii de stiinta” isi dau seama ca au gresit… :)))
epidemiile nu exista… sunt doar in mintea medicinii “stiintific-academice”… dar hai sa iti spun un secret, ascuns de catre medicina: epidemiile apar intotdeauna dupa o perioada de criza cand oamenii au in masa aceleasi trairi… dupa razboi, oamenii au “rasuflat usurati” intrand in faza de vindecare a conflictelor lungi si intense, astfel, au rezultat epidemiile… daca e epidemie, cum iti explici ca fiecare familie avea bolnavi (de ciuma, holera, etc) dar si oameni sanatosi care nu s-au mai imbolnavit niciodata? ceva nu pusca aici, in toata minciuna asta…

cu mult drag, paul

Criss says:
31/05/2013 at 12:53 PM

3 dintre prietenele mele si sora mea au fost “diagnosticate” cu noduli…benigni…dupa ce din isterie au alergat sa se controleze…au trecut cu alifii si ceva tratamente hormonale, dupa caz. Daca doctorii la care au fost (diferiti de altfel) le-ar fi spus ca trebuiesc operate ca altfel nu mai au nici o sansa ar fi facut-o. Una dintre ele este inca disperata (desi nodulii i-au disparut de multa vreme) si se controleaza in continuare in draci la toti medicii pe care ii cunoaste. Cu astfel de ipohondrii care inghit pastile de imunitate, antibiotice, siropuri diverse, ca na, nu se stie cand le-or fi bune, e normal ca multe dintre femei ajung macelarite de dragul banilor. In fond, multe se baga singurele in gura lupului.
Multa sanatate va doresc! si fiti mai relaxate doamnelor…veti fi bine, si nici bolile nu se leaga de “spirite” tari 🙂
pupici
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:46 PM

🙂
Reply
cosmin says:
02/06/2013 at 9:51 AM

🙂 bine zis..
Reply
ale says:
17/09/2013 at 5:46 PM

buna spune-mi mai multe detalii despre acele alifii ca si eu am nodul la san ,ms
Reply
Costea Paul George says:
17/09/2013 at 5:55 PM

te rog sa fii mai explicita… la ce fel de alifii te referi?
Reply

Paul Costea said...

Octav says:
08/03/2014 at 12:35 AM

Tamoxifen. Printre altele. Nu il vei primi fara o reteta.
Reply
Costea Paul George says:
08/03/2014 at 8:32 AM

da… e ok sa i se recomande doamnei alifia respectiva… totusi, ca si in cazul tuturor tratamentelor medicinii, ea va trata doar simptomul, nu si cauza… lasa simptomul in pace, trateaza cauza si vei avea o surpriza placuta: simptomul isi va pierde sensul de a exista si va disparea… interesant, nu? pt medicina, asa ceva e de domeniul SF-ului…

cu mult drag, paul
Reply

Adriana Stoian says:
31/05/2013 at 1:03 PM

Sa inteleg ca daca ai avea un asemenea diagnostic te-ai duce acasa si nu ai face nimic? Ca sa nu-i imbogatesti pe sarlatanii oncologi?
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:48 PM

daca as avea asa ceva si nu as fi stiut ce stiu acuma, medicina moderna ar fi fost ultima la care sa apelez… dar in conditiile in care stiu noua medicina germanica, atunci da, as fi mers acasa si as fi stat de vorba cu sufletelul meu pt ca de colo vine buba. cand el este nefericit, iti arata cumva prin intermediul fizicului, ca sa iti dai seama… dar noi nu de dam seama…
Reply
irina says:
01/06/2013 at 10:15 PM

ai perfecta dreptate … multe pleaca de la psihic ,daca am sti ,macar putin, sa ne ascultam interiorul, am avea si exteriorul mult mai ok…
Reply
Carmen says:
03/06/2013 at 6:44 PM

Stai tu de vorba cu sufletul tau pana dimineata, daca crezi ca asta te ajuta. Daca nu apelezi la medicina clasica, promovata inca de pe vremea lui Hippocrate, mori cu zile. Va place sa aruncati cu pietre in doctori si in sistemul sanitar si sa comentati pe marginea unor boli pe care, nefiind cadre medicale, nu le cunoasteti si habar nu aveti de evolutia lor. Cancerul de san ucide, si din pacate o face de la varste fragede. Sunt sotii, mame de 30 ani, care sunt impacate cu sufletul lor si sunt fericite, si totusi dezvolta aceasta boala nenorocita. Iar tu le indemni sa ignore sfaturile medicilor si controalele mamare periodice, sa stea de vorba cu sufletul lor. Ar trebui sa faci mai intai 6 ani de medicina plus o specializare in Oncologie si apoi sa vorbesti in cunostinta de cauza. Nici un doctor nu vrea sa faca rau pacientului, neputinta lor se datoreaza faptului ca multi oameni ignora simtomele si se prezinta in stadii mult prea avansate pentru a se putea face ceva, din cauza inculturii sau din cauza celor ca tine care au impresia ca omul inca traieste intr-o grota si se hraneste cu carne cruda!
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
03/06/2013 at 6:55 PM

cei multi ani de medicina nu fac altceva decat sa indoctrineze pana la orbire un om… daca sunt asa de bune citostaticele, de ce mor 85-90% din cei ce le-au luat? medicina considera corpul uman o masinarie unde ajustezi incoace incolo si l-am reparat… unde ramane psihicul, sufletul omului? astea nu se pot masura, deci nu le luam in calcul… oare nu supararea din motive ca saracia produc supararile care duc la boli? si multe alte de acest gen… foarte multe boli sunt simple faze de vindecare, deoarece atunci apar in general simptomele, atunci sunt observate… singurul lucru pe care ar trebui sa il facem in multe cazuri ar fi sa ne linistim, sa ne odihnim si sa ne revenim. leucemia este unul din cazuri de acest gen, in care se omoara sarmanii copii, cand ei sarmanii sunt doar putin mai molesiti, au o anemie putin mai severa, dar sunt intr-un proces natural de vindecare… dar noi ce facem? frica si informarea cea “clasica” ne pune sa ii facem tot felul de analize, investigatii, “tratamente” dar sarmanul copil bineinteles ca nu o sa reziste… nu astept sa fie toata lumea de acord, nici eu nu am fost pana nu m-am trezit… si am vazut dincolo de aparente si de manipulari… am vazut enorma afacere care este in spate si nu mai pot sa cred…
Reply
Carmen says:
03/06/2013 at 8:26 PM

Se vede ca habar nu ai despre ce vorbesti! Cistostaticul este un medicament care ucide celulele, asa cum o spune si denumirea lui. Dar nu face diferentierea intr-o celula sanatoasa si una tumorala, fapt pentru care apar si efectele adeverse ale tratamentului, cum este caderea parului. De unde ai luat tu statisticile astea, 85-90% mor cand sunt tratati cu citostatice? Unii bolnavi aflati in tratament mor pentru ca boala s-a descoperit intr-o etapa mult prea avansata, nu din cauza citostaticelor sau a radioterapiei. Da, exista efecte adverse, dar nu medicamentele ucid bolnavul canceros. Referitor la saracie si suparare, saracia da, duce la boli, prin igiena dficitara, acces redus la sistemul sanitar si prezentare tardiva. La fel si suparararea. Dar cum iti explici atunci ca femei in floarea vietii, cu copii abia nascuti, fericite si implinite, fac cancer? Unde mai e teoria ta atunci? “Bolile sunt faze de vindecare” Serios?!?! Cauta definitia bolii si apoi mai stam de vorba. Si nu cea moderna, si pe cea data de cei care au pus bazele medicinii. Boala apare din cauza unui dezechilibru in organism, care se poate trata de la sine, dar in cele mai multe cazuri are nevoie de ajutor. Ghici de la cine? De la medic si de la farmacie. Rugaciunea si intriospectia nu o sa te ajute decat psihic, si din pacate nu e de ajuns. “Leucemia e doar o anemie putin mai severa”. Tu stii macar ce e aia leucemie si ce e aia anemie, de vorbesti despre ele? Iti zic eu, n-au nici o treaba una cu alta. Leucemia e una dintre cele mai grave si triste boli, pentru ca afecteaza copiii si tinerii, si foarte des acestia mor in absenta unor transplante de maduva. Stii de ce? Pentru ca lumea nu e indeajuns de informata si sunt inapoiati ca tine care instiga la ignorarea simptomelor si tratarea la domiciliu, eventual cu frunze de varza si codita soricelului. Si apoi vezi parintii agatati de usile spitalelor, implorand doctorii sa le salveze copiii pentru ca au avut acces la tratament PREA TARZIU! Fa cu viata ta ce vrei, trateaza-te cum vrei. Sper sa-ti dea Dumnezeu sanatate si viata lunga, fara boli, pentru ca daca ai ajunge la mine, ca si medic, te-as trimite sa te tratezi cu frunze de catina. Dar nu mai impartasi opiniile tale eronate si total nelalocul lor cu altii! Sunt prea multi oameni slabi de inger, care te vor crede pe cuvant si vor sfarsi mancati de cancer, lasand in urma familii si prieteni!

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
03/06/2013 at 11:05 PM

frumoasa prelegere… iti multumesc… sper sa fii medic… 🙂 … hai sa iti spun o poveste scurta: anul trecut, in vara, am fost intr-o tabara la munte, care a tinut 2 saptamani. din cei 300 de participanti, vreo 50 erau medici… le-a fost foarte greu catorva dintre ei sa lase deoparte tot ce au invatat, cu egoul care se agata de aceste invataturi, indoctrinari, conditionari, etc… la sfarsitul taberei, in ultima zi, s-a ridicat in picioare un medic mai in varsta si stii ce a zis? : “Sunt fericit ca am avut intelepciunea sa aleg sa vin la aceasta tabara, desi credeam ca stiu tot ce se poate sti despre sanatate si vindecare si nu imi vine sa cred ca peste 70% din ce stiam era o prostie, am fost invatati sa credem tot ce ni s-a implementat… cat de simplu functionam si nu am stiut pana acum…”. Lacrimile din ochii lui denotau sinceritate…
Batsheva says:
06/06/2013 at 12:14 AM

Cu totul de acord cu Carmen. Nu stiu de Romania, desi stiu ca medicina romaneasca e una de varf, dar ceea ce se sustine in articol, este absolut grotesc.
Citez “Ceea ce nu vor ști ele niciodată și nici familiile lor este că toate aceste paciente nu au avut cancer, diagnosticul a fost unul pus intenționat, mutilarea lor chirurgicală a fost inutilă și tratamentul a fost o farsă sinistră al cărei scop a fost acela de a le stoarce de bani”

Imaginile de ultrasunet, mamografie, si analizele patologice a biopsiei sunt supuse la asa zisa “a 2-a opinie”. O femeie nu e mutilata la presiunea medicilor!! Este aberant articolul tradus in aceasta postare.
Reply
Costea Paul George says:
06/06/2013 at 12:18 AM

si totusi, uite, asa de aberant cum este, sunt peste 4000 de “prosti” si “fraieri” care l-au votat… crezi ca o bazaconie ar fi adunat atatea like-uri? eu zic ca nu! 🙂
Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 10:18 PM

Cel care a inventat Noua medicina germanica este… oncolog! Asta in caz ca nu ai aflat inca.
Reply
Carmen says:
06/01/2014 at 4:04 PM

Oh, lasa-ma, 4000 de like-uri face Bianca Dragusanu in jumatate de ora si nu cred ca se chinuie prea tare. Asta nu inseamna ca e ceva inteligent in capul ei, asa cum nu e nici articolul tau.
@Lazar Marian Tudorel: nu stiu de ce ati scris “Noua” cu N mare…cred ca trebuie sa mai lucrati la gramatica. Cat despre dr Hammer: i s-au retras licenta si dreptul de libera practica in 1986, fiind reconfirmat aceste fapt in 2003, ceea ce nu l-a impiedicat sa profeseze in continuare, fapt pt care a fost implicat in multiple procese legate de malpraxis si omor din culpa medicala. A fost inchis intre 1997-1998 in Germania, si 2004-2006 in Franta pentru frauda si practica ilegala. Apoi s-a mutat in Spania, unde a fost acuzat de tentativa de omor prin practica medicala ilegala. Va spune ceva asta? Sunt curioasa daca v-ati prezenta dumneavoastra la un astfel de doctor. I s-au adus numeroase acuzatii in 3 tari…deci nu se poate afirma ca acei oameni erau nebuni si asa-zisul doctor era sanatos la cap. Iar propria lui sotie, tratata dupa medicina asta germania, a murit in cele din urma. In caz ca nu stiati

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
07/01/2014 at 11:02 AM

draga mea carmen… toata informatia care accede la noi trebuie sa treaca prin niste filtre, tocmai de aia toti vedem distorsionata realitatea… fiind indoctrinata in sistemul medical, la cata informatie de acel gen ai primit, iti este cu mult mai greu (dar nu imposibil, cu putina vointa) sa intelegi ce a facut hamer, din pacate. bineinteles ca vei afla o gramada de porcarii despre el. daca nu era periculos pentru ei ceea ce face hamer, nici nu se auzea de el, dar el a venit cu o stiinta care spune ca tu esti singurul vinovat de boala ta si doar tu poti sa iesi din ea, nimic ce vine din exterior nu face decat sa iti ascunda simptomele, sa te minti, sa nu mai suferi si sa nu iti mai fie frica… iar acest gen de informatie nu suna bine pt cei ce fac miliarde din fricile noastre si din nestiinta noastra, acestia fiind cei care conduc si lumea medicala…

iar informatiile tale nu sunt complete, hai sa te ajut… in momentul arestarii din germania, i s-au confiscat toate dosarele… erau 6500 de cazuri de cancer grav, in ultimul stadiu, cum ii spuneti voi, oameni trimisi de medici acasa sa moara. in urma cercetarilor, au observat ca, dupa peste 5 ani de la “tratamente”, din cei 6500, peste 6000 erau inca in viata, perfect sanatosi… dupa cate stiu eu, in medicina stiintific academica procentul este exact invers: peste 90% din cei tratati, la 5 ani dupa interventii, sunt la 2m sub pamant…

apropo de bianca… cei care sunt in stare sa ii dea like-uri nu sunt mai sus decat ea cu nimic, sunt la fel de oridinari si traiesc viata altora, in neputinta…

cu mult drag, paul

ps. sotia i-a murit inainte ca el sa puna bazele stiintei care ar fi salvat-o…

Reply

Paul Costea said...

Lazar Marian Tudorel says:
08/01/2014 at 1:41 AM

Draga Carmen, de ce barfesc tatele? Pentru ca nu stiu sa discute pe argumente. Asa ca prefera sa atace omul si habar nu au cu ce se mananca o idee. Deci, hai sa nu discutam ca tatele, da? Mai ales ca doctorul Hamer, ca a vindecat-o sau nu pe sotia lui, si-a dat doctoratul in medicina. Tu ti l-ai dat? Cartea macar i-ai citit-o? Cu care dintre principiile enuntate de el nu esti de acord si din ce cauza? Cate din aceste principii si cate din afirmatiile lui ai verificat sa vezi daca asa este sau nu? Pentru ca, vezi tu, daca faci o demonstratie perfecta dar, cand o verifici practic, nu mere, atunci inseamna ca… demonstratia nu este perfecta. Dar daca faci o demonstratie imperfecta in schimb concluziile ei se verifica practic, atunci… demonstratia este corecta. Deci, orice ai spune tu despre dr. Hamer eu stiu ca tot ceea ce am putut verifica pana acum dintre afirmatiile lui… este asa cum zice el. Deci, chiar de ai avea ceva a spune despre cartea lui, faptul ca am avut un cancer de piele facut pe partea stanga si el spune ca in acest caz trebuia sa exista un anumit factor declansator si nu altul, iar eu am descoperit ca intradevar am avut parte de acel factor (declansator sau nu, nu mai conteaza) inainte sa fac cancerul de piele, mie imi spune un singur lucru: doctorul Hamer stie ce spune!
Sau faptul ca, ceva timp un urma, copilul meu a facut o faringo-amigdalita extrem de urata, cum nu a mai facut niciodata, iar doctorul Hamer spune ca acest tip de boala este declansat de un anumit factor, iar eu cand privesc in urma realizez ca exact de acel factor a avut parte copilul meu inainte sa faca boala aceasta, iara imi spune ca doctorul Hamer stie ce spune!
Iata, deci, doua argumente, printre multe altele, care imi arata clar ca doctorul Hamer are capul pe umeri si il foloseste si bine.
Cat te priveste pe domnia ta, in afara de a te lega de gramatica mea si a barfi viata personala a doctorului Hamer, nu ai spus nimic demn de luat in seama, nu ai vorbit nimic din ce te astepti sa spuna un intelectual care opereaza cu idei si rationamente, ai vorbit exact ca “tanti Leana” a lu nea Marin de la Blegestii Noi. Deci, hai sa discutam, daca te tin balamalele, despre principiile “noii medicine germanice” si lasa barfa la adresa mea, a doctorului Hamer sau a Biancai Dragusanu (care nu stiu saraca cu ce te-o suparat de trebe sa o faci musai proasta oficial!). Iar daca nu pot face asa ceva… flit!
Radu says:
05/03/2014 at 11:08 PM

Medicina clasica este ce-a care iti produce bolile,sa nu uitam de celebrele gripe aviare si porcina in care prostimea a dat fuga sa se injecteze cu mercur in organism.Multa lume intra in spitale din toata lumea cu o afectiune si ies cu 10 afara.Ar trebui sa apelam la farmacia Domnului si vedem alt mod de viata
Reply

stefana badiu says:
31/05/2013 at 1:17 PM

Brrrr… cat de infiorator suna …
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:49 PM

asa este, infiorator…
Reply

Mya says:
31/05/2013 at 1:52 PM

E vorba de dereglări hormonale și ele se rezolvă cu un tratament dozat în funcție de rezultatele analizelor, eu am fost la un cabinet particular la București la dr. Doina Popescu și mi-a dat tratament și am scăpat de chisturi la sân.
Reply
Corina says:
31/05/2013 at 1:56 PM

asta sa o spui si femeilor care au avut cancer la san, carora le-as explodat practic sanul. am auzit de un asemena caz unde unei femei i s-a diagnosticat cancer la san. in 6 luni, avea carne vie… se desfacuse tot…
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:52 PM

pe cat e de complexa problema, pe atat e de simpla… ar fi lung un raspuns corect la comentariul tau si nu isi are locul si momentul… trebuie participat la un seminar de noua medicina germanica, care tine 6 zile, de dimineata pana seara, iar dupa acel seminar, nu vei mai fi la fel… citeste articolul meu, intitulat “Noua Medicina Germanica – adevar sau minciuna?” si o sa vezi prin ce am trecut eu…
Reply
Daniela says:
01/06/2013 at 5:52 AM

Unde pot merge la un asemenea seminar de ,,6 zile de dimineatza pana seara” de medicina germanica?
Multzumesc.
Reply
Costea Paul George says:
01/06/2013 at 8:03 AM

va fi acum in iunie in ardeal… in august va fi o tabara de 2 saptamani, super tare, cu aplicatii practice… pentru detalii, contacteaza-ma personal. ori poti si in comentariu… daca adresa de email scrisa de tine este corecta, o sa primesti acolo un email…
Reply
Daniela says:
01/06/2013 at 8:31 AM

Buna sunt Daniela,am citit mai sus despre ceva seminar si apoi de o tabara unde se va derula un curs…chiar ma intereseaza,te rog trimite mi detalli!
Apreciez articolul de mai sus,si ma bucur pentru ca cineva se gandeste cu adevarat sa dezvaluie ceea ce “se intampla” in lumea medicala!
Costea Paul George says:
01/06/2013 at 11:49 AM

te rog sa iei legatura cu mine in privat…

ingrid marin says:
31/05/2013 at 2:06 PM

as fi apreciat daca existau mai multe dovezi….totusi, nicio femeie nu incepe niciun tratament de genul chimioterapiei fara sa fie sigura ca are cancer!!asta inseamna second oppinion, testarea nodulilor etc.nu vad cum ar putea fi cineva obligat sa se supuna vreunei investigatii-doar nu leaga femeile si le ia pe sus la medic!chiar daca ar exista adevar in asta, nu cred ca cineva l-ar accepta fara dovezi solide-se precizeaza doar un studiu-nu stim pe cine s-a facut, cat timp a luat, etc si niste nume de medici-fara precizarea specializarii acestora…etc…etc…etc….
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:53 PM

este un articol preluat… si nu am vrut sa il infrumusetez… 🙂
Reply

Paul Costea said...

ALMA JANE SIRBU says:
31/05/2013 at 2:27 PM

Nici eu nu cred ca exista un flagel in lume,in ceea ce priveste cancerul de sin sau de col uterin.Sunt multe diagnostice false,nu numai din cauza medicilor ci si din cauza laboratoarelor unde se fac analize…
Multe dintre paciente mor din cauza medicamentelor foarte toxice pentru ficat si nu numai…iti otravesc singele si maduva spinarii.
Cred ca majoritatea femeilor se sperie la primul diagnostic de acest fel si se opereaza degeaba…am si in familie un caz.Sunt foarte curioasa cum se va termina…
Reply
iulia says:
31/05/2013 at 3:31 PM

Jaf la drumul mare ce sa zic. Multumesc pentru postare.
Reply
Andreea says:
31/05/2013 at 3:48 PM

Si persoanele care au decedat? De ce au murit? Au avut alte boli si s-au stins brusc? Intr-un an o cunostinta de-a mea a decedat dupa ce a fost depistata cu cancer la san.
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 5:58 PM

pune-te in situatia unui om caruia i se zice ca are cancer… cum te simti? perfect, asa-i? iti spun eu ca iti iei pampers… si intri astfel intr-un cerc vicios al fricii din care nu mai scapi, ajutat de citostatice, raze si operatii… 🙁
Reply
calous laura says:
02/06/2013 at 12:32 PM

sunt de acord cu tine George, sunt convinsa ca cei mai multi dintre cei diagnosticati cu “cancer” mor de frica!! nu sunt de meserie, pur si simplu asa simt eu , si cred 100% in articolul postat!
Reply
nicu says:
01/06/2013 at 11:32 PM

Acea cunostinta care a decedat dupa un an de la aflarea diagnosticului nu a facut nici un tratament contra cancerului? Ma indoiesc! Si daca a facut tratament sunt aproape sigur ca a murit din cauza citostaticelor si/sau ce alt tratament o fi facut, se stie ca medicamentele si radiatiile astea ataca organele si tesuturile indiferent daca sunt afectate de boala sau nu, sunt ca un fel de bomboana pe coliva!
Reply

Mari says:
31/05/2013 at 4:16 PM

Si femeile care sunt operate fara sa li se ceara bani si fara sa li se impuna chimioterapie sau radioterapie ? Tot victimile doctorilor sarlatani sunt ? Nu cumva incercati sa faceti campanie publicitara pentru tratamentele naturiste ? Cine pe cine pacaleste ?
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 6:00 PM

noua medicina germanica nu foloseste ca si tratamente decat creierul omului… no naturiste! bolile sunt provocate de emotii refulate, de conflicte nerezolvate… dar am mai scris despre astea… ramai pe blog si te informeaza… 🙂
Reply

Paula says:
31/05/2013 at 5:14 PM

What??? Pare SF articolul, sincer. E oripilant de-a dreptul Ce nu mi-e clar din acest articol este cum a depistat “echipa de cercetatori” faptul ca 93% din femeile care au avut cancer de fapt n-au avut.
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:10 PM

este un articol preluat si nu scris de mine… nu te obliga nimeni sa il citesti… acest articol a facut inconjurul lumii… de ce oare a fost atat de citit? pentru ca e chiar asa de “oripilant”?
Reply

Paul Costea said...

CARMEN NICOLETA says:
31/05/2013 at 5:19 PM

NU VREAU SA FAC COMENTARII, VREAU SA VA IMPARTASESC DIN EXPIERIENTA MEA! La 28 ani daca era sa dau ascultare unui Medic oncolog, eram ciopirtita, poate si mai rau ……..mi se hotarise sa ma opereze la ambii sini! Am refuzat, am incercat alte metode bioenergie, reflexo, masaj pe centrii energetici ………am facut eu cursuri sa pot intelege mai bine fenomenele, fiind in anii cind nu se cunosteau multe, chiar deloc despre aceasta metoda si au numit-o multi medici escrocherie, insa, dupa cursuri am reusit sa inteleg care erau sansele mele sa fac sau nu cancer la san.
Inainte sa luati o hotarire documentati-va bine …….si voi puteti fi medici daca cititi putin. Medicii sunt si ei OAMENI si au avut si note de la 1 …la 10 , fereasca Dumnezeu sa nimeresti la un medic cu note mici .NU VA TAIATI REPEDE SANII ! NU ORICE NODUL E CANCER ! EU AM SANII PLINI DE NODULI …….MULTUMESC DOCTORILOR DIN CLUJ ,spitalul oncologic !Am ramas cu sinii mei si am gasit alt mod sa nu evoluieze in rau .
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:08 PM

nu pot sa spun decat: Felicitari!
Reply
Campian says:
02/06/2013 at 8:26 AM

Nu cred ca trebuie ca cineva sa astepte diagnosticul pus de unul sau mai multi dr. Important este ca fiecare sa constientizeze ca viata ne apartine si trebuie sa avem grija de ea. Este adevarat ca: numarul zilelor ni-l da Dumnezeu, dar calitatea vietii ne-o facem singuri.Important este sa stim ca organismul uman are niste NEVOI de BAZA( 8 la nr.) pe care daca nu le respectam apar simptomele numite de unii boli.Prin urmare hai sa ne schimbam STILUL DE VIATA astfel incat Nevoile de Baza ale organismului sa fie satisfacute si in mod sigur nu vom mai avea nevoie de medic si de dignosticele lui. Sa nu creada cineva ca poate face ce vrea in viata lui si ca atunci cand va apare o problema de sanatate o va rezolva rapid si usor. Realitatea este alta: spitalele sunt pline de oameni bolnavi care au facut si fac ce vor cu viata , in speranta ca vor fi vindecati de doctori sau de naturisti.Se inseala amarnic.Cineva intelept a spus o vorba: in prima parte a vietii oamenii fac orice ca sa adune bani neglijand SANATATEA, iar in a 2-a parte a vietii ii cheltuiesc ca sa si-o recapete.Cat de multi reusesc acest lucru vedem in statisticile medicale.
Reply
sente maria says:
15/06/2013 at 6:50 AM

da…dupa ce am am aflat de doctorul Hamer lucrurile s au pus la locul lor. Am 53 ani, dar nu frecventez medicii. Ma bucur de o stare relatv buna de sanatate. Sunt sigura ca nu ma voi supune vreodata citostaticelor sau radiatiilor.
Am experimentat pe propria mea persoana ca teoria lui Hamer este adevarata. Pt cei interesati cu adevarat pot sa le dau detalii
Reply

CARMEN NICOLETA says:
31/05/2013 at 5:20 PM

…..acum am 52 ani si sunt ok ………Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor !
Reply

Paul Costea said...

Dana says:
02/06/2013 at 1:12 PM

Mama mea a fost diagnosticata cu cancer la san, la varsta de 51 de ani si i s-a recomandat masectomia totala…N-a spus nimanui, n-a facut nimic in acest sens, timp de 15 ani… La 66 de ani, cand tatal meu a murit brusc, in somn, a inceput sa se simta rau, sa slabeasca si a fost diagnosticata cu hepatita cronica (era cardiaca si hipertensiva de multa vreme, nu consuma alcool, nici cafea, nu fuma, ducea o viata echilibrata, insa lua pastile pentru bolile cronice, era foarte sensibila si muncea enorm…) – atunci mi-a spus si de diagnosticul vechi…
Ideea este ca timp de 3 ani a fost tratata de un internst de exceptie (din pacate nici el nu mai este) care mi-a spus ca mai putea trai multa vreme daca nu ar fi cedat psihic (ii intrase in cap ca nimeni si nimic n-o mai salveaza) si ca, la un an de la tratamentul oncologic, a murit…
Ce vreau eu sa spun, este faptul ca psihicul influenteaza foarte mult (decisiv!) si ca tratamentele alopate, pe baza de chimicale, au, fara exceptie, dublu tais, efecte secundare care, in foarte multe cazuri, ucid mai repede decat boala in sine, afectand si alte organe si ducand la prabusirea organismului…
Reply

Donatella says:
31/05/2013 at 7:08 PM

cat poti fi de naiv ,sa poti crede aberatiile acestui mesaj.Lumea-i plin de new-agisme pseudo filozofii freudiene si nlp-iste .Coborati oameni buni cu picioarele pe pamant ,si nu dati crezare oricarei informatii fara procesare .Teoretic toti “luminatii”itispun:puterea sta in tine ,cauza ..cauza acolo trebuie umblat .Refulari,frustrari ,ne-iertari ,ne-iubire ,namaste ,pace :)Asa-i cand te scapi la citit cateva carti oculte si ezoterice , devii “maistru” .Cand aveti semn ca ceva nu-i a buna cu sanatatea voastra ,mergeti la medic ,cautati si un preot bun .Nu va bazati pe nsite formule mind control si credeti ca a-ti rezolvat problema.Nu va dati pe mana nu stiu carui spiritist care a a invatat nu stiu ce tehnici hinduiste ca totu-i hipnoza si apa de ploaie .Cunosc cazuri si ma invart in lumea astora ,(ca am ratacit si eu ..de asta spun)lasati cauza si efectul ,actiunea si reactiunea —mergeti la specialisti si faceti-va bucuria de a trai si a va prelungi viata daca nu de dragul vostru ,macar ptr.copiii si familiile voastre .Aici este vb.de genetica ,exista o cauza .Cu incredere si credinta ,fetelor,mamelor puteneti gand bun la Dumnezeu si ve-ti gasi specialistul care trebuie .Puteti combina medicina naturista cu cea alopata .Am cazuri in familie care au tratat cancerul cu brio ….ca-i puneam si eu sa faca mantre tibetane aduse de mine de la calugarii din tibet care cica …eliminau cauza :)truisme !Uite asa citeste o persoana vulnerabila psihic acest “reportaj” si o ia de buna ,ca in cateva zile merleste de spaima si crede ca medicii sunt niste sarlatani mincinosi .Sterge nene aberatia asta ca-ti faci pacate si duci lumea in eroare …
Reply

Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:02 PM

apreciez comentariul tau, dar, din pacate, nu pot sa iti fac pe plac, nu pot sa il sterg… nu vreau sa te critic, dar observ ca faci greseli grave gramaticale. in consecinta, cred ca, in prima instanta, ai un alt lucru mai important de facut, apoi mai vorbim…

eu nu scriu aici despre mantre ci despre lucruri constatate de medici care au pus intr-un alt fel problema…

si ce sunt doctorii sau popii? dumnezei? de ce sa avem incredere deplina in ei? pt ca au facut o facultate in speranta ca o vor duce bine? iar cealalta problema este ca au invatat zeci de ani o medicina impusa de OMS, proprietate familiei Rockefeller, bazata pe profit… de ce, dupa 50 de ani de cautari care au costat mii de miliarde, se dau oamenilor aceleasi citostatice? se vrea oare eliminarea bolii si a suferintei? ma indoiesc!…

in fine. acesta este un blog personal. nu e nimeni obligat sa il citeasca, daca e in dezacord cu cele scrise… mii de oameni imi citesc articolele. Toti sunt nebuni oare?
Reply
Ana says:
31/05/2013 at 9:06 PM

Scriere pe alocuri agramata dar foarte bine punctat totul! 🙂 Thumbs up!
Reply
Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:10 PM

este un articol preluat si nu am vrut sa intru la corectari…
Reply

naty says:
31/05/2013 at 8:13 PM

Omul este capabil sa-si creeze si boli grave…

Reply
Aneta says:
31/05/2013 at 9:13 PM

Este ceva meclar cu mesajul acestui articol.Cine are interesul ca femeile sa nu se mai trateze de un eventual cancer la san?Trebuie sa se faca niste economii,statul sa nu mai suporte cheltuielile cu aceasta boal?Ceva imi scapa…
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:18 PM

este vorba despre faptul ca milioane de femei isi taie sanii pe degeaba…
Reply

Paul Costea said...

Ramona says:
31/05/2013 at 9:25 PM

Uiti un lucru, atunci cand postezi articole preluate de pe ici pe colo. Un diagnostic de cancer se pune cu certitudine abia dupa efectuarea unei biopsii, si nu dupa o simpla mamografie sau ecografie.
Nu mai distribuii articole fara suport logic si fara dovezi concrete, pentru ca duci in eroare oamenii mai putin informati si usor influentabili. Nu cred ca ai vrea sa ai pe constiinta nici o femeie care citind acest articol si-ar refuza sansa la viata pe ideea ca oncologii si spitalele se imbogatesc pe seama unor boli inventate.
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 9:40 PM

un om intotdeauna ar trebui sa isi asculte sufletelul si nu ce i se baga pe gat… si un om “mai putin informat” simte cand ceva nu e in regula… ramane la aprecierea fiecaruia ce sa creada…
Reply
Nina says:
01/06/2013 at 4:19 PM

…si cine, Doamne iarta-ma, intra in acel laborator ca sa controleze ce si a cui proba s-a analizat??? Ganditi-va doar ca cele mai profitabile domenii din lume sun industria de medicamente si cea de armament!Si unde e vorba de bani nu mai exista scrupule, iar de omenie nici nu mai poate fi vorba.
Reply

Omul says:
31/05/2013 at 10:13 PM

Observ ca ai facut valuri mari cu acest articol.Asta chiar e bine,arata ca ceva se produce cu oamenii.Sesizez de asemenea cum functioneaza spalarea de creier de-a lungul timpului.Practic ai starnit patimi.Tu iti dai seama ce spui,ca omul are in el,intrega farmacie toate medicamentele din lume.Cum sa nu fie SF,pentru ce exista facultatea de medicina,in care iti tocesti coatele ani si ani,ca sa ce?.Sa vezi ca practic trebuie sa o iei de la inceput.Mai mult decat atat acest articol ajunge la credinte mostenite,cimentate in subconstient.Cine crezi ca va renunta asa usor la aceste credinte,care in final fac din om un sinucigas.In general multa si multa lume prefera sa ”sinucida”prin gandirea virusata care o practica.Exista un liber arbitru,de care se pot bucura sinucigasii,care nu accepta ca lumea evolueaza,si se schimba paradigmele referitoare la tratamente,la medicina in general.Sa uram succes sinucigasilor in demersul lor,fiindca oricum lumea are nevoie cat mai curand de oameni deschisi,flexibili,cutezatori.Si sa uram de asemenea succes celor care participa efectiv la schimbarea acestei lumi.Fac si o precizare,sunt si doctori care sunt in ton cu schimbarile lumii,doctori care se lasa inspirati de Dumnezeu si ajuta enorm oamenii,imbratisand deopotriva tot ce poate ajuta un om.Acestia o sa vedeti ca nu fac pact cu ”diavolul”acestia merita tot respectul.Din pacate ii poti numara pe degete,dar sa fim fericiti ca exista.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 10:55 PM

da… foarte frumos expus… imi pare bine ca mai sunt si oameni ca tine… 🙂 … oricum, nu m-am gandit ca o sa aiba asemenea impact acest articol… era totusi de asteptat, intr-un fel…
Reply
Alina says:
02/06/2013 at 4:09 AM

Excelent! 🙂 daca imi permiti, am sa te citez
Reply

sym says:
31/05/2013 at 10:29 PM

E jenant sa publici asa mizerii..
SFAT: Cand e vorba de chestii medicale, mai bine te-ai documenta la un medic si nu in presa sau pe gugle.
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 10:57 PM

sa ma documentez la un medic ca sa invat ce? dogma care i-a fost bagata in cap ani de-a randul? sau toeriile fanteziste despre provenienta bolilor? sau mai bine sa imi povesteasca cum a trecut prin facultate ametit de mirosul banilor pe care ii va face cu meseria sa?
Reply
Mada says:
01/06/2013 at 8:18 AM

Aaa ok, deci cand o sa ai vreo problema de sanatate… tu… o sa stai acasa si o sa ti-o tratezi singur. Doar nu poti merge la medicii care vor sa te stoarca de bani, vorba aia, poti avea doar gripa si sa iti zica ca ai emfizem pulmonar… sau ghici ce, poate chiar ai putea avea o boala grava, iar tu sa stai acasa datorita mentalitatii tale extrem de gresite. Asa ca, scuze ca iti spun, dar mult noroc cu realizarea testamentului.
Reply
Costea Paul George says:
01/06/2013 at 11:49 AM

bineinteles ca ma voi duce la doctor… doar in cazuri extreme, de urgente, in care imi este pusa in pericol viata… in rest, eu stiu ca, daca imi apare o boala, stiu ca nu soarta este de vina si nici transmisiunea genetica sau stresul (care este o “cauza” pt o gramada de boli in versiunea clasica) ci stiu ca eu am creat-o si doar eu o pot face sa dispara, aducand armonia in viata mea, facand ordine in trairile, emotiile mele, in viata mea in general… medicina clasica, din pacate, este axata pe simptome, cauzele bolii si boala in sine ramanand acolo ascunsa…
Reply
Mada says:
02/06/2013 at 4:17 PM

Ok, deci tu consideri ca ulcerul de exemplu care poate aparea pe bza de stres, alimentatie proasta si etc, o sa iti treaca daca tu o sa iti faci armonie in viata? Nu inteleg ce consideri tu extrem. Extrem pentru mine e atunci cand esti dus cu salvarea la spital si medicii iti fac tot ce poti ca sa te mentina in viata.
Costea Paul George says:
02/06/2013 at 5:30 PM

da. perfect de acord. acela e extrem! in legatura cu ulcerul, aia e varianta ta ca apare pe baza de stres, alimentatie proasta… Cauzele reale sunt altele… voi scrie candva si despre asta… 🙂

Paul Costea said...

sym says:
01/06/2013 at 9:19 AM

Domnule, daca vrei sa inveti cizmarie, inveti de la un cizmar, nu de la un bloggeri. Intelegi ideea.. Tu te increzi in niste bloguri dubioase, care (ipotetic vorbind) ar putea fi a unor pusti de 13-15 ani, ce ar scrie ce viseaza noaptea, sub niste nume si avataruri impresionante. Si tu ai crede, tot ce scrie.. Pune mana pe o carte, sau pe un tratat de specialitate si vei intelege mai bine subiectul. “Intamplarea” face sa fi trecut prin specializarea de oncologie si desigur facultatea de medicina, iar tot ce ai scris, citand pe altii, dupa parerea mea nu e adevarat.
Stiu ca orice ciudat in ziua de azi are cate o teorie conspirativa, dar nu tot ce zboara se si mananca. Ai putea totusi sa vizitezi un centru de oncologie, sa vezi lumea reala. Sa vezi ce inseamna cancerul cu ochii tai si nu prin prisma lui Gugle.
Reply
Costea Paul George says:
01/06/2013 at 11:53 AM

domnule sim… ceea ce stiu eu nu stiu prin google, prdon gugle… ci din carti, studii, cursuri, tabere, seminarii care merg in paralel cu medicina clasica si care privesc bolile dintr-o alta perspectiva… nu vreau sa merg intr-un centru de oncologie pt ca m-as ingrozi si poate i-as si bate pe cei de acolo… daca te tii asa de bine pe pozitii, du-te la medicul oncolog si intreaba-l de ce se da acelaseai tratamente de 50 de ani si daca si-ar adinistra lui citostatice, in caz ca ar avea cancer… eu stiu raspunsul…
Reply
Radu says:
05/03/2014 at 11:33 PM

Voi ca si doctori cat aveti comisioane de la industria farmaceutica fiindca scrieti o gramada de medicamente toxice pentru organism?
Reply
elvira says:
02/06/2013 at 12:21 AM

multumesc pt.articol.
Reply

bogdan says:
31/05/2013 at 10:36 PM

dar nu se face mai intai o biopsie a nodului, ptr confirmarea malegnitatii tumorii respective? Extirparea sanului este recomandata doar dupa ce se constata malegnitatea tumorii…
Reply
Ciprian says:
31/05/2013 at 10:56 PM

Toate medicamentele si medicina moderna si orice tehnica moderna sunt defapt metode de a scoate bani.Cu ideea asta infipta bine in cap refuzati orice tehnica, tratament medical etc.Hai sa lasam si selectia naturala sa isi faca treaba, ca prea multi populati pamantul degeaba doar pentru a fi cu unul in plus.

PS.Parca tot la fel de bine si “rational” se sustinea si sfarsitul lumii in 2012 si surpriza, suntem aici!
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:00 PM

bine punctat, cipriane! si s-a demostrat “stiintific” ca va fi sfarsitul lumii… :)))))
Reply

Paul Costea said...

Alina says:
31/05/2013 at 11:01 PM

Oameni buni, a avut cineva de aici cancer? Nu. Eram sigura! A simtit cineva ca ii sufla moartea in ceafa? Eu am simtit lucrul asta. V-ati privit vreodata copiii gandindu-va ca poate nu ii mai puteti vedea decat o scurta perioada de timp? Nici asta nu ati facut-o. Eu, da. Si m-am dus la medic si am luat facut exact ce mi-a spus medicul ca e bine pentru lupta cu cancerul. Nu aveam timp sa incerc puterea mintii…a sufletului…sa incerc sa beau ceaiuri miraculoase sau eu mai stiu ce minuni scrise prin tot felul de reviste in scopul de a completa paginile acesteia destinate sanatatii… Nu aveam timp pentru ca vroiam sa castig timp pretios in lupta cu cancerul. Si am castigat! As fi fost dispusa sa imi tai orice parte a corpului numai sa traiesc cat mai mult alaturi de copiii mei. Am ramas fara un san. Si???
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:11 PM

draga mea alina… sa fii cu sanatate… bine ca ai trecut peste, chiar ma bucur… atata doar ca eu stiu putin mai bine, poate, ce a fost acolo… nu vreau sa te dezamagesc… a contat foarte mult starea ta psihica… daca te-ar fi invadat frica, nu mai erai aici, printre noi, ea e cea raspunzatoare de asa zisele “metastaze”, care, de fapt, nu exista… iar norocul tau a fost ca erai intr-o faza de vindecare deja, ceea ce doctorii nu stiu… majoritatea bolilor se detecteaza in aceasta faza… nici unul nu mai e in viata din cei ce au fost depistati in faza activa si s-au supus tratamentelor cu raze sua chimioterapie, ori operatii…

oricum, te felicit ca ai fost tare! meriti sa fii aici! dumnezeu sa aiba grija de tine!
Reply
Carmen says:
04/06/2013 at 8:23 PM

Mi-ar fi rusine, in locul tau, sa vobesc despre metastaze. Se vede clar ca nu stii ce sunt alea si cu ce se mananca, la fel ca toti termenii medicali de care pomenesti. Ceea ce faci tu aici nu e decat o mare sarlatanie. Cum zicea cineva mai sus, sper si eu ca selectia naturala sa se ocupe de voi, ca sa mai creasca nivelul de inteligenta pe pamantul asta.
Reply
Costea Paul George says:
04/06/2013 at 10:03 PM

de doi ani studiez cancerul si restul bolilor, dar din perspectiva noii medicini germanice, draga Carmen… care e cel mai bun lucru pe care l-am cunoscut vreodata… metastazele nu exista, sunt rezultatul conflictelor pe care le facem ulterior…

hai ca iti dau un exemplu pe care o sa il explic “babeste”, ca sa il inteleaga toata lumea, fara sa fie specializati in medicina: o femeie face cancer la san. i se taie sanul, asa-i? pentru ca “radacinile” crunte ale cancerului sa nu mearga mai departe… cum se va simti o femeie fara san? Autodevalorizata in acea zona iar autodevalorizarea respectiva ii va produce o necrozare in oasele coastelor care va vi diagnosticata ca si cancer si hopa ca a si facut “metastaza” cand, de fapt, cancerul nu a plecat nicaieri ci a fost rezultatul interventiei medicilor… Femeia intra intr-un cerc vicios, se simte din ce in ce mai rau si astfel se instaleaza frica de moarte, care ii va face cancer la plamani (o proliferare de celule care ar fi trebuit sa o ajute in supravietuire) si astfel, nu mai are nicio sansa sa scape, ajutata de tratamentele care o slabesc si ii distrug tot sistemul… cancerul la plamani, a doua “metastaza” nu are nicio legatura cu cancerul initial, ci este rezultatul conflictului fricii de moarte… Foarte interesant mi se pare ca dr hamer descrie fiecare tip de conflict ce tip de boala iti provoaca si nu a fost pana acum caz care sa devieze de la cele constatate… din 6500 de oameni cu cancer, 6000 s-au insanatosit, dar in medicina clasica, procentul este exact invers…

daca tot ai comentat acele lucruri, am eu o intrebare la care niciun oncolog nu mi-a putut raspunde, legat de exemplul anterior: cum e posibil ca un cancer caracterizat prin proliferare de celule (cel de san) sa se metastazeze intr-un cancer care mananca celule (cancerul de oase)? daca imi raspunzi la aceasta intrebare, ma plec in fata ta… iti trimit si un buchet de flori!
Reply

Paul Costea said...

Monica says:
06/03/2014 at 6:47 PM

COSTEA PAUL GEORGE…ESTI O RUSINE A SOCIETATII…HABAR N-AI CE INSEAMNA “METASTAZE” SI VORBESTI PROSTII. BATI CAMPII CU CEI CARE FAC GRESELI GRAMATICALE, DAR TU FACI O GRESEALA DE NEIERTAT: TE JOCI CU VIATA FEMEILOR NAIVE. SA-TI FIE RUSINE. VAD OAMENI CARE SE LUPTA CU MOARTEA, CUM POTI SA SPUI ASEMENEA IDIOTENII? RUSINE, SA-TI FIE RUSINE SI SA TE AJUTE DUMNEZEU SA N-AI NEVOIE DE ACEI MEDICI NICIODATA. RUSINE….
Reply

Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
07/03/2014 at 4:15 PM

draga mea monica… nici nu ma astept sa intelegi aceste lucruri… lucrand in inima sistemului, pt tine e real ce ai invatat si ce vezi in jurul tau… acele femei sunt ucise nu de cancer ci de tratamente (citostatice si raze), desi tu stii o alta poveste despre aceste lucruri cu care ai fost indoctrinata!… as vrea sa te vad eu cu sanul taiat cum te-ai simti oare? te-ai mai simti femeie? si uite ca iti si faci prin urmare “metastaze”. Metastazele nu exista dar e o poveste frumoasa inventata pentru a explica cauzele bolilor pe care medicina nu le intelege. Ai stiut ca medicina se bazeaza stiintific! pe cca 5000 de presupuneri? dar e stiintifica! :))))

Da! recunosc! sunt o rusine a societatii! Si totusi, peste 90% din cei cu cancere “terminale” au fost salvati de catre stiinta vindecarii germane, in timp ce in medicina alopata procentul este exact invers: mor peste 90% din oameni… Cui ar trebui sa ii fie rusine?

Nu, sa nu iti fie rusine, pt ca nu ai de ce, nu e vina ta, tu vrei sa faci bine, tocmai ca si mine. Dar de ce nu iti pui intrebari? De ce sunt aceleasi tratamente pt cancer de 50 de ani incoace desi s-au alocat miliarde in lupta cu aceasta boala? si multe altele… doar pune-ti intrebari… dar, nu ai curajul… e bine asa… vine salariul, vin ciubucurile de la oamenii disperati…

Hai sa iti spun doua povesti:
1. un baiat cu cancer, la oncologie, a luat prima tura de citostatice (otrava celulara). I-a cazut parut, a fost foarte rau dupa si nu a mai rezistat. Incepand cu a doua tura, de fiecare data cand le primea, golea pungile cu citostatice la WC. Din 25 de persoane cu care a fost in salon, e singurul in viata. Efectiv a realizat sarmanul ca isi datoreaza viata faptului ca nu a mai luat citostaticele! Intelegi ideea??? Toti cei ce au creuzt in tratament sunt morti!!!!

2. un prieten din orasul meu a aflat despre un curs de NMG tocmai cand medicii il programasera pt operatie, apoi citostatice, avand cancer de colon. A mers la curs si astfel, intelegand ce l-a dus in boala si rezolvandu-si problemele, nu a mai mers la medici. simptomele i-au disparut in doua saptamani si s-a vindecat complet in 3 luni… Azi era mort daca ar fi ales cealalta “solutie”…

no comment!!!

cu mult drag, paul
Reply
Radu says:
07/03/2014 at 4:29 PM

Monica,Monica uitam repede isteria ce-a cuprins Romania cu acele gripe porcine si aviara?Unde lumea fugea sa se vaccineze.introducandu-si boala in organism desi erau perfect sanatosi,sub pretextul ca este preventiv.Mai dar unii sunteti chiar naivi si nu vedeti ca lumea in care traim este condusa din umbra .La fel este acuma si cu asa spusele cancere de san,adevarul te sperie fiindca doresc sa mai inventeze o noua pandemie tare cancerul de unghie,asa ca daca unghia ta nu este in standartul pe care il aleg ei,suferi de cancer de unghie,desi esti perfecta sanatoasa
Reply
Costea Paul George says:
07/03/2014 at 4:38 PM

esti tare! :))) asta nici nu am mai auzit-o! :)))) cancer de unghie… pai, astia inventeaza orice, doar sa devii pacient fidel… daca vad ca esti sanatos, nu e bine, iti inventeaza analize gratuite anuale… daca esti incapatanat, le fac astia sa fie obligatorii… si stai linistit ca iti vor gasi ceva… :))))

cu mult drag, paul
Octav says:
08/03/2014 at 12:55 AM

Puneti bah cretinilor mana pe carti adevarate. Nu mai cititi povesti nemuritoare. Ia si citeste de Pasteur si vaccinul antirabic. Ia si citeste de vaccinul antipolio. Cum s-au facut si mai ales de ce FUNCTIONEAZA. Recunoaste ca habar nu ai ce e aia un virus, o bacterie, o proteina, cum arata adn-ul sau ce este o gena. In cativa ani medicina o sa gaseasca un leac si pentru cancer dar pe voi de prostie nu va mai vindeca nimeni.

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
08/03/2014 at 8:59 AM

dragul meu octav… uite, tu, care ii faci pe toti sarlatani, tocmai ne dai un exemplu de cel mai mare sarlatan: pasteur … el era un habarnist de chimist, nici macar medic, care a furat munca contemporanului sau Bechamps, a modificat-o si a facut din ea bazele medicinii, ajutat de Rockefeller… problema ca in facultatile de medicina inveti o gramada de informatie, printre care si buna, dar nu vei invata niciodata sa faci legatura intre informatii si nici sa ajungi la cauzele bolilor…

cu mult drag, paul
Radu says:
08/03/2014 at 9:15 AM

Octave Octave,esti asa de bine documentat incat sa ne spuni si noua de ce sa ne introducem boala si mercur in organism???Adevarul este foarte simpu,traim intr-o mare minciuna,inventata de industria farmaceutica,sau alte organizatii care cauta sa aibe profit si castig de pe urma prostimii

manolache elena says:
31/05/2013 at 11:06 PM

lumea a cam luat o razna din toate punctele de vedere…in loc sa criticam un articol cred ca e mai bine sa l analizam putin si sa l aprofundam si in functie de experientele altora…eu am eliminat un fibrom de 6 cm in aproape 3 luni doar cu tratamentul de dezintoxicare a lui Fulga si cinstit vorbind nu ma intereseaza daca e sarlatan sau nu ..daca face avere sau nu prin vinderea curelor sale naturiste..EU M AM VINDECAT..asta conteaza.Sa stiti ca cei care sunt impotriva tratamentelor devastatoare cu chemio si radioterapie nu au nici un interes meschin,dimpotriva au un suflet mare si multa dragoste pt fiinta umana….si sa nu mai credeti ca ar fi vreun tratament gratis doar pt ca nu il platesti tu personal. Informati va doar,deciziile insa va apartin.O viata frumoasa sa aveti!
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:16 PM

te felicit, elena… asa e…
Reply

Alina says:
31/05/2013 at 11:07 PM

Oameni buni, a avut cineva de aici cancer???
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:15 PM

da… un cititor de-al meu a avut cancer la colon… dupa doi ani de tratamente in care se simtea tot mai rau, doctorii i-au spus ca trebuie operat, taiat… si nu a facut-o, spre norocul lui, pt ca universul i-a adus in fata salvarea prin noua medicina germanica… la doua saptamani nu mai avea diaree cu sange, iar la vreo 4-5 luni era complet vindecat… iar acum se bucura de o sanatate perfecta si nu se mai teme de nimic, pt ca stie ce sunt bolile… vroiam sa iti dau definitia, dar o gasesti in mai multe articole ale mele… succes…
Reply

Paul Costea said...

Alina says:
31/05/2013 at 11:09 PM

Stie cineva ce inseamna lupta cu timpul si cu aceasta cumplita boala? Cine crede ca are timp sa incerce terapia mintii sau a sufletului sau cu ce dumnezeu mai bateti campii pe aici?
Reply

Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:12 PM

ti-am raspuns deja la problemele tale… 🙂
Reply
silvy says:
31/05/2013 at 11:26 PM

Tomorea maligna sau cencerigena are anumite proprietati si orice om aflat inasemenea situatie (cand i se pune un diagnostic anume) se informeaza in detaliu despre ce are… Deci, nu e asa usor sa paccalesti pacientul cu un diagnostic pe care nu-l are…
si… Curiozitate: ce competente ai dumneata, Costea Paul George, de raspunzi la toate comentariile?! odata ce articolul are alt autor, devine un pic enervant… multumesc.
Reply
Costea Paul George says:
31/05/2013 at 11:34 PM

sper sa imi citesti raspunsul: sunt proprietarul acestui blog iar comentariile se dau aici, de aici rezulta competentele mele… stii ce este o tumoare maligna? hai ca iti spun f pe scurt: este o proliferare de celule super specializate care sunt acolo pt a ajuta organul respectiv sa isi faca treaba mai bine… si nu se multiplica decat in functie de intensitatea trairilor persoanei si efectiv DISPARE! din momentul in care persoana si-a incheiat socotelile cu situatia de viata fata de care a reactionat inspre supravietuire organismul… stiu, te-am bagat in ceata, dar functionam f simplu… dar medicina nu stie si nici nu vrea sa stie aceste lucruri… pt ea, cancerul este ceva rau, impotriva lui trebuie luptat cu tot arsenalul, cu toate tancurile (operatii, citostatice, raze), dar ce ramane in urma pe campul de lupta (campul de lupta fiind corpul nostru)? iti spun eu: haos total…
Reply
Mada says:
01/06/2013 at 8:08 AM

Cum sa zici ca medicina nu stie si nu vrea sa stie lucrurile pe care le zici? Sincer, sunt studenta la medicina si in momentul de fata mie rusine sa ies medic, iar asta din cauza celor scrise de voi, pentru ca stiu ca in urma acestui “scandal” vom fi vazuti ca niste oameni de nimic. Orice specializare as face si oricat de bun as fi tot la fel voi fi vazuta. Dar voi nu va ganditi la aceste repercusiuni si vreti doar sa dati cu nori in ce-i rau. Si daca tot esti proprietarul acestui blog, vreau si eu un link cu studiul. Daca afirmi niste lucruri cel mai bine ar fi sa ai dovezile in fata.
Costea Paul George says:
01/06/2013 at 10:27 AM

eu am preluat doar articolul si ai sub articol linkul original… Nu medicii sunt de vina, sant foarte multi medici care chiar vor sa ajute, pun suflet in ceea ce fac… problema este cu cei care cooerdoneaza acest domeniu… iar de medicina o sa avem intotdeauna nevoie. In urgente, accidente, nu poti apela la alte artificii… Stai linistita, medicii tot timpul vor fi undeva sus, pe piedestal… si, intr-o oarecare masura, pe buna dreptate…

manolache elena says:
31/05/2013 at 11:10 PM

sansa la viata si o refuza cine nu se informeaza,draga Ramona.
Reply

Paul Costea said...

Nina says:
01/06/2013 at 4:26 PM

Asa este…poate suna cinic, dar in ziua de azi chiar scapa cine stie!si evident- cine vrea cu adevarat!
Reply

Dany says:
01/06/2013 at 12:36 AM

Draga Costea Paul George,cu stima si respect am citit articolul si nu m-am putut abtine si am citit toate comentariile.
Sa stii ca intotdeauna cand cineva vrea sa scoata la iveala adevarul despre ORICE este mai intai criticat,
facut in toate felurile si mai tarziu este acceptat ca fiind un standard.Articolul tau supara pe unii care nu studiaza si imbucura pe altii care au recunoscut si au crezut intotdeauna ca exista o putere de vindecare mult mai mare si mai buna in ,,altceva,, decat in medicina traditionala( medicamente, antibiotice etc)Cred si sustin articolul tau pentru ca omul se poate vindeca singur daca isi schimba comportamentul,credinta,alimentatia.Am scris credinta pentru ca toti credem in ceva sau in cineva dar este necesar sa avem o credinta pozitiva nu negativa.Tot ce crezi despre un lucru cu adevarat fie bun fie rau , ti se va intampla.Daca o femeie sanatoasa merge astazi la doctor si doctorul ai spune ca e suspecta de cancer la san ,acea femeie in urmatoarele saptamani poate avea cancer cu adevarat doar gandindu-se la el, il atrage in viata ei.Eu am avut astfel de experiment pe mine insumi si pe caz de boala ,si pe caz de accident cu masina( nu grav) dar unul dupa altul. Eu le-am atras in viata mea fara sa imi dau seama.Doar dupa ce am vazut filmul THE SECRET(SECRETUL)atunci am inteles ce se intampla cu mintea mea.
Reply

Costea Paul George says:
01/06/2013 at 12:16 PM

bravo Dany… no comment, foarte frumos scris…. 🙂
Reply
adada says:
03/06/2013 at 10:33 PM

Corpul este scena pe care se manifestă starea psihică.astfel, in corp apar simptome atunci cand omul este bolnav.medicina stiintifică intervine doar la nivel functional, blocand manifestarea simptomului si fortand astfel aparitia altora. si sa-ti mai spun un lucru valabil pentru sceptici. virusii, bacteriile nu pot cauza singure boala fara intentia(inconstienta)a omului nu se produc manifestari somatice, chiar daca imprejurarile materiale sunt disponibile, asa cum impla existenta pictorului, panzei si vopselelor nu poate rezulta o pictura fara intentionalitate de a picta.
Reply

marius says:
01/06/2013 at 1:54 AM

Fiind rezident am avut anumite ” avantaje si prioritati, pe sectia de onco cu mama mea, fiind si ea cadru medical. Dar ce am vazut acolo ce si cum se trateaza, m-a determinat sa imi schimb specializarea, dar si stilul de viata definitiv intr-un cat mai sanatos posibil din orice pct de vedere.
Reply
Popesu says:
01/06/2013 at 6:23 AM

Eu am inteles ca si moartea este tot un diagnostic gresit. Oamenii mor pentru ca se gandesc la moarte, daca s-ar gandi permananet la viata ar trai cateva sute de ani. Studiile astea despre ADN si programarea genetica sunt niste prostii. Medicina Google este la fel de importanta ca tiparul, deschide ochii oamenilor tinuti in intuneric de medicina.
Reply

Costea Paul George says:
01/06/2013 at 10:23 AM

esti tare, cum pui problema… :)))) … moartea este parte a vietii, creaza evolutie si diversitate… este posibil sa traiesti sute de ani, dar nu asa cum spui tu… odata voi povesti si despre asta… iti aduci aminte ce scrie in biblie? ca se traia inainte sute de ani? daca zici ca biblia e reala, trebuie sa accepti si acest fapt… o sa iti povestesc si de ce nu se mai traieste atata… … si da, oamenii sunt tinuti in manipulare, frica si intuneric, dar nu de medicina in sine ci de cei ce au interese in acest sens… bancherii, companiile farmaceutice, etc… OMS dicteaza in acest domeniu, OMS, infiintata de Rockefeller… sigur vrea sa ajute lumea?…
Reply

Paul Costea said...

lime says:
01/06/2013 at 9:26 AM

Bai Costea Paul George tu esti sanatos la cap? Si doamna care a scris articolul asta aberant, ar trebui sa mai citeasca studiul o data, sa vada exact despre ce e vorba, sa se documenteze ce e ala un “overdiagnosis” sa stie ca in toate metodele de screening exista asa ceva si ca dupa un test de screening se face si un test de CONFIRMARE a bolii si nu se trece direct la tratament. A fost vorba de o estimare si aproximativ 31% din femeile care au fost detectate cu cancer in stadiul incipient e posibil sa fi fost supradiagnosticate! Am o ruda care a murit de cancer tratandu-se “prin puterea mintii si a naturii”, va rog sa nu faceti asa ceva si sa mergeti la medic!! OAMENII CA DUMNEATA, CU BLOGUL TAU ABERANT AR TREBUI INTERZISI!!! Cu toata democratia, e inadmisibil sa faca cienva asa o promovare tampita a unor probleme cu adevarat serioase! Cancerul omoara fara tratament, nu exista o alta rezolutie!
Reply

Costea Paul George says:
01/06/2013 at 11:58 AM

sa inteleg ca toti cei peste 2000 de oameni care au dat like articolului sunt nebuni, nu? asa o fi… si eu am crezut in lucrurile pe care le crezi tu pana acum doi ani, cand m-am trezit… de atunci stiu ce inseamna citostacice, raze, vaccinuri si restul medicamentelor… stii ce sunt citostaticele? sunt otrava celulara care opresc proliferarea de celule. si asta stii ce inseamna? pe parcursul vietii, celulele tale se reinoiesc la un anumit interval… gandeste mai departe… o sa am un articol special despre citostatice…
Reply

Reply

Paul Costea said...

Lisa says:
01/06/2013 at 9:10 PM

…si toti au scapat care au apelat la medicina? Si puterea mintii si medicina nu au nici o sansa daca a sosit sfarsitul vietii, daca ai zile atunci oricare tratament va da rezultate.Fiecare are buletin propiu si decide ce vrea atata timp cat nu e manat de spiritul de “turma”. Totusi farmacologia a degenerat foarte mult in sintetic….credeti ca corpul nostru e in stare sa asimileze remediile sintetice? Ce ar fi sa avem mai multa incredere in puterea extraordinara de regenerare a corpului nostru? De ce asteptam ca alti oameni (a caror media de viata e mai mica decat a omului obisnuit)sa ne vindece? Lucrez alaturi de medici…si credetima nu prea iau medicamente nici ei, doar in cazuri critice. Medicina e necesara, dar sa mai lasam si corpul sa-si faca treaba fara sa-l bulversam cu pirule…
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 10:46 PM

Daca doar “gandesti pozitiv”, fara insa a constientiza si rezolva conflictul emotional, atunci intradevar nu iti rezolvi problema si mori de cancer. Deci, daca esti prost si nu stii ce faci, atunci ai dreptate si “puterea mintii si a naturii” nu sunt bune de nimic, decat sa te omoare mai repede. Iar asta nu-i, pana la urma, decat o selectie inteleapta a naturii.
Reply

Gabriela Moldovan says:
01/06/2013 at 9:38 AM

In 1992 simtit un nodul la sanul drept. Am incercat sa-l “ignor”, dar el era acolo, iar subconstientu meu “a lucrat”, incat in anul urmator am ajuns la psihiatrie si apoi in policlinica recomandarea a fost interventia chirurgicala. M-am operat la Cluj, medicul chirurg fiind dl. dr. Mihai Muresan, caruia trebuie sa-i multumesc, atat pt. profesionalism, cat si pt. atentia speciala acordata, important fara a fi una Platita in nici un fel. Iar biopsia a rlevat natura benigna a nodulului, asa ca tratamentul prescris a fost vit. A-forte, vit. E-forte si vit. C cate o capsula/zi timp de 10 zile, luate din prima zi la declansarea ciclului menstrual. Si multumesc lui Dumnezeu, traiesc si azi si sa-i dea Dumnezeu sanatate si d-lui dr. Mihai Muresan ca a fost un medic corect, nu unul din cei carenu te opereaza pana nu se vad cu banii in buzunar, iar altii si mai rai iti”fixeaza” si tariful.
Reply

Costea Paul George says:
01/06/2013 at 12:04 PM

stii care e diferenta intre un cancer malign si unul benign? faptul ca tu ai luat inainte cu ceva vreme tot felul de antibiotice care au ucis din tine microorganismele cu rol in “mancarea” tumorilor a determinat incapsularea tumorii, fiind astfel clasificata ca si benigna… altfel, ar fi fost descompusa de microorganisme si ar fi disparut total… nu e nicio diferenta intre un cancer malign sau unul benign, este aceesi proliferare de celule superspecializate, cu rol in supravietuirea ta… doar ca este denumit cancer iar cancerul inseamna moarte iar frica mare te baga intr-un cerc vicios din care nu mai scapi… ai auzit de vindecari miraculoase? este cazul celor care au avut credinta si nu frica, etc…
Reply

Paul Costea said...

B. says:
01/06/2013 at 11:00 AM

Hahahaha !!!!
Cu alte cuvinte, “nu vă duceţi la medicii oncologi, că ăia vor să vă fure banii ! Mai bine haideţi la mine, că eu am “noua medicină germanică” ( wuteva’ that means ) şi v-o vând foarte ieftin !” ?
Aşa-i, domnule Costea Paul George ?
Reply

Costea Paul George says:
01/06/2013 at 12:10 PM

aproape asa este… doar ca nu e f ieftin, e gratis… 🙂 … stii care e situatia? am scris un articol care a fost citit de mii si mii de persoane, nu o sa iti spun numarul lor exact, dar e foarte mare… bineinteles ca nu pot fi toti de aceeasi parere, nu… multi sunt si contra, bineinteles si nici nu ma asteptam sa fie altfel… fiecare are dreptul sa creada ce vrea si nu am dreptul sa il ingradesc… atata pot sa iti spun: pana acuma doi ani si eu gandeam exact ca tine. acuma nu mai pot. am citit mult, am fost la multe tabere, conferinte, cursuri, lucruri care mi-au deschis ochii… te rog sa citesti primul meu articol de pe blog sa vezi ce tare m-a frapat pe mine cand am auzit lucruri de acest gen… dar, la un moment dat a venit declicul, conditionarile de tot felul s-au dispersat si atunci am vazut realitatea dintr-o alta perspectiva… aici este articolul: http://terapieinarmonie.ro/?p=130
Reply
maria says:
01/06/2013 at 8:49 PM

Nu am intentia sa tin partea nimanui, dar desi nu am avut nici eu incredere in aceste tipuri de tratament, am reusit sa ma vindec de o boala, pe care medicicina nu a putut-o nici macar amelioara! Nu sariti sa criticati, pana nu verificati. Altfel veti pati ca mine……o sa va fie jena de cuvintele spuse!
Reply
maria says:
01/06/2013 at 8:50 PM

Mesajul era adresat pentru B.
Reply

nicu says:
01/06/2013 at 12:12 PM

Toti cei care credeti ca nu exista un interes ocult (si prin asta nu ma refer la medicul obisnuit care asta a invatat la facultate, ca un caz depistat de cancer trebuie tratat cu citostatice, chimio sau/si chirurgical, ci la o categorie speciala care include varfuri din lumea medicala/farmaceutica cu interese nu numai financiare ci mult mai oculte de atat) in sperierea femeilor in privinta cancerului, va pot dovedi ca gresiti cu cel mai faimos caz de la ora actuala, cazul Angelinei Jolie care si-a extirpat ambii sani numai pe baza faptului ca ar avea sanse mari sa faca si ea cancer cum a facut maica-sa. Dupa cum vedeti nici nu se mai ajunge la o diagnosticare de cancer (cum tot argumenteaza unii aici pe blog), ajunge sa sperii femeile cu PROBABILITATEA ca ar putea sa faca cancer ca sa le determini sa faca operatii (dovada ca si unele doamne care au postat mai devreme erau dispuse sa faca orice le spune doctorul numai sa traiasca). Oameni buni, uitati-va bine ca sunt tot MEDICI (din ce in ce mai multi) cei care au inceput sa vada adevarul ascuns cu atata grija de marile companii farmaceutice (si nu numai) transnationale, asa ca ar trebui macar sa va dea de gandit si sa nu mai inghititi tot ce vi se spune pe la tv (medicina nu este matematica, este ceva in continua perfectionare, cate lucruri care acum 20 de ani erau recomandate de medici acum sunt dovedite ca fiind gresite).
Reply

Paul Costea said...

Adrian says:
01/06/2013 at 5:03 PM

acest articol a ajuns sa fie foarte cotat pe internet, astfel am ajuns sa il citesc si eu. sunt de profesie medic dar sunt in totalitate de acord cu tot ce se scrie pe acest site… am ajuns sa constat aceste lucruri goraznice dupa multi ani de experinta si traind chiar in inima sistemului… insusi guvernele sunt conduse de multinationale, de bancheri, de companiile farmaceutice, de “petrolisti”… Toate actiunile OMS au ca scop profiturile financiare… Bineinteles ca mai fac si ei cate o “fapta buna” ca sa creasca in ochii oamenilor. Suntem manipulati intr-un hal fara de hal…

am fost acum vreo doi ani la un curs de noua medicina germanica. a fost oribil primul contact cu ea. egoul meu de medic se lupta din rasputeri cu ceea ce auzea. insa, in decursul a nici o zi de curs, am realizat ca aceasta medicina imi dadea raspuns la toate “enigmele” din capul meu si de atunci probez totul pe pacientii mei. nu a fost pana acuma nici macar un caz care sa devieze de la cele stiute de mine si invatate la cursul de noua medicina germanica…

sustin intru totul ce se intampla aici iar, daca as putea sa dau 10.000 de like-uri, as face-o. trebuie sa ne trezim odata!

Succes cu acest site, tineti-o tot asa! 🙂
Reply

Costea Paul George says:
01/06/2013 at 5:04 PM

Dle adrian. iti multumesc pt sinceritate si pt sprijin! 🙂
Reply
maria says:
01/06/2013 at 7:57 PM

Sa va dea Dumnezeu sanatate, sa puteti vindeca trupurile si sufletele cat mai multor oameni. Ma bucur ca exista medici ca dvs.!!!
Reply

doina says:
01/06/2013 at 6:28 PM

cu totul de acord! din pacate doar cei pregatiti inteleg si accepta, insa este important sa afle cat mai multi pentru ca ,,se pregateste terenul,, so cu timpul se va trezi mai multa lume. de vreo 2 ani am auzit de noua medician germanica, si as vrea sa particip la curs. pot afla detalii pe mail? multumesc! binecuvantari.
Reply
doina says:
01/06/2013 at 6:31 PM

si mai trebuie sa spun ca in acelasi timp, in functie de nivelul de constiinta, pt anumiti oameni da, poate functiona mai ,,bine,,- desigur, in ghilimele-, chimioterapia sau masectomia.. pt ca ei nu cred in altceva, nici maca nu-si pot imaigna o alta perspectiva si vibratia lor raspunde la acel fel de tratament..
Reply

Paul Costea said...

Philippo says:
01/06/2013 at 7:24 PM

Multi ‘dastapti’ pe lumea asta. Articol de prost gust. Poate ca functioneaza si azi, dar le deplang pe dnele care care il iau in considerare. Pana la urma este viata fiecaruia si face ce vrea.
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 11:30 AM

nu ma astept sa fie toata lumea de acord… fiecare interpreteaza lumea in felul lui iar specia umana de aia este asa de minunata: pt diversitate… 🙂
Reply

Andreea says:
01/06/2013 at 7:34 PM

buna seara, de obicei nu comentez astfel de articole, dar ceea ce am citit mi se pare o aberatie, nu zic ca nu poate fi si un strop de adevar in cazul unor clinici,dar sa fim seriosi, in romania “femeile stoarse de bani” nu exista pt ca, casa de asigurari plateste in majoritatea cazurilo. de ce comentez? pentru ca abia anul trecut am inteles ce inseamna aceasta boala, anul trecut am inteles cat de important este sa iti faci analize cat mai des posibil, anul trecut am vazut cate persoane sufera de cancer, si credeti-ma nu erau persoane pacalite de doctori doar de dragul unei operatii!! va rog sa imi ascultati sfatul: faceti cat mai des controale! Din pacate sunt atat de multe persoane cu adevarat bolnave de cancer incat nu trebuie sa fie mintite altele doar de dragul banilor!
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 11:32 AM

casa de asigurari, da… aia ce bani sunt? nu banii nostri care merg la firmele care efectiv ne storc, intocmai ca si FMI, care a dus la faliment o lume intreaga… ai auzit de cazul Argentina? te rog sa te documentezi sa vezi ce a facut acolo FMI, OMS si ceilalti… este pe net chiar si un film documentar…
Reply

maria says:
01/06/2013 at 7:51 PM

Am citit cu mare rabdare tot ce s-a scris aici. Din pacate, inca o data, se dovedeste ca tot romanul se pricepe la toate. Poate nu o fi chiar asa cum scrie in articol, dar e foarte sigur ca industri farmaceutica impreuna cu cea medicala au niste interese foarte mari in a-si vinde produsele. Si cum altfel, stimate doamne? Pai aflam ca avem cancer si trebuie musai operat! Nu vi se pare ciudat ca in ultimii ani toate femeile au ba cancer de san, ba de col uterin!!! N-a observat nimeni, ca dintr-o data, medicii au devenit foarte atenti cu sanatatea noastra si ne trimit imediat la cutit! Poate ar trebui sa incercam si alte opinii, nu doar cele de medicina alopata, sau macar sa le combinam, pentru ca, sunt sigura, Dumnezeu a lasat solutii pentru toate problemele, doar ca noi nu le mai vedem, tocmai din cauza acestei reclame agresive care se face in ultimul timp cu aceste tipuri de cancer. Eu va doresc la toate sanatate, poate asa or da faliment colosii din industria farmaceutica.
Reply
silvy says:

Paul Costea said...

silvy says:
01/06/2013 at 7:55 PM

Stimate Proprietar al Acestui Blog (precum te prezinti in raspunsul de mai sus, raspuns destul de arogant, de altfel)!
Am citit ce scrii la rubrica “About”: “Caut raspunsuri, caut, caut… de aia a luat fiinta si acest blog… ca sa impartasesc celorlalti raspunsurile pe care eu le-am aflat deja… Daca ai vreun raspuns la intrebarile mele, ajuta-ma, scrie-mi dedesubt…”. Si propagi o anumita “medicina germanica”…
Nu pun in discutie interesul personal, dar am vazut ca postezi multe articole despre cancer (presupun ca sunt preluate din alte surse). Totusi, nu mi-ai raspuns la intrebarea despre competentele profesionale pe care le detii, nici la intrebarea adresata de viitoarea doctorita Mada (01/06/2013 at 8:08 AM) despre studiul clinic… E firesc sa fii multumit de comentariile care iti sustin parerea si sa critici sau sa iei in deradere pe cei care mai cred in medicina… Ma rog, fiecare are dreptul la o parere si teoria pe care o propovaduiesti aici, d-le Costea Paul George, este un punct de vedere subiectiv, personal, la care ai tot dreptul.
Dar daca ar fi atat de simplu, incat doar cu puterea mintii oamenii s-ar putea trata de cancer si de alte boli, atunci nu ar mai exista nici batranete, nici moarte si toti ar trai la nesfarsit… Intrebarea fireasca e: unde? oare ne-ar mai tine Pamantul?… intrebari, intrebari… doar iti plac intrebarile.
Cred in gandirea pozitiva si in faptul ca optimizmul si modul de viata sanatos ne poate prelungi viata si imbunatati calitatea anilor traiti! Am cunoscut pe cineva care in loc sa mearga la doctori, a tratat cancerul cu “apa energizata”… din pacate, nu pre mult timp…. Sa nu aveti parte de asemenea experiente printre cei dragi! Tocmai de aceia imi permit o sugestie: incurajarea neintemeiata poate sa omoare…
Sanatate! Silvia, psiholog.
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 11:44 AM

iti multumesc Silvia pt comentariu… precum am mai spus-o, nu ma astept sa fie toata lumea de acord cu ceea ce am scris… este pur informational, oricum… competente in medicina nu am, stiam si eu ce stie tot omul: esti bolnav, du-te la doctor, ei vor scoate raul din tine (cu toate ca niciodata nu am fost vindecat de catre ei, mi s-au ascuns simptomele)… totusi, de 3 ani incoace, de cand am fost la primul curs de noua medicina germanica, mi s-au deschis ochii. Iti recomand cartea “Mafia Medicala” scrisa de un fost doctor care a fost dat afara din sistem pt aceasta carte, a facut chiar si puscarie. ea (este o “ea”) a avut 7 clinici particulare si stia tot ce inseamna medicina… Se cheama Ghislaine Lanctot si traieste in Canada…

de atunci incoace, ca sa contnui ideea, am fost la multe cursuri, seminarii, tabere, am citit multe carti, am vorbit cu oameni care s-au vindecat “miraculos” cand medicina i-a trimis acasa sa moara…. un caz concret este cel a Dr. Crina Veres care a avut 4 cancere si a fost trimisa acasa de colegii medici sa moara, i se spusese ca mai are 2 saptamani de trait… iar ea a tot asteptat moartea sa vina si moartea nu a mai venit… din contra, prin constientizare, a reusit sa se vindece de toate cele 4 cancere… aici nu e vorba de puterea mintii ci de a fi constient de tine, de trairile tale, de emotiile tale, caci acestea refulate vor avea consecinta bolile….

pe blogul meu, sus in meniu, la sectiunea video, sunt o gramada de filmulete cu crina veres…

cu stima, costea paul george
Reply
Carmen says:
04/06/2013 at 8:27 PM

Ti s-au ascuns simptomele??? Draga doctor wanna be, simptomele sunt cele pentru care te prezinti tu la medic, cum e durerea de cap, tusea, febra etc. Crede-ma, n-ar avea nimeni cum sa ti le ascunda decat daca ai avea probleme mentale reale, ceea ce nu e exclus. Tot mai crezi ca stii despre ce vorbesti?
Reply

Lisa says:
01/06/2013 at 9:15 PM

Da de astfel de medici avem nevoie, care accepta orice studiu pentru binele omului.
Reply

Reply

Paul Costea said...

Delia Popa says:
01/06/2013 at 9:15 PM

Mamografia este o investigatie invaziva si chiar daunatoare ! Am scris si eu un articol pe tema asta. Totusi, toate femeile diagnosticate mamografic cu cancer la san trec si printr-un examen histopatologic (se face o biopsie/excizie si se examineaza in laborator). Mai mult decat atat, de multe ori acest examen se realizeaza in mai multe laboratoare ! Acum, ce sa inteleg din articolul acesta ?Ca e o “mafie” a industriei medicale si farmaceutice si ca se pun diagnostice aiurea doar pentru a face tratamente ? Sau cum… ? Oricat de mult ma conving, pe zi ce trece, de faptul ca teoriile conspiratiei chiar sunt cat se poate de reale…totusi, aceasta teorie este absurda si foarte greu de aplicat in realitate !Nu o pot crede deloc! Asta nu inseamna ca mamografia este buna !
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 11:49 AM

te rog sa citesti cartea “Mafia Medicala” de Ghislaine Lanctot… Pt aceasta carte, medicul respectiv a fost data afara din sistem si a facut chiar si puscarie… acolo o sa te lamuresti ce inseamna tot ceea ce ni se baga pe cap prin toate mijloacele: educatie, mass media, etc…
Reply

Omul says:
01/06/2013 at 10:13 PM

Am revenit,am punctat undeva mai sus ca sunt in asentimentul acestui articol,si am mentionat ca exista si medici si doctori care sunt adevarate briliante pentru modul in care imbina descoperirile stiintifice cu medicina traditionala.Tocmai mi-am adus aminte de o discutie cu un student rezident care mi-a explicat cum stau lucrurile prin Romania,mai bine zis la Spitalul Fundeni.Romanii sunt in fruntea Europei la mortalitate in randul bolnavilor de cancer.Dar exista un mare paradox,tot romanii sunt in top in ceea ce priveste descoperirile eradicarii de cancer.La acest spital exista deja o tehnologie exclusiv romaneasca care poate sa rezolve cancere destul de avansate.E drept ca nu se bazeaza pe medicina germana ci tot pe un gen de rezonanta,in genul aparatelor de rezonanta si in acelasi timp mult mai performant si diferit,in sensul ca si trateaza .Regret ca nu am notat tot ce mi-a comunicat la vremea respectiva acel student medic,intrucat puteam creea o imagine cat mai clara de cum functioneaza aceasta tehnologie.Rezultatele de insanatosire sunt fabuloase,insa exista un element interesant,deosebit de interesant.Cu aceasta tehnologie ”se merge pe burta”scuzati-mi expresia neacademica.Totul functioneaza in circuit inchis.Practic vin si personalitati din afara si se trateaza,de la noi de asemenea mai mari smecheri,deci nu se da voie a fi pusa la indemana ”prostimi”,si nu ca doctorii nu ar vrea,dar nu e voie sa se afle ca romanii sunt atat de capabili si pot revolutiona lumea.
Reply
sss says:
01/06/2013 at 10:36 PM

si de la mine 10.000 de like-uri .. e timpul trezirii.
Reply

Paul Costea said...

O_ea says:
01/06/2013 at 10:37 PM

….mama a fost diagnostica cu cancer la sani; si, s-a certat cu doctorii si le-a explicat ca se opereaza doar daca ii dau garantii – normal ca nu i-a spus nimeni ca ii garanteaza viata dupa operatie; asa ca, s-a decis sa incerce medicina alternativa-n-am sa va povestesc ce si cum ia, ca nu sunt aici ca fac reclama la nici un fel de tratament; vreau insa sa vad spun ca, de cand a inceput tratamentul asta, boala a stagnat, markerii tumorali sunt normali iar nodulii par sa se micsoreze – par pentru ca nu sunt doctor House sa vad cu raze x; ea nu mai vrea sa isi faca vreo mamografie sau altceva de genul, ca s-a iradiat suficient pe la spitale; poate va trai..poate nu; insa, eu personal sunt cu constiinta impacata ca e decizia ei si o voi sprijini oricat de nebuneasca pare;
si…asa ca epilog, imi permit sa va ofer ceva pentru suflet:

“O veche legendă hindusă spune că în urma cu mult timp, oamenii erau zei, dar au abuzat atât de mult de puterile lor divine, încât Brahma, stăpânul tuturor zeilor, a decis într-o zi să le ia toate puterile înapoi şi să le ascundă într-un loc în care să le fie imposibil să le mai găsească. Tot ce mai rămanea de facut, era să găseasca locul potrivit.
Un număr de zei mai mici au fost chemaţi la un consiliu, în care urma să fie rezolvată problema. Una din sugestiile lor a fost: “Îngoapă-le puterile în pământ”. Dar Brahma a replicat: “Nu, asta nu e bine, pentru că oamenii vor săpa adânc şi le vor găsi”.
Atunci, zeii au spus: “În cazul asta le vom arunca puterile în cea mai adâncă mare”. La care Brahma a replicat iar: “Mai devreme sau mai târziu, omul va explora adâncimile mărilor, unde le va găsi şi le va aduce iar la suprafaţă”.
Zeii mai mici, au concluzionat: “Nici pământul, nici marea nu sunt locuri sigure în care să poata fi ascunse puterile divine ale oamenilor, iar noi altele nu ştim…ne dăm batuţi”.
În acel moment, Brahma a spus: “Iată ce vom face cu divinitatea omului! O vom ascunde adânc în el însuşi, pentru că acesta e singurul loc unde el nu se va gândi să caute.”
Si de atunci, conform legendei, omul a răscolit intreaga lume; a explorat, s-a căţărat, s-a scufundat şi a sapat, în căutarea a ceva ce se afla mereu ascuns în el însuşi.”
Reply
Adriana says:
02/06/2013 at 4:16 AM

Paul, locuiesc in State si iti dau dreptate. In Romania inca e bine, oamenii nu sunt asa de manipulati de sistemul medical. Aici elevii iau medicamente zilnice doar pentru ca un medic a hotarat ca numai asa pot sta “linistiti” la scoala. Crestem mici “zombii”. Cand ajung maturi deja sunt dependenti de medicamente. E grav ce se intampla, cum se drogreaza copiii aici legal. Industria farmaceutica e de fapt un CARTEL DE DROGURI LEGAL. E doar parerea mea.
Ca sa il sustin pe Paul cu dovezi stiintifice, gandit-va doar la efectul Placebo predat si in facultatile de medicina.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 12:06 PM

Romania are inca noroc… cand vom intra in Schengen va fi vai de noi… Iar ce spui, Adriana, in legatura cu America, este perfect adevarat… e populatia cea mai manipulata din lume, pe cat se cred americanii de “buricul Pamantului”… o sa scriu candva si despre asta… deja am in minte o gramada de idei de articole, multumita comentariilor voastre… Va multumesc tuturor, chiar si celor ce ma critica… Dar hai sa va spun aici o poveste: Era candva in evul mediu cand un om mai rasarit la cap (sper ca stiti despre cine e vorba) care si-a dat seama ca Pamantul nu este de fapt plat, cum se credea, ci rotund si el se invarte in jurul soarelui si nu invers… Oamenii au inceput sa rada de el la inceput, dar cand au vazut ca acesta isi sustine punctul de vedere si incearca sa ii trezeasca, autoritatile au inceput sa il persecute, pana cand l-au obligat sa renunte la “teoriile” lui… abia dupa moartea lui a fost universal acceptata descoperirea lui… Nu seamana parca cu ce se intampla acum aici in sec XXI? Dr. Hamer a descoperit ca bolile sunt rezultatul conflitelor din viata, sunt o reactie de supravietuire a organismului la faptul ca asa zisa realitate este in dezacord cu nevoile si asteptarile noastre iar tipul de emotii si trairi pe care le avem in aceste situatii duc la un anumit tip de boala si cum fiecare om interpreteaza intr-un alt fel o anumita situatie de viata, este predispus la altfel de boli… si ne da si reteta pt a iesi din orice boala si sa ramanem sanatosi pentru totdeauna… iar pentru asta a fost dat afara din sistem, a facut puscarie, este persecutat in continuare… OMS a fost infiintata de Rockefeller. Sa ne vrea ei sanatosi? Sigur?
Reply

Andreea says:
02/06/2013 at 9:09 AM

Eu sunt “pentru” selectia naturala a prostilor, asa ca sper ca cei care cred ceea ce scrie in acest articol sa va si urmeze sfaturile. In fond, totul e o conspiratie, nu-i asa? :))
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 12:08 PM

te rog sa citesti cartea “mafia medicala” de ghislaine lanctot… eu, inainte sa scriu, m-am documentat…
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 10:59 PM

Eu sunt sigur ca asa se va intampla cu cei care nu asculta ce scrie in acest articol: “selectie naturala”. Mai ales ca asa a fost si este profetit in cartea “saracilor cu duhul”, adica a prostilor, prostilor – Biblia.
Reply

Paul Costea said...

A says:
02/06/2013 at 9:43 AM

Diagnosticul cancer se pune nu pe un rezultat macroscopic si cu pe unul microscopic, la nivel celular ( punctie, sau post operativ). Se poate ca tot sa fie adevarat. dar in momentul de fata exista mai degraba o criza de citostatice in tara, deci nu stiu cine le-ar prescrie fara sa fie indicate. se face oricum cam prea multa panica si oamenii nu mai inteleg nimic de frica.
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 12:10 PM

oare aceasta criza de citostatice nu este creata premeditat? nu are un scop? toate au un scop in lume… nimic nu e la voia intamplarii sau pt ca asa vrea poporul… am scris undeva mai jos ce inseamna citostaticele si care este efectul lor…
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:01 PM

De ce sa mai produci citostatice, daca exista pericolul real ca cererea acestui produs sa scada? Da, daca exista criza de citostatice este pentru ca cei care le produc se tem sa nu ramana cu ele in stoc…
Reply

Ana Filip says:
02/06/2013 at 10:51 AM

Terminati cu astfel de aberatii.Aveti idee ce face cancerul din om? Cum il umileste, atat fizic si psihic? Maine, probabil o sa scrieti ca nu exista cancerul.Scopul? Eu cred ca cei care incep sa arunce astfel de ”bombe” au scopuri mai perfide decat cei care recomanda o mamografie sau o biopsie.Nu sunt insa de acord cu chimioterapia.Aici trebuie umblat, cercetat, aflat. Cancerul este o ”celula ucigasa”.Care trebuie reparata.In rest…dati cu prostii, o carte de genetica, biologie, psihologie, sunt mai greu de deschis.
Reply

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 12:14 PM

cancerul, in cele mai multe cazuri, nu este mai grav decat o banala raceala… “Oamenii nu mor din cauza cancerului, si nici din cauza agentilor patogeni, a virusurilor, bacteriilor… Ci din cauza fricii si a epuizarii” Dr.Hamer…

Sa presupunem ca ti se spune ca ai cancer. O sa sari in sus de bucurie? nu… Stiu eu ce o sa faci… O sa mergi sa iti cumperi pampers… iar aceasta frica iti creaza “metastazele”… care nu vin de la radacinile uratului cancer…
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
06/01/2014 at 3:16 PM

Da, eu am idee, pentru ca am avut cancer!
Iar cand afirmi “cancerul este o celula ucigasa care trebuie reparata” nu faci decat sa reproduci un slogan despre care habar nu ai cat de adevarat sau de mincinos este. Iar daca vorbesti despre ceea ce nu cunosti, ca si cum ai cunoaste, atunci, cu parere de rau pentru domnia ta, dumneata esti cel care “spune prostii”.
Reply

Paul Costea said...

anca says:
02/06/2013 at 11:13 AM

eu am o cunostinta care sora lui avea cancer da nu mai stiu exact la ce si medicii dupa tratamentele lor cu chimioterapie le-a spus familiei sa vina sa o ia acasa ca nu mai au ce sa ii faca ca in 2 saptamani o sa moara. fratele ei s-a ambitionat si a mers la un calugar batran din zona care i-a dat ceva ,un tratament pe ceva ceaiuri , propolis si nu mai stiu ce pe baza naturala si fata este bine acuma are familie , copii si este sanatoasa. si totul s-a intamplat acum 13 ani. de aceea spun ca au dreptate cei ce au scris in articol doar bani sa bogatii vad , nu mai este medicina ce a fost!
Reply
Adriana says:
02/06/2013 at 1:57 PM

Paul, urmeaza-ti visul daca crezi in el. Imi place ca nu-i judeci aspru pe cei care nu sunt de acord cu tine. Asta reflecta intelepciune. Ma bucur ca suntem colegi la MIB.
Inca ceva, in State cancerul e o afacere. Se scot bani buni din el. Sistemul medical nu are nici un interes sa incurajeze vindecarea prin metode alternative, ieftine sau gratis.
Reply
ela says:
02/06/2013 at 2:57 PM

acest articol ar trebui sa ne dea de gandit.Nu trebuie sa sarim la gatul nimaniu pentru opiniile care le are. sa nu uitam ca si atunci cand s-a spus ca pamantul e rotund care a fost reactia.Totusi stau si ma gandesc si aici o sa imi spun parea mea: de ce nu amputea sa ne vindecam singuri? adica de ce nu putem crede ca am fost facuti sa ne putem ajuta singuri.de ce cand avem o rana mica organismul nostru stie sa lupte dar ce facem atunci nu ne panicam sunt linistiti ca stim ca e ceva banal si lasam lucrurile asa si se rezolva de la sine.
Dar cand ni se spune ca avem o boala grava ce facem ne panicam si vedem tot ce e mai rau chiar daca doctorul ne asigura ca nu chiar asa grav.eu cred ca aici e o mare problema. CREDINTA – daca am avea incredere si am fi linstiti nu s-ar rezolva lucrurile? Sunt persoane nonconformiste care diagnosticate cu cancer au luat o alta atitudine au incercat sa revina la simplitatea vietii,au invatat sa se bucure de orice lucru care exista in jurul nostru dar care nu le mai vedem si s-au folosit si de tehnologie dar in sens pozitiv,nu au urmarit stiri,programe de divertisment care mai de care mai aberante,care sa-ti creeze o stare de nonsens ci au folosit acele putine dar bune filme de comedie,documentare care sa-ti creze o stare de armonie,bucurie,ca totulare un sens – au reusit sa se vindece in paralel cu un stil de viata mai sanatos si echilibrat.
Avand atatea informatii in aceasta perioada de timp care o traim de ce oare nu mai avem timp sa gandim si sa ne punem intrebari noua ,sa analizam impactul lor asupra noastra .. toate astea mie una imi dau de gandit si ma duce la gandul dureros ca TOTI AVEM DE FACUT ALEGERI!!!! dar nu mai stim cum sa vedem ce avem de fapt de ales ,unde suntem ,care e raportul dintre mai multe situatii si care din ele ne sunt benefice.
Inainte erau sclavi care stiau ce sunt si tot incercau sa nu lase sa li se omoare sufletul…. iar noi cica suntem liberi dar suntem mai sclavi , singura diferenta este ca avem impresia ca multe sunt alegerile noastre,dar oare chiar asa e sau totul este un sistem bine gandit…?!
Eu am realizat ca multi cunoscuti inclusiv eu nu mai stim de PREZENT ne gandim fie ce tb pentru maine,cateva ore sau ne raportam la trecut si foarte rar trecem rapid prin prezent.
Ma opresc aici,
Zile frumoase si senine,
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
02/06/2013 at 5:32 PM

ela draga… ai spor la scris, dar scrii bine pt ca le dai afara din suflet… 🙂
Reply

Paul Costea said...

Iolanda says:
02/06/2013 at 6:42 PM

In anul 2000, am ramas la menopauza. Cu cateva zile inainte , am sangerat puternic. Am chemat salvarea si m-a dus la una din clinicile de stat din Timisoara. M-a controlat chiar seful clinicii de atunci. Verdictul a fost dat pe loc:fibrom. Sa vii doamna, la sfarsitul lui august, ca atunci vin din concediu. Norocul, ca nu intru asa repede in panica si mi-am zis:da, sigur, iti cheltui banii in concediu si sa-ti dau eu. Cerea600 de marci , stiu de la o cunostinta, pe care a operat-o si a murit.Dupa 3 luni, m-am dus totusi, la o doctorita minunata. Mi-a facut ecografie vaginala si externa. MI-a spus,ca am un uter foarte mic pt. varsta mea, deci nici urma de fibrom. M-a intrebat ce medic mi-a spus si mi-a zis, ca se stie, ca a mutilat o gramada de femei si s-au despartit o gramada de familii, pt. ca unii romani, nu stiu ca sxul nu se face in uter, ci in vagin.Au si o expresie unii analfabeti:intru in ea ca in galeata.Marlanii.Ei, si intr-o zi, m-am dus la cimitir la tatal meu cu sora mea si ea a vazut pe o cruce mare, numele X. Vai, a murit dr. X? Cand m-am uitat si am vazut ce dr. i-am scuipat crucea si am zis si ceva de dulce, cu voce tare. La 52 de ani, s-a dus! Doamne, ajuta, ca nu a mai nenorocit alte femei. Au ramas ceilalti, totusi, dar eu, la doresc soarta lui X.
Reply
Dana says:
02/06/2013 at 9:54 PM

Of, of, greu…
Mai am de adaugat, la ceea ce scrisesem mai sus, un rxemplu:

1. Mama mea diagnosticata cu cancer, fara tratament citostatic si chimioterapie, fara masectomie, fara sa spuna nimanui, a…”dus” boala, ascunzand-o in subconstient, incercand sa uite de ea, preocupata de viata cotidiana, 15 ani fara simptome! A fost doborata in momentul cand a fost coplesita de probleme, de necazuri, de oboseala si de ideea ca nu mai are scapare + tratament oncologic (care intr-un an a…”terminat-o”)… Nu spun ca a facut bine…dar…

2. Cumnata ei, matusa mea, a fost diagnosticata cu cancer, tot la san, ca mama, a facut masectomie si chimioterapie…un an, dupa care…au aparut metastazele care au evoluat galopant si…s-a “dus”…

Va las pe voi sa trageti concluziile…

(Eu repet doar o fraza din cele scrise de mine mai sus: “Psihicul influenteaza foarte mult (decisiv!) si tratamentele alopate, pe baza de chimicale, au, fara exceptie, dublu tais, efecte secundare care, in foarte multe cazuri, ucid mai repede decat boala in sine, afectand si alte organe si ducand la prabusirea organismului…” Iar chimiotarapia este extrem de dura…)
Reply

Dana says:
02/06/2013 at 9:58 PM

Imi cer scuze pentru greseli – nu sunt agaramata – viteza… 🙂
Reply

Paul Costea said...

chantal says:
03/06/2013 at 12:24 PM

mama ce de comentarii !!! o concluzie e CLARA : MANIPULAREA IN MASA EXISTA SI ESTE F F USOR DE REALIZAT !!!! multa lume NU ACCEPTA ca lucrurile pot sta si putin altfel ….. dar nici macar nu se gindesc la posibilitatea ca ar putea exista si altceva ….. asa ca niste oi : careva serveste ceva pietii si toata lumea se grabeste sa inghita REPEDE !!!! ce sa faci ???? asa am fost educati , dar multa lume NICI NU/I DESCHISA SPRE INFORMATIE CU SUBSTANTA !!!! daca se poarta silicoane , pun silicoane , daca se inghit pastile , inghit pastile , daca unul iese in fundul gol la tv : E BINE !! CE BINE E SA FI SUPERFICIAL , MERGI IN TREND !!!! nu/i nimic rau in asta …… FIECARE ARE ALEGERILE LUI , NUMAI SA NU LE IMPUNA SI CELORLALTI ADEVARUL LOR !!!! ptr ca fiecare are dreptul sa creada ce vrea !!! SI EU POT SA CRED CA DACA EXISTA VREO BOALA, VREUN EXTRATERESTRU CUMSECADE , ISI FACE MILA SI/TI DA INFORMATIA NECESARA SA TE VINDECI !!! si unde/i probl ?????? poate probl este ca nu exista extraterestrii , DA E SIGUR ?????? sau poate probl e ca ca nu/si face ala mila de noi ????? da sigur ??????????? SAU POATE boala nu exista !!!!!!!! da e sigur ??????????? PAI PINA LA URMA NIMIC NU/I SIGUR !! deci TOTUL POATE FI FALS SAU ADEVARAT !!!!!!!!!!! important este sa NU/TI FIE FRICA DE NIMIC , ASA NIMENI NU TE POATE SPERIA CU NIMIC !!!! este f important SA FI BUN SI SA IERTI , APOI SA TE IERTI ptr ca asa NICI NU TE IMBOLNAVESTI !!! in ziua de azi tre sa fi foarte reticient , sa verifici noutatile si informatiile CIT POTI PINA SA LE IEI DE BUNE ….. SA NU INNEBUNESTI LA PRIMUL ZVON …. si sa fi tolerant , sa accepti si OPINIA CELORLALTI , chiar daca nu coincide cu a ta , poate fi MAI BUNA !!!! oricum NIMENI NU/I DE VINA ptr BOLI , DECIT NOI !!!! boala e primul clopotel de alarma ca undeva ai o atitudine gresita !!!! dar SUNTEM IGNORANTI SI REFUZAM SA NE TREZIM !!!! asta/i TOT !!!! cu respect ptr TOATE COMENTARIILE :))
Reply
Oana says:
03/06/2013 at 4:50 PM

Articol din categorie “sa mintim poporul cu televizorul ca sa mai faca unii si altii niste bani”.

Terapiile alternative au o limita. Si, socant, exista oameni extrem de impacati cu sine, puri ca lacrima, care ajung sa aiba o forma de cancer.

Mergeti la 7 specialisti daca nu sunteti sigure. Dar nu va lasati inselate de toti sarlatanii care vor sa mai vanda pe bani grei niste cursuri “no name” si nu au un specialist de marketing mai de Doamne ajuta.

Zi buna si sanatate va doresc!
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
03/06/2013 at 5:52 PM

terapiile alternative au o limita, ele totusi exista de cand lumea… terapia stiintifica nu are, desi exista doar de un secol, doua… daca ai o boala si il intrebi pe doctor de unde provine, el iti explica mai multe variante, mergand pe ghicite, mostenire genetica, de ex. daca nu tine, o ai de la stres. Daca nici asta, soarta este de vina… Noua Medicina Germanica iti spune exact de ce ai facut cancer, chiar si de ce ai facut la sanul drept si nu la cel stang, iti mai spune exact chiar si cand o sa iti treaca o boala, etc… Este o medicina reproductibila, exacta, studiata de mine si probata, care mi-a schimbat total modul meu de raportare la intreaga viata. Nici eu nu am crezut pana nu m-am convins faptic, egoul meu a pus in fata filtrele cunoasterii, ale conditionarilor de tot felul. Dar dovezile nu au intarziat sa apara, una dupa alta… o sa reiau aici un comentariu de mai sus: “Era candva in evul mediu un om mai rasarit la cap (sper ca stiti despre cine e vorba) care si-a dat seama ca Pamantul nu este de fapt plat, cum se credea, ci rotund si el se invarte in jurul soarelui si nu invers… Oamenii au inceput sa rada de el la inceput, dar cand au vazut ca acesta isi sustine punctul de vedere si incearca sa ii trezeasca, autoritatile au inceput sa il persecute, pana cand l-au obligat sa renunte la “teoriile” lui… abia dupa moartea lui a fost universal acceptata descoperirea lui… Nu seamana parca cu ce se intampla acum aici in sec XXI? Dr. Hamer a descoperit ca bolile sunt rezultatul conflitelor din viata, sunt o reactie de supravietuire a organismului la faptul ca asa zisa realitate este in dezacord cu nevoile si asteptarile noastre iar tipul de emotii si trairi pe care le avem in aceste situatii duc la un anumit tip de boala si cum fiecare om interpreteaza intr-un alt fel o anumita situatie de viata, este predispus la altfel de boli… si ne da si reteta pt a iesi din orice boala si sa ramanem sanatosi pentru totdeauna… iar pentru asta a fost dat afara din sistem, a facut puscarie, este persecutat in continuare… OMS a fost infiintata de Rockefeller. Sa ne vrea ei sanatosi? Sigur?”
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:11 PM

Cunosti vreun caz de “om extrem de impacat cu sine, pur ca lacrima” care a facut cancer? Arata-ni-l si noua. Eu nu cunosc un astfel de caz, dimpotriva, chiar eu am avut cancer si se potriveste exact cu ceea ce spune Noua medicina germanica.
Reply
Carmen says:
06/01/2014 at 7:03 PM

Am sa-ti raspund eu, in locul Oanei. Exemple sunt sute de mii…incepand de la copiii de 2-3 ani care fac diferite forme de cancer, in special leucemii, pana la adolescentii de 18-20 ani cu alte cancere si terminand cu femeile tinere, de 30-35 ani care au bebelusi, sunt in floarea vietii, sunt fericite, si patesc acelasi lucru. Crezi ca acei copii nu erau puri si cu sufletul impacat? Ba da, erau, la fel si adolescentii si femeile respective. Asa ca imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu de aici e problema. Imi pare rau ca ai facut cancer. Cauta ajutor specializat pana nu e prea tarziu.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
07/01/2014 at 11:11 AM

draga carmen, o sa intervin si eu in acesta discutie… poti sa te imbolnavesti, chiar daca esti pur, fericit si cu sufletul impacat, cum zici tu… si stii de ce? pentru ca boala este o reactie de supravietuire a biologicului la diferenta dintre nevoile, asteptarile noastre si realitate si apare odata cu un soc emotional, pe care il poate face oricine, chiar si bebelusii care nu ne pot explica aceste lucruri… stii ce zice ghislaine lanctot?: sanatatea ta reflecta nivelul tau de constienta…

cu mult drag, paul
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
08/01/2014 at 2:01 AM

Tu zici ca facusi medicina? Esti sigura? Pentru ca si eu sunt sigur. Nu neaparat ca ai facut medicina, ci ca ai facut o facultate in care nu se studiaza logica. O facultate in care baza este papagaliceala si unde nu s-a auzit de ipoteze, demonstratie si concluzie, o facultate unde doar din intamplare careva stie ce este aia premisa, ce-i concluzia si cu ce se mananca un silogism. In plus, cei invatati sa invete pe de rost, aud si foarte prost.
Numa ca eu nu m-am nascut ieri, Carmencita, draga. Mie ori imi pastrezi firul discutiei, ori meri si te joaca si lasa-ma in pace. Ti-am cerut sa-mi dai exemple concrete, nu sa-mi oferi lozinci rasuflate strigate cu ochii cat cepele si mintile tulburi. As putea sa-ti argumentez de ce bati campii in reply-ul de mai sus, dar ma tem ca iar o sa o dai in barfa, singura la care ne-ai aratat, pana acum (!) ca excelezi si te pricepi. Totusi, daca esti in stare sa-mi spui care sunt principiile enuntate de doctorul Hamer, sunt gata sa discutam fiecare din “cazurile” date de tine mai sus si sa vedem daca li se pot sau nu aplica.
Trezeste-te!
Reply

Florin says:
03/06/2013 at 6:45 PM

Am citit de curiozitate ce prostii se mai scriu pe la noi.. articolul care citeaza pe ici pe colo fragmente dintr-un singur articol dintr-o tara in care sistemul de sanatate functioneaza complet diferit fata de Romania (la noi majoritatea cancerelor sunt surprinse in faze avansate) – deci studiile si procentele pot sa nu aiba nici o relevanta la noi. Era sa zic ca ma uimeste cat de naivi si creduli pot fii romanii dar as minti; ajunge un necunoscut care sa scrie ca detine secretul ….completati voi aici… baga doua-trei nume strain + un text extras de undeva (gasesti pe net ce experti doresti, orice idee are o sustinere) si gata – ai agatat cativa clienti, poate chiar mai multi daca ai talent… La cate tepe au fost pana acum in Romania ai zice ca ne-am lecuit…se pare ca nu.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
03/06/2013 at 10:53 PM

iti multumesc pentru raspuns… da, e posibil sa fie cum zici tu… in medicina in schimb trebuie sa crezi ca si in biblie: “Crede si nu cerceta!” si doar cum sa nu crezi cand sunt sustinuti prin legi, mass media, educatie etc… fiecare om are dreptul la opinie si m-as considera un freaky daca ar fi fost toi de acord cu mine… iti multumesc inca o data…

p.s. inainte sa iti sustii o parere, iti recomand sa te documentezi. pana acum doi ani noi doi am fi fost in aceeasi “tabara” dar eu nu mai pot… si imi pare bine pentru ca “soarta” m-a dus in aceasta directie. eu, cel putin, nu o sa fac cancer. sau, chiar daca o sa fac, din neatentie, bineinteles, nu o sa mor ci o sa ma vindec de el… colega mea, dr.Crina Veres de la Cluj, a fost trimisa acasa sa moara de catre medicina calsica, dar moartea nu a mai vrut sa vina iar in prezent, toate cele 4 cancere au disparut efectiv si e perfect sanatoasa. minune, asa-i? nu, nu e minune ci a invatat pe proprie piele cum functioneaza biologicul si a realizat ca ea trebuie sa il conduca, nu biologicul pe ea… si este minunat sa stii aceste lucruri, crede-ma…
Reply

anca says:
03/06/2013 at 6:45 PM

sincer nu am reusit sa citesc toate comentarile, dar din cate am citit, cred ca ceva ne scapa din vedere…de ce credeti ca pe vremea parintilor si a bunicilor nostri nu existau atatea cazuri de cancer?! sa nu uitam ca in ultimii 20-25 ani, consumul crescut de anticonceptionale estroprogestative de majoritatea femeilor, produce un dezechilibru hormonal intens, iar acest dezechilibru produce diverse tumori la nivelul uterului si sanului….
Ganditi-va putin si documentati-va! e adevarat ca, din pacate, in spatele industriei farmaceutice si medicale stau afaceri…insa anumite boli isi gasesc cu usurinta o explicatie rationala si medicala! va salut!
Reply

Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:15 PM

Din pacate pentru tine, sunt convins ca nu ai studiat inca “explicatiile rationale si medicale” ale niciunei boli. Deci tu, doar CREZI in medicina, nicidecum nu i-ai verificat teoremele, axiomele si demonstratiile! Dar eu STIU ca noua medicina germanica spune adevarul, nicidecum nu il cred pe Hamer sau pe Crina Veres pe cuvant.
Reply

Paul Costea said...

Alexandra says:
03/06/2013 at 8:52 PM

o mizerie de articol cu o manipulare mizerabila a rezultatelor si mesajului studiului din New England Journal of Medecine!
aici nu e vorba de adevarul fiecaruia, e vorba de realitatea palpabila prin biopsii si rezultate histopatologice.
cumplit cum medicii oncologi, chirurgi, radiologi din toata lumea devin in masa sarlatani, hoti, manipulatori care vor sa creeze psihoze, sa mutileze si sa otraveasca. asta este realitatea? rusine pentru mesajul transmis!
Reply

Costea Paul George says:
03/06/2013 at 11:11 PM

medicii nu au nicio vina, sunt la fel de manipulati ca si noi de catre OMS si companiile farmaceutice, ei dictand directia in acest domeniu, ce sa se invete in facultati, ce legi sa se dea, ce vaccinuri, etc… toata stima medicilor care isi fac treaba din suflet…
Reply

Reply

Paul Costea said...

Constantin says:
04/06/2013 at 7:12 AM

Eu as vrea sa intreb pe toti cei ce sustin medicina alopata si vad in dr. si medicamente salvarea omului de la boli si suferinte:
– cum se tratau oamenii inainte de aparitia medicamentelor bazate pe substante chimice?
– stiu macar care este legea de baza dupa care functioneaza organismul uman?
– stiu care sunt Nevoile de Baza ale organismului uman?
– care este explicatia ca astazi aproape ca nu exista om sa nu fie bolnav cu toate ca avem medici, medicamente si aparatura performanta, iar acum cateva zeci de ani in urma, sa nu mergem mai mult, oamenii erau mult mai sanatosi la trup si cap, mai vigurosi si cu dragoste de viata?
– poate imi pot explica de ce peste 30% din populatia globului (statistica OMS) sufera de probleme mentale?
– de ce medicina alopata nu vindeca nici o boala doar stabilizeaza bolnavul si il transforma intr-un drogat dependent de dr. si medicamente? Sunt de acord ca sunt foarte multe cazuri cand bolnavul trebuie stabilizat mai intai, dar de aici si pana la vandecarea completa mai este o cale foarte lunga.
– de ce medicina moderna nu face nimic pentru Preventie? In China Antica medicul de familie era platit daca oamenii din circumscriptia lui erau sanatosi, astazi la noi e invers, platim medicii dupa nr. de bolnavi tratati, dar nu vindecati, de ce oare? Pe nimeni nu intereseaza EFICIENTA ACTULUI MEDICAl,toti striga doar dupa bani, aparatura si medicamente, oare de ce? Americanii care cheltuiesc cel mai mult pe sanatate sunt printre cele mai bolnave natiuni din lume si peste 60% obezi, de ce?
Reply

Costea Paul George says:
04/06/2013 at 7:52 AM

bravo… f bine punctat… dar vezi ca criticile nu o sa intarzie sa apara… pt ca nu toti vedem lumea la fel… acum 2 ani ti-as fi “dat” si eu in cap… norocul meu ca m-am trezit din somnul in care suntem tinuti intentionati, pentru a fi oi cumniti, bune consumatoare, etc…
Reply

Paul Costea said...

iulia says:
04/06/2013 at 9:19 AM

Buna,
o sa impartasesc un pic din experienta mea, poate ajuta. In urma cu mai bine de un an mi s-a descoperit displazie cervicala, dupa un pap anormal, si am mers pe mana lor, am facut tot ce mi-au zis. Am facut o interventie care se numeste “LEEP”, am luat tone de pastile care cica stimuleaza sistemul imunitar. Raceli mai urate ca in timpul tratamentului cu acele pastile nu am avut in viata mea. Dupa LEEP, la controlul de la 6 luni, iar mi-au gasit displazie si mi-au recomandat de data asta conizatie, ca vezi Doamne, e o displazie persistenta si sa scapam de ea pentru totdeauna. Al doilea diagnostic a fost pus ca si primul in urma Papanicolau urmat de colposcopie. Am fost frumusel la taiat, de frica sa nu fac cancer, am dat dreptul la anestezist, la doctori, la asistente, ca na, sanatatea nu are pret. La o saptamana dupa interventie, am facut o hemoragie puternica (desi am respectat toate indicatiile doctoritei, ceea ce bineinteles, ea nu a crezut:). Am ajuns din nou in spital si am stat cu hemoragie 12 ore, pana la ora 7 dimineata cand a venit doctorita mea si am putut intra in sala de operatie, pentru ca la noi nu exista se pare notiunea de urgenta medicala. Desi doctorita de garda s-a chinuit toata noaptea cu mine sa imi opreasca hemoragia, nu a putut. Si nu curgea un firicel, toata lumea era ingrozita nici doctorita de garda nici asistentele nu mai vazusera asa ceva pana atunci, mi-au spus-o a doua zi, dupa ce fusesem cusuta deja si criza trecuse. La externare diagnosticul pus pe foaia medicala era nu hemoragie ci, surpriza, menoragie (care inseamna ciclu abundent:):):)). La acel moment nu putea fi vorba de ciclu, eram dupa conizatie si, toata lumea stie, conizatiile se fac imediat dupa menstruatie, ca sa nu intervina nici o sangerare in perioada de vindecare. La o saptamana dupa acest incident cu hemoragia, am luat rezultatul biopsiei de la spital (de la conizatie) si iarasi stupoare, nu se gasisera celule displazice:)):):):):), nu avusesem nici o displazie. Asadar, am dat o tona de bani pe niste tratamente, si interventii inutile, care mi-au facut rau, si in urma carora aproape ca era sa imi pierd viata. Drept urmare eu tind sa cred ceea ce se spune in acest articol. E traita pe pielea mea si nu sunt un caz izolat! Dar daca nu traiam asta, probabil aveam in continuare ceata pe ochi si incredere oarba in doctori si in marea stiinta medicala care omoara fara nici o remuscare.
Reply

Costea Paul George says:
04/06/2013 at 9:39 AM

si stii ce e cel mai trist? ca atunci cand omori “pentru patrie” de fapt pentru ca au avut unii sus pusi interese sa porneasca un razboi sau cand omori din nestiinta, ca medic, nu se considera crima… iar oamenii, vorba ta, traiesc in ceata, doar asta e interesul… iti trebuie ceva soc ca sa te trezesti…

p.s. din nestiinta ca medic, nu pt ca nu si-ar face el meseria cum trebuie sau nu ar pune suflet, de multe ori, ci pentru ca are niste protocoale pe care le-a invatat si trebuie sa le urmeze… iar cei ce fac aceste protocoale, le fac ori din nestiinta, ori voit…
Reply

Paul Costea said...

Lidia says:
04/06/2013 at 10:40 AM

Cred ca de multe ori se recomnada prea repede operatia fara sa fie nevoie. Eu am patit asa, dar mergand la alt control, la alt dr, am scapat de o operatie inutila.
Cred ca de multe ori dr recomanda operatia preventiv, adica nu este cancer , dar se poate transforma in timp, in cancer, sau nu. De aceea cred ca unele persoane aleg operatia, mai mult preventiv. Nu stiu cat e de bine sau rau.
Reply
iulia says:
04/06/2013 at 10:42 AM

Ceea ce mi-a dat mie de gandit a fost nu faptul ca au gresit ci cum incearca sa-si acopere greselile (auzi, sa puna menoragie ca sa nu fie atat de evident ca era o hemoragie – de fapt un side-effect la operatia de conizatie), cum se protejeaza unii pe altii, cum nu ar recunoaste in veci ca ei, ca medici, si ca oameni, pot gresi, ca in ciuda zecilor de ani de studii si diplome si rezidentiate si conferinte si cercetare, si tot ce mai face un medic in viata lui de medic, nu stiu de fapt cum functioneaza organismul si bolile, ei trateaza simptome, ei merg intr-adevar pe aceste protocoale pe care le invata pe de rost, pe care nu le inteleg, si ei nu stiu de ce trebuie aplicata o chimioterapie care da doar cateva procente sanse de reusita, adica in cel mai bun caz la fel ca un placebo, si care evident otraveste organismul, asta nu o pot nega, pentru ca omului ii cade parul si se simte rau si varsa, si in scurt timp devine o umbra omului care a fost… deci ei vad aceste simptome care sunt clar de otravire, si totusi o fac, pentru ca asa zice protocolul. Si o fac pe proprii lor parinti, pe propria familie, si vine momentul in care fac si ei un cancer, si 80 % dintre ei, daca ajung in astfel de situatii, nu ar recurge la terapii cu radiatii si chimio pe propriul lor corp. De ce oare?
Reply

Costea Paul George says:
04/06/2013 at 11:04 AM

in urmatorul articol tocmai despre asta vorbesc, cum ca doctorii nu si-ar face lor citostatice…
Reply

Lili says:
04/06/2013 at 12:44 PM

Prea devreme ! Peste cativa anisori vor sti ca ceea ce scrie aici este adevarat !
Reply

Costea Paul George says:
04/06/2013 at 12:57 PM

am scris mai sus povestea cu pamantul, cand se credea ca e plat si a aparut un “fraier” care a zis ca e rotund… multi ani au trebuit sa treaca ca sa fie universal valabil acceptata treaba… in sec XXI trecem prin lucruri asemanatoare…
Reply

Paul Costea said...

iulia says:
04/06/2013 at 1:55 PM

Totusi, as vrea sa nu fiu inteleasa gresit, nu simt decat dragoste si compasiune pentru medicii pe care i-am cunoscut, pentru cei care m-au ingrijit, nu ii consider vinovati in adevaratul sens al cuvantului pentru ca ei nu au facut nimic cu rea intentie. E pur si simplu mersul natural al lucrurilor, al istoriei, probabil mai avem nevoie de timp ca sa vedem si alta fata a realitatii. In cele 2 zile cat am stat in spital nu am simtit nici macar un firicel de rea-vointa din partea nimanui, dimpotriva, asistentele, medicii, toti s-au purtat impecabil, mai ales cei care erau de garda, si am fost coplesita de un sentiment de compasiune absoluta si dragoste neconditionata. Chiar si celelalte paciente aveau aceasta atitudine, de dragoste si acceptare neconditionata pentru toata lumea din jur, si tin minte ca a doua zi dupa operatie am avut un gand ca mi-as fi dorit ca mama mea sa fie langa mine atunci, si putin mai tarziu a venit la mine o femeie din alt salon, cu o fata foarte blanda si buna care m-a mangaiat pe frunte si mi-a zis vorbe bune. Am simtit ca a fost trimisa in locul mamei sa ma incurajeze. Ii multumesc si nu o voi uita niciodata…
Reply

Costea Paul George says:
04/06/2013 at 4:31 PM

da… nu a spus nimeni ca doctorii ar fi responsabili pentru ce inseamna sistemul medical… buba este mai sus, la cei ce dau directia, cei care au vrut ca noi si ei (doctorii) sa stim ceea ce stim… un doctor bun isi face meseria cu drag, din suflet, dar face ce a fost invatat… din pacate, nu e varianta cea mai buna pentru noi… da, stiu, ne vindeca, asa o sa ziceti… dar ei nu o sa ne vindece niciodata, ei lupta doar cu simptomele… cauzele sunt undeva mult mai adanc… atata timp cat primesc diagnostice si tratamente doar pe baza rezultatelor analizelor date de aparate, nu mi se va trata boala in sine ci doar ceea ce se vede…
Reply
Costea Paul George says:
04/06/2013 at 4:32 PM

da. ai perfecta dreptate… si nu a spus nimeni ca doctorii ar fi responsabili pentru ce inseamna sistemul medical… buba este mai sus, la cei ce dau directia, cei care au vrut ca noi si ei (doctorii) sa stim ceea ce stim… un doctor bun isi face meseria cu drag, din suflet, dar face ce a fost invatat… din pacate, nu e varianta cea mai buna pentru noi… da, stiu, ne vindeca, asa o sa ziceti… dar ei nu o sa ne vindece niciodata, ei lupta doar cu simptomele… cauzele sunt undeva mult mai adanc… atata timp cat primesc diagnostice si tratamente doar pe baza rezultatelor analizelor date de aparate, nu mi se va trata boala in sine ci doar ceea ce se vede…
Reply

Mari says:
04/06/2013 at 3:31 PM

Ideea e ca daca conflictul nu se rezolva, omul moare, deci Crina Veres probabil si-a rezolvat conflictul, de aceea s-a vindecat. Medicina germana iti arata unde e coflictul, nu-ti garanteaza vindecarea.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
04/06/2013 at 4:33 PM

adevarat… o sa vin insa cu precizarea ca rezolvarea conflictului inseamna insasi intrarea in faza de vindecare… 🙂
Reply

Mari says:
05/06/2013 at 8:20 AM

Una e sa stii care e conflictul, alta e sa il rezolvi, repet…Doar nu vrei sa spui ca daca stii care e conflictul, asta inseamna si rezolvare…
Reply

Costea Paul George says:
05/06/2013 at 9:50 AM

rezolvarea conflictului dupa depistarea lui e foarte simpla… o sa te invat intr-o zi cum faci descarcarea emotionala atasata conflictelor… emotiile refulate sunt cele care au efecte de imbolnavire asupra organelor…
Reply

anena says:
05/06/2013 at 8:53 AM

Eu inteleg altceva din ceea ce vrea autorul sa spuna. Aici este vorba de Noua Medicina GErmanica, daca nu ma insel.Si nu este vorba de faptul ca in lume nu este cancer de sin, ci de felul in care alegi sa te tratezi.Toata teoria se bazeaza pe faptul ca , organismul uman are suficiente resurse sa se refaca si ca noi, trebuie doar sa il coordonam, ca sa zic asa, ca el,sa poata infaptui acest miracol, al vinecarii.Dar…este unmare DAR.Eu cerd ca acest lucru este valabil pe un organism echilibrat, nu traumatizat de stres , de tot felul de carente , de disfunctii…in momentul in care apare un cancer, insemna ca in acel organism ceva nu mai este in armonie, ceva s-a dereglat.Si atunci , cum sa iti educi organismul sa se regrupeze, sa se puna in echilibru, daca el este deja dezechilibrat. Si mie, care am trecut prin aceasta boal a sinului, mi se pare aberant sa spui ca doar un mic procent de 3-4 la suta, din toata lumea, a avut cancer de sin,restul au fost diagnostice oarbe. Rezolvarea acelui conflict din interiorul nostru, care declanseaza o boala,tine mai mult de partea spirituala a noastra.
Se spune ca , cancerul de sin apare la femeile care traiesc mereu cu o mare grija in suflet, pt un copil, pentru sot, pt parinti, sau , pur si simplu pentru cotidianul nostru atit de tumultos.
A invata s atraiesti in armonie cu tine insuti, ce tot ce este in jurul tau, aici este secretul vietii nostre.
Reply

Costea Paul George says:
05/06/2013 at 9:53 AM

“A invata sa traiesti in armonie cu tine insuti, ce tot ce este in jurul tau, aici este secretul vietii nostre.”
Raspuns: si de ce crezi ca se numeste situl meu “Terapie In Armonie – Fii in armonie cu natura… si cu tine…”? Tocmai pentru ca asa este cum spui tu… 🙂
Reply

Paul Costea said...

Carmen says:
05/06/2013 at 9:24 AM

Ceea ce imi demonstreaza, din nou, ca nu ai idee despre ce vorbesti. Cancerul reprezinta o proliferare anarhica de celule, care iau nastere dintr-un tesut normal al organismului. Una din celule nu se mai divide cum trebuie, ci foarte rapid, castiga noi proprietati, si in scurt timp se va forma o masa tisulara care este tumora primara, pornita de la acea celula canceroasa. Acesta este cancerul in faza lui primara. La inceput e numai o masa de tesut nevascularizat, care se hraneste prin difuziune de la celulele invecinate (de aceea omul slabeste si isi pierde vitalitatea). Cand masa respectiva ajunge indeajus de mare incat sa penetreze un vas de sange, celulele canceroase patrund in torentul sanguin si limfatic si pot migra oriunde in corpul uman, avand totusi locuri preferate de insamantare, in functie de tesutul de origine. Odata ajunsa celula canceroasa intr-un vas de sange calatoreste in corp pana cand se opreste intr-un tesut. Aceasta e dfinitia metastazarii. Odata ajuns acolo, incepe sa prolifereze, dand nastere la alte celule, si uite asa se formeaza metastazele. Ceea ce iti raspunde la intrebare: cum ajunge un cancer de san sa metastazeze la nivelul coastelor.

Ca si exemplu concret: mama unei colege de facultate se plangea de ceva timp de dureri de coapsa (partea dintre bazin si genunchi, sa ne intelegem). A facut o radiografie care a relevat prezenta unei metastaze osoase la nivelul femurului. Au urmat alte investigatii in urma carora s-au descoperit metastaze in tot corpul, inclusiv in plamani, iar tumora primara s-a dovedit a fi in sfera genitala. Aceasta femeie s-a simtit bine, nu a avut absolut nici un simtom pana la durerea de coapsa. Era fericita si avea tot ce-si dorea. A murit a 2-a zi de Paste din cauza ca metastazele multiple din plamani o impiedicau sa respire normal si in ultimul timp era dependenta de oxigen, ajungand in cele din urma la insuficienta respiratorie acuta. Unde mai sunt teoriile tale acum, cu “autodevalorizarea”, deprimarea, sufletul bolnav si alte prostii? Nu stiu cine ti-a bagat in cap ideile cu proliferarea de celule care ajuta la vindecare si cu inexistenta metastazelor. Sunt lucruri reale, demonstrate si vazute de mine si de milioane de oameni. Unii le-au simtit pe pielea lor. Si tu vii si ii indemni sa ignore sfaturile medicilor? Chiar vrei sa-i ai pe constiinta pe cei care vor crede in aberatiile tale si ale medicinii germanice?
Reply

Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
05/06/2013 at 10:04 AM

Carmen draga, observ ca esti chiar medic oncolog dupa cat de bine mi-ai raspuns… ca medic oncolog, care o viata a stiut doar o directie, cea data de cei cu interese, nu pot sa astept sa accepti o alta varianta… iti reiau aici povestea pe care am mai spus-o anterior:

Era candva in evul mediu cand un om mai rasarit la cap (sper ca stiti despre cine e vorba) care si-a dat seama ca Pamantul nu este de fapt plat, cum se credea, ci rotund si el se invarte in jurul soarelui si nu invers… Oamenii au inceput sa rada de el la inceput, dar cand au vazut ca acesta isi sustine punctul de vedere si incearca sa ii trezeasca, autoritatile au inceput sa il persecute, pana cand l-au obligat sa renunte la “teoriile” lui… abia dupa moartea lui a fost universal acceptata descoperirea lui… Nu seamana parca cu ce se intampla acum aici in sec XXI? Dr. Hamer a descoperit ca bolile sunt rezultatul conflitelor din viata, sunt o reactie de supravietuire a organismului la faptul ca asa zisa realitate este in dezacord cu nevoile si asteptarile noastre iar tipul de emotii si trairi pe care le avem in aceste situatii duc la un anumit tip de boala si cum fiecare om interpreteaza intr-un alt fel o anumita situatie de viata, este predispus la altfel de boli… si ne da si reteta pt a iesi din orice boala si sa ramanem sanatosi pentru totdeauna… iar pentru asta a fost dat afara din sistem, a facut puscarie, este persecutat in continuare… OMS a fost infiintata de Rockefeller. Sa ne vrea ei sanatosi? Sigur?

dar tot nu ai raspuns la intrebarea mea: cum e posibil ca un cancer caracterizat prin proliferare de celule (cel de san) sa se metastazeze intr-un cancer care mananca celule (cancerul de oase)?

ce calator inteligent este celula asta canceroasa… eu cred ca merge dupa preferinte (hmmm, azi am chef de putin ficat, sau plaman, etc) … si hai ca iti mai pun o intrebare: daca celula asta canceroasa circula prin sange, de ce nu s-a gasit niciodata NICIO! celula canceroasa in sange? … In limfa bineinteles ca o sa se gaseasca, doar limfa e gunoierul corpului, prin limfa se elimina toate “chestiile” de care nu are nevoie corpul…
Reply
Carmen says:
05/06/2013 at 11:21 AM

In primul rand, nu sunt medic oncolog, sunt doar studenta in anul 4 la Medicina, si raspunsul pe care ti l-am dat se bazeaza pe ceea ce invat eu din exemple concrete, nu din teorii fanteziste. In al doilea rand, tin sa te anunt ca toate “chestiile” de care nu are nevoie organismul nu se elimina prin limfa, ci prin rinichi, ca limfa nu aduna toate reziduurile si apoi se evapora in timp ce stam la soare, cum poate ca au unii impresia. In al 3-lea rand, mai studiaza niste morfopatologie, daca tot ai curiozitat cu privire la proliferare, pentru ca ceea ce spui tu e o prostie mare cat pamantul asta rotund, asa cum ai demonstrat mai sus. Nu mananca nimeni celulele, exista proliferare anormala atat la locul de origine cat si la locul de metastazare. Teoria ta e gresita si exprimarea ta babeasca demonstreaza inca o data ca esti pe teren necunoscut. De unde stii tu ca nu s-a gasit nici o celula canceroasa in sange? Ti-ai petrecut zile si nopti in laborator? Probabil ca nu. Asa ca mai studiaza, inainte sa te folosesti de termeni medicali si sa dai impresia ca esti vreun vraci care le stie pe toate.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
05/06/2013 at 11:42 AM

draga Carmen… nici nu ma astept sa fii de acord cu mine… de 4 ani esti indoctrinata de medicina clasica… medicii care au avut taria sa coboare de pe piedestal si sa vina la un curs de noua medicina germanica, au plecat cu lacrimi in ochi acasa… dar nu toti se pot cobori ca sa vada ce se intampla sub piedestal, d-na doctor… ca nici nu mai am tupeu sa ma adresez altcumva… ma inchin in fata ta, atotstiutoareo…
Reply
Carmen says:
05/06/2013 at 12:58 PM

Nu ma lua peste picior. Intentia mea nu era sa demonstrez cat de multe stiu eu si cat de putine stii tu, ci sa atrag atentia asupra faptului ca teoria ta are o baza falsa iar cunostintele tale despre comportamentul natural al cancerului sunt gresite. Daca vrei sa faci ceva cu adevarat bun, documenteaza-te mai mult si promoveaza asa-zisa terapie miraculoasa ca mijloc complementar in tratamentul cancerului, nu alternativ. Lasa doctorul sa-si faca treaba si lucreaza tu cu sufletul. Dar nu pretinde ca bolile se rezolva doar asa, de dragul omenirii!
Costea Paul George says:
05/06/2013 at 3:54 PM

intentia ta o fi fost una, ai aratat totusi altceva… 🙂 … nu mai vreau sa dau exemplul cu pamantul cand se credea ca e plat… citeste-l mai sus… Noua medicina Germanica este reproductibila 100% iar rolul acestui site nu este sa intru adanc in termeni de specialitate pt ca nu e locul… te rog sa citesti cartea “mafia medicala” de Ghislaine lanctot, fost medic, data afara din sistem dupa publicarea cartii…

iar de documentat, crede-ma ca sunt documentat suficient… nu am facut acest blog pe dupa ureche… in doi ani, zeci de carti, seminarii, cursuri, tabere, cred ca e ceva… doar ca eu m-am documentat intr-o alta directie… iar pana acum doi ani, am crezut aceleasi lucruri ca si tine, dar acum nu mai pot…

P.S. in sectiunea video din meniu, este un film documentar de 4 ore despre NMG si mai este o carte, pe care o gasesti si pe net, “medicina cu susul in jos”… daca treci peste ele fara a critica, judeca, pune etichete, o sa vezi lucrurile putin altfel… succes… 🙂

nicu says:
05/06/2013 at 1:56 PM

Tupeul si obraznicia este cat casa la doamna/domnisoara “doctor”, daca a facut 4 ani de facultate de medicina are impresia ca este indrituita sa se exprime cum vrea “muschiul” ei, poate nu ai observat doamna/domnisoara Carmen ca unii din cei care au postat in favoarea articolului SUNT deja medici cu vechime in profesie si deci stiu ORICUM mai mult decat tine cu ce se mananca profesia aceasta, asa ca poate ai putin bun simt si adopta un ton mai moderat in exprimarea convingerilor tale!
Reply

Paul Costea said...

Camelia says:
06/06/2013 at 7:46 AM

Domnule Paul George Costea,
Sper sa-mi publici si raspunsul meu.
De la inceput iti spun ca de mult nu mi-a fost dat sa citesc asa o dezinformare grosolana!
Daca respectivii medici care au propavaduit medicina germanica nu mai sunt in sistem, e probabil pentru ca au avut grija Colegiile Medicilor din tarile respective de soarta pacientilor!

Iti vorbeste un medic patolog care face asta de vreo 25 de ani. Si da, diagnostichez cancerul in fiecare zi, cu ajutorul microscopului optic, electronic, immunohistochimiei, analizelor genetice, moleculare si mai nou de testare a ADN-ului. Nu, nu in Romania, ci in Canada. Cu scuzele pentru ce-ti voi spune, se vede ca nu ai experienta citirii “critice” a unui articol. Ma tem ca nu ai inteles articolul publicat de americani.

Esti – scuze din nou – de un diletantism dureros si, din nefericire, periculos!. Sa-ti lamuresc cateva din dileme:
1) Se pot vedea celulele maligne in vasele de sange sau limfatice la microscop. Iti pot descarca o fotografie sa te lamuresti. E un parametru pe care il raportez obligatoriu la orice cancer.
2) Doamna Jolie – nu a speriat-o nimeni. A fost strict alegerea ei, avand in vedere compararea genomului sau personal cu al rudelor sale care au facut cancer de san si chiar decedat. Ea a ales – la fel ca toti pacientii din N-America – pe baza unui consimtamant personal foarte bine informat.
3) Terminologie – cancerul de san este un cancer “proliferativ” si in locul anatomic original (sanul unei femei sau al unui barbat, ca sunt si barbati care au dezvoltat cancer de san) si in metastaze (fie ele ganglioni limfatici, plaman, oase, etc). Cancerul care “mananca” celule este un termen anacronic pentru “leucemii” care intradevar pornesc in maduva oaselor. Dar ma tem din nou ca nu intelegi si confunzi terminologiile si patogenia.
4) Mai las-o moale cu OMS si sponsorii lui – medicina in lume se face de oameni si pentru oameni. Sediul ala al OMS o fi costat ceva, dar eu lucrez intr-un spital fondat de oameni simpli ca mine si ca tine.
5) Eu sunt si patologul pediatru oncolog in spitalul unde lucrez, si cred ca daca ar fi aici o persoana ca tine, care macar sa sugereze unui familii cu un copil care are cancer, sa nu se adreseze metodelor moderne de tratament – ar intra imediat in urmarie penala!!
6) Medicamentele chimioterapice, domnul meu, s-au schimbat, nu in ultimii 30 de ani, ci in ultimii 5 ani!! Speranta de viata pentru un copil cu o tumoare maligna de suprerenala (numita neuroblastoma) acum 20 de ani era 20%; acum este 80%, si da, datorita noilor tratamente. Copiii sunt prin natura lor fericiti si teoria ta nu face sens nici cum.
7) In final, am scris aceste raspunsuri in special pentru Carmen – felicitari draga mea, nu stiu unde esti studenta, dar sigur vei fi un medic bun, tine-o tot asa cu entuziasmul, cititul si lucratul – pentru ca pe tine am observat ca nu te poate muta nimeni si nimic de pe convingerile personale.

Fereasca Cel de sus chiar sa ti se adreseze un bolnav canceros…nu am timp sa mai citesc despre tine, dar stiu sigur ca nu-ti va fi moale si suferinta la care vei asista iti va produce puternice dezechilbre … ca nici medicina germanica nu te va putea salva!!

Spune o vorba ca “Nu ma contrazic decat cu cel pe care il respect”, asa incat considera respectul meu pentru preocuparea ta de a sti mai mult. Totusi …. “Primum non nocere” invatam in primele zile de facultate (“Mai intai sa nu faci rau”)
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
06/06/2013 at 9:43 AM

draga Camelia… din raspunsul tau se vede ca iti stii bine meseria… dar tot ce ai scris a fost la nivel simptomatic… iar rolul acestui blog nu este sa intru in termeni de specialitate pe care putini i-ar intelege… aici este doar o informatie ca multe altele si trebuie trecuta prin filtru cunoasterii, prejudecatilor, conditionarilor si acceptarii dar, in primul rand, prin filtrul constiintei si a bunului simt iar acestea din urma sant cele care iti dau intotdeauna adevarul…

bineinteles ca public comentariul tau… si vin si eu cu date tehnice, scrise tot de o doctorita si tot din Canada! Iar in legatura cu americanii, pe cat se cred ei de “buricul pamantului” pe atata sunt cea mai manipulata natiune si acolo mor cei mai multi oameni de cancer… Iar dr. Hamer a vindecat 6000 de bolnavi de cancer din 6500 iar la medicina clasica raportul este exact invers… si toti bolnavii erau in faze terminale, pe care medicii i-au trimis acasa sa moara, intocmai ca pe Dr.Crina Veres de la Cluj, care a avut 4 cancere, cu “metastaze”… http://terapieinarmonie.ro/?p=335

iti multumesc pentru comentariu si sigur esti un om bun, un medic de valoare care isi face din suflet meseria… insa, te rog sa ma intelegi ca ceea ce vezi tu aici este un alt punct de vedere iar, in primul rand, este un blog personal, pe care nu e obligat nimeni sa il citeasca… te pup si succes in tot ceea ce faci!
Reply
Carmen says:
06/06/2013 at 10:18 AM

Va multumesc, doamna doctor, pentru sustinere! Poate ca parerea dumneavoastra, ca si medic cu ani lungi de experienta in spate, le va ridica un semn de intrebare celor care citesc acest blog si se incred orbeste in aceste terapii alternative total inutile. Sunt studenta la Constanta, mai am 2 ani si termin. Si imi iubesc meseria atat de mult incat primii 4 ani au trecut fulgerator iar entuziasmul de a vindeca oameni creste pe zi ce trece!
Domnul Costea Paul George refuza sa inteleaga ca pentru a vorbi despre o boala trebuie mai intai sa o cunosti. Intai spune ca nu vrea sa intre termeni de specialitate, apoi vorbeste de proliferare si de metastaze care sunt de fapt un proces de vindecare al organismului… Ce-ar mai fi de zis? Sper doar ca dumneavoastra ati reusit sa trageti un semnal de alarma printre cititori!

Va doresc mult succes si sper sa ma pot mandri si eu, intr-o buna zi, cu 25 ani de experienta in spate! Multa sanatate!
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
06/06/2013 at 4:30 PM

draga carmen… iti multumesc inca o data ca esti printre noi… as dori sa iti spun un lucru interesant… constanta este orasul cu cei mai multi medici care au participat la cursuri de Nooua Medicina Germanica si ei vad altcumva lucrurile… Iti recomand sa il contactezi, de ex cabinetul acesta… http://www.homeopatieconstanta.ro/ … 🙂 … si te mai rog sa citesti articolul Noua Medicina Germanica – O Revolutie in Medicina !

p.s. vorbeai de experienta dnei dr… dar dr. hamer, care a pus bazele acestei medicini, cata experienta are oare? din 6500 de bolnavi de cancer de ce a vindecat 6000, cand medicina clasica ii trimisese acasa sa moara?

te pup si sa ai succes in meseria ta.. avem nevoie de medici, dar ar fi bine sa fie putin mai deschisi unii dintre ei si sa nu tina cu dintii de tot ce cred ei ca stiu… poate nu intotdeauna e cea mai buna varianta… cei care au coborat de pe piedestal au devenit oameni cu suflet, nu doar domni doctori care repara niste masini cu tot felul de simptome… acele masini au suflet, constiinta, emotii, trairi, suferinte care i-a dus la acele boli… 🙁
Reply
Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:34 PM

Doamna doctor, pentru mine, un prost trecut printr-un cancer la care au dat gres toate metodele de vindecare “clasice”, chiar te rog sa-mi descarci o poza cu o celula canceroasa din sange sau limfa, ca sunt foarte curios sa vad daca scrie pe ea “cancer” sau poate “666”. Iar daca nu scrie, te rog sa explici, tot ca pentru prosti (sa-mi desenezi daca este posibil), cum va face acea celula metastaze. Dar sa-mi explici matematic, ca la asta ma mai pricep ceva-ceva, oricat as fi de prost.
Sa fii frumoasa si sa faci “jde” milioane de analize anatomo-patologice in continuare!
Reply

Reply

Paul Costea said...

Feli says:
07/06/2013 at 8:07 PM

Draga Paul, eu te-am tot citit din umbra (si eu sunt combatanta veche a “amicilor” din pharmafia) si vreau sa te felicit in primul rand pentru un singur lucru: pentru rabdarea divina cu care raspunzi comentariilor jignitoare sau pline de ignoranta, facute de oameni spalati pe creier. Totusi, am sa-ti dau un sfat pe care mi l-a dat si mie o buna prietena: nu mai publica orice fel de comentariu si nu-ti mai pierde timpul pretios raspunzand la orice comentariu. Mai bine foloseste-te de acel timp pt. a pregati noi articole.
Cine intelege articolele tale si are o contributie importanta, sa fie binevenit sa comenteze. Restul sa-si caute propriile platforme, caci de sloganuri si clisee alopate suntem toti satui, nu trebuie sa le mai oferi si tu aici cadru de exprimare, cine vrea sa citeasca kkturile alopate sa mearga prin cabinetele medicilor si sa-si ia brosuri farma, reclame la medicamente etc. Medicii oncologi in ziua de azi sunt in proportie de cel putin 90% simpli “implementatori de protocoale”, ceea ce fac ei nu se numeste in nici un caz tratament. Se baga in computer simptomele si iese “formula” de otravuri, pardon citostatice, pe care trebuie sa le inghita pacientul. Niciun oncolog nu face ceva deosebit fata de altul, “tratamentele” (protocoalele) sunt demult stabilite, el poate cel mult sa aleaga firma producatoare de citostatice (asta la multi e in functie de care reprezentant farma i-a vizitat mai recent) si cu asta s-a incheiat “contributia” lui.
As astepta de la doamna oncolog din Canada, care se afiseaza ca mare experta, sa ne descrie contributia ei personala la tratarea cancerului, modul individualizat cum ea isi trateaza pacientii, sa ne spuna ca fiecare este abordat ca un intreg, cu propriul lui bagaj genetic, cu propria istorie familiala, medicala etc., deci cu factori proprii care au contribuit la aparitia bolii, aceiasi factori care trebuie luati in considerare cand se doreste vindecarea bolnavului. Nu exista tratamente individualizate, la toti se aplica protocolul in functie de rezultatele din laborator, se analizeaza sangele si nu OMUL, iar medicul oncolog aplica protocolul fiindca altfel zboara din sistem si la experienta bogata a doamnei oncolog se vede ca dansei ii place in sistem 🙁

Oamenii ar trebui sa se trezeasca si sa-si asume raspunderea atat pentru propria sanatate, de care prea des isi bat joc, cat si pentru propriile boli, care sunt consecintele si rezultatul propriilor actiuni si al propriului mod de viata. Dar, nu-i asa, e mai usor sa ne pozitionam in postura de victima neputincioasa si sa mergem la dom’ doctor cu gura deschisa sa ni se puna pastila magica pe limba sau sa suflecam maneca pentru a primi “vaccinul magic” sau – de ce nu – sa ne lasam ciopartiti de bucatile “bolnave” din noi, cand in realitate mintea si spiritul nostru sunt bolnave, otravite si toxice.

Keep up the good work, tot mai multi oameni vad adevarul!
Reply

Costea Paul George says:
07/06/2013 at 9:20 PM

draga Feli, am ramas fara cuvinte… si sa stii ca o sa iti urmez sfatul… acest blog este pentru oameni deschisi, nu pentru… dar mai bine nu mai continui… :)… iti multumesc din suflet… 🙂
Reply

Paul Costea said...

Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:41 PM

Doamna doctor, fie-i tarana usoara (ca eu nu o consider vie), m-a calcat pe nervi urat de tot pentru ca face comentarii folosindu-se de aceeasi sperietoare de care se folosesc multi medici si intreg sistemul medical: moartea cea hada! Doamna doctor, invia-o-ar Hristos odata, ne ameninta cu bau-bau Moartea daca nu o credem. Doamna doctor, chiar de ar fi inger, pentru mine este urata.
Doamna doctor, nu-i frumos ce faci, chiar de esti sincera! Iar daca ai primit chiar si cea mai mica atentie de la vreo companie farmaceutica (si nu stiu vreun medic care sa nu fi primit…), atunci sigur nu esti inger…
Reply

Carmen says:
07/06/2013 at 11:22 PM

Da, domnule Paul, sa nu mai publici comentariile care dezaproba ideile tale, ca doar n-avem nevoie de dreptul la opinie si libera exprimare! Fie si in contradictoriu. Si iar ne-am intors de unde am plecat inainte de ’90…
Reply

Costea Paul George says:
07/06/2013 at 11:43 PM

draga carmen… le public cu cea mai mare placere… dar stii care e problema? oamenii care ma citesc, o fac pentru ca le place ce citesc si, in general, sunt de acord cu cele scrise… dta ti-ai spus parerile, le-am publicat pe toate, dar cred ca nu e momentul sa mai dezbatem problema… imi pare rau sa vad reactiile dta si, mai ales, m-am dezamagit cand ai scris ce ai scris despre cum vezi dta un copil…. problema este ca asa ne vedeti (unii dintre voi) pe noi toti… 🙁
Reply

Ion Marin says:
08/06/2013 at 10:19 AM

Domnule Costea,Paul..,frate,n-ai vrea tu sa nu mai sarlatanizezi pe aici cu medicina ta inventata ,in studiul careia nu ai investit mai nimic si sa nu mai tulburi sperantele unor oameni disperati,cu singurul scop real de a-i deturna din sistemul alopat spre tine,ca sa le iei tu banii!
Daca aveai un pic de habar de medicina stiai ca diagnosticele ,oricare ar fi ele se pun nu numai pe un examen paraclinic(cum ar fi mamografia),ci pe o anamneza a istoricului,pe o mapare genetica(ce poate da un diagnostic de prognoza a sanselor de a dezvolta un cancer-vezi caz Angelina Jolie),pe un examen de laborator al sangelui(releva markeri tumorali),examen clinic,etc…!Deci retrage-te in glorie,raul esti tu si toti “mesia’ astia aparuti numa pentru ca oamenii,prin lipsa de informare,o permit…!
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
08/06/2013 at 11:15 AM

dle marin… fiecare isi alege de unul singur drumul in viata si cred ca am si eu acest drept… iti multumesc pentru comment, a fost foarte instructiv dar nu vreau sa mai comentez, am raspuns deja la multe mesaje de acest gen… hai totusi sa iti dau doua definitii ale cuvantului “alopatie” din dex:
– Tratament medical constând în administrarea unor medicamente în doze care, la omul sănătos, ar declanșa efecte contrare simptomelor caracteristice bolii care trebuie tratată
– Procedeu de a trata o boală cu mijloace contrare naturii sale

tu ce intelegi din asta? eu, fiind mai “fara scoli” de specialitate, ca om simplu, imi pun o intrebare: cum poate sa vindece un medicament pe un om bolnav daca pe cel sanatos il imbolnaveste? deduc de aici ca acest medicament ar ascunde doar simptomele bolii creand in acelasi timp efecte secundare, reactii adverse intocmai ca si unui om sanatos… lucrul trist este ca chiar asa este…

a doua definitie e si mai tare… deci, cum reusesti sa tratezi o boala cu mijoace contrare naturii sale? este chiar strigator la cer cum se poate trece cu vederea asa ceva!!!!

iar pe angelina jolie te rog sa nu o amintesti aici pentru ca e o impostoare fara margini. ai stiut ca a luat 5 milioane de dolari pentru articolul scris in presa imediat dupa operatie? si ai mai stiut ca firma care detine licenta pentru analizele lui peste a crescut cu 5 procente imediat dupa acea declaratie? si ai stiut ca ea prin aceasta fapta a mai si anuntat un film propriu despre viata mamei sale? era reclama bine cotata cumva? si ar mai fi multe de spus dar nu mai am timp sa ma ocup de prostii… oamenii aici cauta solutii reale la problemele lor…

iti urez sa ai o zi minunata si multa sanatate…

p.s. da. nu am “investit” nimic, nici bani pe cursuri, seminarii, tabere, zeci de carti, sute de ore de studiu… insa nu inteleg cine a investit in medicina alopata? cei care ne “vindeca” sau noi, prin impozitele noastre, noi, tot poporul?… inca tot nu inteleg despre ce vorbim aici… cand spui ca un bolnav primeste un tratament cu citostatice “gratis”, acel tratament, care costa in jur de 300 milioane (30.000 lei noi) pe luna per pacient este platit de catre stat companiilor farmaceutice… din ai cui bani? nu din ai nostri? pacat ca nu vedem aceste lucruri efectiv frapante…
Reply

Paul Costea said...

Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:46 PM

Daca scrie prostii, ]nsesi prostiile scrise i-l vor pune la stalpul infamiei. Dar daca cele scris nu i-l defaima ci, dimpotriva, atrag laude, atunci dumneata ar trebui sa te retragi!
Reply

Carmen says:
08/06/2013 at 2:10 PM

“Procedeu de a trata o boala cu mijloace contra naturii sale”, adica contra naturii bolii, nu a sanatatii, domnule Paul. Ceea ce, pe romaneste, inseamna ca se opune evolutiei naturale a bolii, ceea ce pentru majoritatea dintre noi e un lucru bun. Pt tine cred asta e un mijloc de regenerare, cum ai zis-o in repetate randuri. Iar prima definitie se refera la faptul ca omul sanatos nu are nevoie de pastile, perfect logic. De ce sa inghiti buline daca esti sanatos? Evident, le-ai rastalmacit pe amandoua ca sa para doctorii nebuni si voi, “mesia”, citandu-l pe Ion Marin, cei care aduc lumina.
Cat despre Angie, chiar crezi ca avea nevoie de banii pe care i-a primit? Crezi ca o femeie si-ar taia ambii sani doar de dragul a 5 milioane de dolari? Fii serios. Singura parte buna e ca exemplul ei e mult mai puternic decat al tau.
Reply

Costea Paul George says:
08/06/2013 at 2:44 PM

da… exemplul ei a imbogatit-o cu 5 mil de dolari, cu care chiar ca nu are ce face :))) , firma respectiva s-a imbogatit si ea, filmul ce o sa il scoata deja e un succes, o gramada de femei au deja o frica nebuna si solicita analizele respective… e un lucru bun sa mutilam cat mai multe femei, nu au ele nevoie de sani… pentru ce?
Reply

Carmen says:
08/06/2013 at 3:49 PM

La banii si faima pe care o are crezi ca mai avea nevoie de inca 5 milioane de dolari? Serios acum… Tie ti-e foarte usor sa vorbesti, neavand sani. Dar ia spune-ne, daca ai fi diagnosticat cu cancer la prostata, sa zicem, ce ai face? Te-ai trata cu “leacurile” tale sau ai da fuga la medic? Si ma astept la un raspuns cat se poate de sincer 🙂
Reply

Costea Paul George says:
08/06/2013 at 8:55 PM

un raspuns sincer? iti dau, draga mea… fara sa stiu nmg, medicina alopata ar fi ultimul lucru la care as apela… as incerca inainte sa ma vindec prin vreo medicina complementara ce da rezultate…
Reply

Paul Costea said...

Vero says:
13/06/2013 at 5:03 PM

As dori sa adaug urmatoarele:

1. In Romania si asa femeile nu prea merg la medic, tocmai de aceea ar trebui incurajate sa-si faca controale (nu mamografie ci ecografie) medicale pentru a depista o eventuala tumoare canceroasa in stadiu incipient.

2. Cancerul in stadii incipiente poate fi tratat si vindecat pe cale naturista. Exista un medic in Romania, dr. Calin Marginean din Piatra-Neamt, care trateaza cu succes cancerul prin dieta naturala de peste 10 ani.

3. Cauzele bolilor nu sunt numai de natura psihica. Ar fi bine daca ar fi asa, ce simplu ar fi! Dar realitatea este insa alta. Celule canceroase iau nastere in fiecare zi in organismul uman, faptul ca ele se constituie sau nu in tumori depinde de multi factori.

4. Faptul ca un articol, o carte (sa zicem de factura new-age, ca tot e la moda), un workshop sau o melodie strange multe like-uri n-are nici o legatura cu validitatea ei. Majoritatea oamenilor nu au un nivel de inteligenta sau de eruditie suficient de ridicat incat sa poata discerne corect ce este real si ce nu. Uitati-va la industria muzicala: vi se pare ca melodiile care merg cel mai mult la marea masa sunt si cele mai de calitate? De exemplu manelele 🙂
Reply

Costea Paul George says:
13/06/2013 at 7:04 PM

dr.hamer a vindecat de cancer 6000 de oameni din 6500 … si majoritatea erau, nu in faze incipiente ci finale, fiind trimisi acasa de medici sa moara… cum a facut-o? 🙂 de ce la medicina alopata procentul este chiar invers? 🙂
Reply

Vero says:
13/06/2013 at 8:11 PM

Eu recunosc ca in cazul unui cancer nu as face chimioterapie si nici n-as recurge la interventii chirurgicale sub nici o forma. As incerca imageria mentala, autosugestia, terapia naturala. Tin prea mult la parul meu, la sanii mei si la integritatea corporala(sistemul imunitar e distrus in urma tratamentului cu citostatice). Dar nu in cazul tuturor functioneaza autovindecarea.

Acei 500 de pacienti de ce nu s-au vindecat? Deci sunt multe variabile. Realitatea este mai complexa. Sa sustii ca absolut toate cancerele au drept cauza un soc sau conflict emotional este o gandire simplista si limitativa. Cauzele cancerului sunt multiple: alimentatia dezastruoasa, locuitul sub si langa antene de telefonie mobila, folosirea intensiva a telefonului mobil sunt doar cateva cauze majore de cancer in zilele noastre.
Reply

Costea Paul George says:
13/06/2013 at 9:56 PM

da… posibil… ar fi acestea niste cauze… pe care le spui tu,… 🙂

de ce nu s-au vindecat oare cei 500? iti raspund cu o intrebare: de ce mor 600 din 6500 la medicina alopata? cei 500 or fi murit pt ca au ajuns acolo prea tarziu! hamer zice ca nu se moare de cancer ci de frica si epuizare…

cu stima, paul
Reply

Paul Costea said...

Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:50 PM

Nu doctorul Hamer sustine ca toate cancerele au drept cauza un conflict emtional, ci tomografiile tuturor bolnavilor de cancer studiate de el. De fapt, cam de la asta a pornit totul.
Reply

Campian Constantin says:
14/06/2013 at 4:41 PM

Eu chiar nu va pot intelege, din cate am vazut nu sunteti oameni bolnavi, nici medici si nici medici naturisti. Eu cred ca ar fi mult mai interesant sa discutati, indiferent din ce tabara faceti parte, despre Preventie, adica ce stil de viata trebuie sa adoptati ca sa nu ajungeti bolnavi si sa fiti pusi in situatia de loc placuta sa va alegeti terapia.
OMS(Organizatia Mondiala a Sanatatii) sustine ca peste 30% din populatia globului are probleme psihice. Judecand dupa certurile de pe bloguri, de la radio sau TV, in RO cred ca acest procent este mult depasit.In rest totul e OK, deci dati-i inainte ca spatiu si timp este destul.
Reply

Costea Paul George says:
14/06/2013 at 5:51 PM

ai un like, constantin… 🙂
Reply

Reply
Costea Paul says:
26/05/2016 at 12:44 PM
Alina says:
19/06/2013 at 11:27 AM

Buna, tuturor! Felicit autorul pentru ca a iscat atatea discutii si comentarii! Acesta este un semn de interes, si fie din dezbateri, fie din completari, oamenii au sansa sa afle ceva nou, sa verifice (ipotetic) o teorie, paradigma…
Ideea pe care vreau sa o impartasesc este aceea ca ambele abordari : medicina clasica si alternativa (facand referire la psihoterapie etc) au atat puncte forte, cat si limite (interese financiare, neputinta de a demonstra stiintific efectele abordarilor alternative sau dezinteresul de a o face).
Ambele abordari isi au originile la inceputurile lumii, ba chiar, as spune ca medicina alternativa este ceva mai veche. Faceti o scurta incursiune in culturile vechi si veti gasi ca se practicau cai de vindecare pentru trup si spirit!
Eu am convingerea personala ca prin cautarea spiritului, se fac pasii pentru vindecarea fiziologica, insa ca specialist in domeniul sanatatii, ma lovesc de neputinta de a demonstra suficient de bine aceasta paradigma. Ne lipsesc dovezile stiintifice.
Si de ce s-ar investi bani in cercetari care sa confirme puterea gandurilor/ sugestiilor pozitive pentru redobandirea sanatatii etc, deci…gen non-profit, cand aceste demersuri pot servi popularizarii diverselor tratamente costisitoare, deci pot aduce profit cuiva.???!!!
Ceea ce mi se pare absolut grotesc si impardonabil este faptul ca medicina clasica ne trateaza ca fiind doar trup, doar conglomerate de materie. Se ignora complet psihicul, mentalul!
Pana la urma, poate exact asta ne meritam… Altfel de ce oamenii accepta sa fie tratati doar ca materie, ca trup fara de suflet sau mental?!..
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
19/06/2013 at 10:06 PM

Alina, te felicit pentru ceea ce esti, pentru felul tau de a vedea lucrurile… daca ar fi toti medicii ca si tine, nu ar mai exista acest sistem care de fapt nu este al sanatatii ci al bolilor… succes in tot ceea ce faci… 🙂
Reply

Lavinia Roman says:
03/07/2013 at 5:50 PM

Hippocrate a spus asa:”Primum non nocere”-“intai si intai sa nu faci rau”

Din pacate cu chimicalele intai se face rau ,apoi un bine iluzoriu si nu se stie pt cat timp.Daca au disparut simptomele nu inseamna ca boala nu mai e.Prietena mea e “mutilata”,nu operata,pentru un presupus cancer in stadiul 1 ,(au avut indoieli 3 anatomo-patologi,cred ca mai degraba au salvat chirurgul).Si tot chirurgul o sfatuia sa faca neaparat radio si chimio(in stadiul 1 fara invazie ganglionara).Bineinteles la o clinica particulara.
Reply
cerasela says:
14/08/2013 at 11:22 AM

In mare parte sunt de acord cu mafia medicamentelor, dar totusi, cand ti se spune ca ai cancer de col… De curand am pierdut pe cineva drag, careia i s-a spus ca are cancer de col si in trei luni s-a dus…. Am vazut-o cum se topea pe zi ce trece, a avut dureri cumplite, cu toate ca nu recunostea asta. Cum pot sa spun ca nu a fost cancer, atunci credeti ca a fost?………….
Reply

Costea Paul George says:
16/08/2013 at 10:31 AM

pai tocmai ai si spus-o de ce s-a dus, sarmana: “i s-a spus ca are cancer de col si in trei luni s-a dus…”… nu comentez mai mult. am un articol exact despre acest cancer care este o banalitate. ne omoara frica la aflarea verdictului + tratamentele…
Reply

Cristina says:
19/09/2013 at 3:07 PM

Cancerul, la modul general, trebuie tratat cu foarte multa seriozitate. Nu cred ca cineva se lasa operat de cancer la san numai pe baza unei mamografii care indica un nodul. Asta este un semnal de alrma. Dar nu cred ca exista un medic care sa scoata un san, sa indice chimioterapie si radioterapie pe baza unei mamografii. Asa ca ideea de a nu face mamografie ca oricum nu ai cancer este o tampenie. Dupa depistarea unui nodul la o mamografie, daca se considera ca este potential cancerigen se fac o sertie de alte investigatii care indica daca nodulul este malign. Abia apoi se stabileste tratamentul si operatia. Asa ca dupa parerea mea sarlatania este acest articol care vrea sa spuna femeilor ca se pot trata de cancer fara aceste tratamente, agresive , este adevarat, dar singurele care dau rezultate. Mi-as dori foarte mult sa vad analizele unei femei carte a avut intradevar cancer confirmat de laborator si s-a tratat cu alte metode. articole de genul acesta sunt adevarate pericole si atentate la vbiata unor femei.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
19/09/2013 at 9:06 PM

90% din femeile depistate cu cancer la san si care s-au tratat dupa metodele “clasice” au murit… da, stiu persoane care au aflat ca au cancer la san si s-au tratat cu alte metode… cel ce alege metoda clasica, o face doar din frica si din lipsa informatiei…
Reply

Cristina says:
20/09/2013 at 7:14 AM

Va pot garanta ca 100% persoane depistate cu cancer si tratate de medicina clasica au murit. Si tot 100%persoane depistate cu cancer si tratate cu alte metode au murit. Stiti, pana la urma tot murim…Dar important este sa murim cat mai tarziu. As vrea sa stiu ce investigatii care sa ateste cancerul au facut persoanele pe care le cunoasteti, care s-au tratat pe alte cai decat cele medicale.
Reply

Costea Paul George says:
20/09/2013 at 9:30 AM

draga mea cristina… fiecare om de pe aceasta minunata planeta traieste propria realitate, propriul adevar… ceea ce spui tu este real 100%… pt tine… iar ceea ce spun eu este real 100%… pt mine… adevarul este undeva la mijloc… tocmai de aceea nu ar trebui sa existe razboi, lupta… versiunea mea, din cele experimentate de mine vis-a-vis de cele scrise de tine este urmatoarea: omul, el singur se imbolnaveste si doar el singur se poate vindeca. niciun medicament nu o poate face in locul lui. acestea (medicamentele) ascund doar simptomele bolilor. caile “clasice” de tratare a cancerului sunt 3: chirurgie (operatie), citostacice si raze. ultimele doua nu ar trebui sa serveasca nimeni, ele nu fac decat sa otraveasca corpul si asa bolnav. viata inseamna proliferare celulara. ne schimbam celulele in corp zilnic si tot la 7 ani avem o masina complet noua. citostaticele si razele opresc tocmai aceasta proliferare, dar nu numai a celulelor asa zis bolnave ci a tuturor celulelor. gandeste-te prin ce trece acel corp care nu mai are capacitatea de refacere. cei 5-10% care supravietuiesc, o fac pt simplul motiv ca acel cancer era in faza de vindecare iar organismul a avut puterea sa se ocupe si sa elimine partial acele otravuri… cam atat despre metodele clasice…
persoanele pe care le stiu eu si s-au vindecat de cancer prin alte metode, au fost la medici care le-au facut tot felul de analize si le-au spus verdictul: cancer… ei insa nu au urmat tratamentele recomandate si azi traiesc! pentru ca si-au rezolvat problemele care le-au provocat cancerul si s-au schimbat ca oameni, nemaiavand nimic de pierdut… dar, pt aceste lucruri, in prima faza, nu trebuie decat sa fii deschis sa asculti si alta informatie decat cea cu care suntem manipulati prin educatie si mass-media…

daca incerci macar sa ma asculti, doar de castigat o sa ai, stiu asta bine, pe proprie piele. si eu am fost toma necredinciosul inainte… succes…
Reply

Paul Costea said...

Octav says:
20/09/2013 at 10:40 AM

Eu nu cred ca se poate vobi aici despre pareri si dreptul fiecaruia la o opinie Articolele astea sunt crima ca si cei care le prolifereaza. Cancerul e o boala extrem de complexa care poate fi tratata prin medode la fel de complexe. Nu te vindeci de cancer cu ierburi si meditatie. Citostaticele rareori vindeca cancerul dar ofera timp. Diagnosticul de cancer se pune in urma biopsiei si a unei analize ADN. Nimeni nu e operat de cancer daca nu are cancer. Doctorii de care vorbiti nu sunt niste masini, nu fac parte dint-un cult secret si rau intentionat. Sunt oameni si aproape fiecare din ei a pierdut pe cineva drag datorita cancerului. Mai mult dect atat. Sa fii primul care vindeca o asemena boala, e un ideal mai presus de orice suma de bani. Oricine ar avea o solutie functionala, ar face-o publica imediat. De aici si miile de sarlatani care propun tratamente idioate cu bicarbonat sau argint coloidal. Sunteti naivi si nu ati inteles nimic despre lumea in care traiti daca va imaginati ca exista astfel de conspiratii. Vreau sa te gandesti peste ani cand vei intelege ce prostie a fost articolul asta ca probabil cineva a murit cu zile din cauza lui. Aici nu e vorba de opinie, aici e vorba de constiinta si responsabilitate.
Reply
Costea Paul George says:
25/10/2013 at 8:43 AM

repet: sistemul tau de convingeri, credinte se bazeaza pe invataturile si experientele vietii… pentru a crede ce crezi, ai avut un anumit drum in viata… si astfel, ti-ai format o realitate… si este foarte greu pentru cineva, daca nu este suficient de deschis, sa treaca peste aceasta bariera a convingerilor si credintelor sale… totusi, tot ce exista, poate fi privit din mai multe unghiuri si de fiecare data vei vedea altceva… si cand ai inteles acest lucru, atunci vei capata adevarata intelepciune…

cancerul… da… interesant… foarte mult am vorbit despre cancer in acest blog… stii care e faza interesanta cu cancerul? ca, in 90% din cazuri, nu este mai grav decat o simpla raceala… de ce mor totusi oamenii? pai, de frica, epuizare si tratamente (renumitele citostastice, care sunt la fel si dupa 50 de ani de miliarde de euro bagati in cercetari) … nu iti miroase ca nu se vrea gasirea unui tratament eficient???

cancerul, la fel ca si restul bolilor, este o simpla reactie de supravietuire a organismului la discordanta dintre realitate si nevoile si asteptarile noastre. odata problema care a dus la aceasta reactie rezolvata, cancerul nu isi mai are sensul si dispare… e simplu, dar medicina, care se ocupa doar de simptome si considera corpul o masinarie, nu stie aceste lucruri… trebuie sa incerci sa vezi si alte variante ale adevarului, ale realitatii…

cu mult drag, paul
Reply

Paul Costea said...

Lazar Marian Tudorel says:
05/01/2014 at 11:56 PM

De fapt medicii au devenit niste masini, care fac parte dintr-un cult secret si rau intentionat! Atat de secret, ca nici ei nu stiu, desi o poate vedea pana si orbul care stie doar sa pipaie, dar… vrea sa vada.
Reply
Radu says:
08/03/2014 at 8:46 AM

Inteleg foarte bine ceea ce doriti sa spune-ti dar incercati pe toate planurile ale vietii nu numai in sanatate..Adevarul este foarte simplu celula canceroasa o avem toti in organism,fie ca ne convine fie ca nu,aceasta celula doar de noi depinde sa nu se dezvolte.Singurul cancer care se stia pe vremea strabunicilor era de colon,in rest au aparut peste noapte
Reply

Paul Costea said...

Cristina Predescu says:
16/10/2013 at 7:02 PM

Am aproape 10 ani de cand refuz sa ma mai indop cu medicamente si sa dau fuguta la medic unde ,daca nu esti ”finut” si nu scoti bani ,nici nu esti bagat in seama , iar daca da, iti arunca in fata un diagnostic pe care nu catadicseste sa ti-l explice ,dar iti recomanda calduros medicamente cu pumnul pe care tu, ”bietul ignorant” le iei , de frica. Nu contest ca sunt medici care profeseaza cu placere si din vocatie ,insa imi pare rau sa spun ca sunt o ” specie rara” marginalizata si defaimata chiar de colegi de-ai lor . Dr. Hamer si dr.Gerson sunt doar doi dintre cei care au venit cu o abordare diferita si eficienta a celor mai multe boli, inclusiv a cancerului.

Nu sunt mituri urbane cazurile de malpraxis care par sa se inmulteasca si nici diagnosticele gresite care ii imbolnavesc pe oameni in momentul in care li se da verdictul fatal. Devin deprimati, iar hrana lor zilnica e frica . Nu vorbesc din auzite , am cunostinte ,chiar rude diagnosticate si tratate gresit de doctori .

”Cancerul ” e cuvantul care isterizeaza si exploateaza financiar o multime de oameni . E un cuvant la fel de des auzit ca si ”rata de la banca ” , ”paine” , ”diabet”, ”bani” , ”depresie”, ”somaj”. … Acum 100 de ani acest cuvant era o noutate. In urma cu 10 ani cunosteam cateva cazuri, acum ,in familia fiecarui cunoscut aud de cel putin un asemenea caz.

Nu se intreaba nimeni de ce toate alimentele sunt pline de e-uri ,de ce chiar ” painea cea de toate zilele” e saracita intentionat de magneziu si de b-uri – lucru care duce la depresie si tot felul de tulburari psihice , de ce tot ce consumam are substante care nu hranesc , ci otravesc si de ce farmaciile apar ca ciupercile dupa ploaie si prospera. Nu vede nimeni ca industria alimentara e parte a unui plan diabolic la care ia parte si industria farmaceutica? De ce vaccinurile contin aluminiu si mercur ? De ce plombele de argint din gurile dvs contin mercur.De ce dupa ce Angelina Jolie a facut marire de sani …pardon , si-a extirpat sanii , conturile ei au explodat ?!Si-a jucat bine rolul si a fost platita pe masura interpretarii; in fond ,este actrita!!! Mai documentati-va ,fratilor !
Cancerul inseamna stres ,frica si alimentatie otravita …poate si vaccinuri care , categoric ,nu trebuia sa fie facute si medicamente pe care medicii le baga cu pumnul in noi …poate si caderea in deznadejde si uitarea de Dumnezeu…poate una sau poate toate la un loc.

Paul Costea said...

Sa va mai spun un lucru…asa , ca fapt divers!… Primul lucru pe care majoritatea doctorilor il recomanda atunci cand depisteaza la un control ca ai pietre la ficat si/sau la fiere este interventia chirurgicala . Fierea trebuie scoasa!- zic ei , iar bietii oameni ,care nu contesta ca au in fata un expert ,nici ca e bine-intentionat se lasa taiati.Apoi intra intr-un cerc vicios declansat de lipsa fierii si constata ca problemele de sanatate li s-au inmultit si ca pentru fiecare din ele trebuie sa ia alte si alte medicamente ( ati remarcat ca toate medicamentele au reactii adverse si ca declanseaza alte si alte neplaceri ? …scrie clar in prospect ca sa nu spuneti apoi ca nu ati stiut ) . Eu am scos sute de pietre din fiere si ficat – nu scotand fierea, nici indopandu-ma cu medicamente, ci facand cura simpla a lui Andreas Moritz pe baza de suc de mere si ulei de masline . Cancerul are si el leacuri la fel de controversate in lumea medicala , dar la fel de eficiente- sucul de morcovi , vitamina B17 si vitamina C injectata in cantitati foarte mari. Ce sa mai vorbim de cazurile in care formatiunile canceroase dispar de la sine doar prin puterea credintei si a rugaciunii ?!… Pe toate acestea medicii le contesta pentru ca sunt anume indoctrinati in cadrul cursurilor finantate de marii colosi ai industriei farmaceutice sa desconsidere leacurile pe care le avem din plin in jur ,catalogandu-le depasite sau ” babesti” . Nu zic ca sunt neaparat rau-intentionati ,ci educati in asa fel incat sa nu se dea nicio sansa remediilor naturiste,vitaminelor… . Nu se vrea vindecarea oamenilor ,ci mentinerea lor intr-un sistem care sa-i stoarca de bani, de energie ,de sanatate si de credinta in Dumnezeu .

Indraznesc chiar sa va recomand sa cititi Acatistul Parintelui Nectarie .Limpezeste mintea, aduce in viata voastra speranta si va orienteaza spre luarea celor mai bune decizii.De asemenea , va recomand doua documentare extraordinare care ar trebui vazute de toata lumea. Ele fac lumina clatina prejudecatile si schimba vieti, dau o sansa reala la viata unor oameni care nu mai au nici bani ,nici speranta, nici putere si nici timp . Doar indrazniti sa credeti si sacrificati cateva ore pentru a le vedea . Vor merita fiecare minut!
1. ”The beautiful truth ” (2008) – http://www.youtube.com/watch?v=9cMOKTlBlDk
2. ” A world without cancer” – http://www.subtitrari-noi.ro/Subtitrari-0/Healing_Cancer_(2008)/16064
Documentarele pot fi gasite si vizionate si cu subtitrare .

Sa va dea D-zeu sanatate !
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
17/10/2013 at 9:51 AM

draga mea, cristina… am citit cu gura deschisa comentariul tau… iti multumesc pt aceste informatii… 🙂
Reply

Zelist Blog » Blog Archive » Top 101 posturi pe bloguri in 2013 says:
17/12/2013 at 2:36 PM

[…] Secretul murdar ar medicilor oncologi si farsa medicala care a mutilat inutil milioane de femei: Can… […]
Reply
Diana says:
02/01/2014 at 2:40 PM

Da, asta cudiagnostice diferite, din parteamedicilor o stiu si eu. Nu doar la cancer. Dau doar cateva exemple pentru ca cei care cred 100% in medici sa ia aminte(asta nu inseamna ca nu exista si medici buni si cu intentii bune; poti fi medic competent cu intentii rele-trebuie sa stii cum sa faci rau ca sa para cauza naturala)
– Cativa colegi de lucru ai prietenului meu au pregatit mostrele pt examenul de urina. Aceeasi urina a dus-o fiecare si rezultatul a fost diferit.
– mama a mers la examen ginecologic. I s-a tot prescris sa ia antibiotice pt diagnosticul x. Nu se mai termina. Tot ii “iesea” la examene ca inca mai are si i se mai recomanda. Apoi a dus mostra la alt laborator-totul era ok.
Reply
Octav says:
07/03/2014 at 11:53 PM

Fratilor. Medicina nu ofera garantii. E un joc statistic. Si toate metodele folosite de medicina si-au dovedit statistic eficienta. Nu e nicio conspiratie impotriva terapiilor alternative. Tot ce a functionat a fost adoptat si imbunatatit. Psihanlaiza, hipnoza, kinetoterapia. Toate metode considerate candva alternative si care si-au dovedit eficienta si au fost adoptate de medicina moderna. Dar acesti vraci care isi lauda singuri rezultatele, care nu publica nimic concret despre metoda lor, care esueaza iar si iar in a dovedi si a repeta rezultatele cu care se lauda. Aici nu mai e vorba de a fi deschis la minte. E vorba de a fi pur si simplu prost. Cancerul e pentru moment granita a ceea ce poate medicina sa faca. Candva acea granita era poliomielita, candva era holera si multe altele. Pe toate le-a depasit. Oare cati oameni se duc la vraci pentru o durere de masea? Sunt sigur ca toti merg la medic. Pentru ca acolo succesul e de 100%. Nimeni nu are indoieli. Sunt sigur ca niciun vraci nu se poate lauda cu asemenea succes in tratarea dintilor. Vin insa toti sa se laude cu cancerul unde stiu ca zona e foarte gri si e suficient loc de speculatii. Din pacate cancerul e inca o boala mortala. Sansele de vindecare sunt mici dar nu sunt nicaieri mai mari decat intr-o clinica de oncologie. E alegerea fiecaruia sa creada in ce vrea. Dar tineti minte ca majoritatea oamenilor din lumea civilizata aleg medicina. Data viitoare cand recomandati unui bolnav altceva decat un spital, intrebati-va care e riscul daca va inselati.
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
08/03/2014 at 8:42 AM

“Medicina nu ofera garantii. E un joc statistic”… da, ai spus-o bine… si face acest joc cu viata oamenilor… “Si toate metodele folosite de medicina si-au dovedit statistic eficienta” – daca e asa, de ce se mai folosesc citostatice pt tratamentul impotriva cancerului, cand mor peste 90% din oameni??? cancerul este grav doar in ochii medicinii, care nu stie decat sa poarte razboi impotriva simptomelor, altfel, cancerul nu e mai grav, de cele mai multe ori decat o raceala… si stii care e problema: crimele din sectiile oncologice au acoperire: protocoalele date de sistem in favoarea lor… in alte terapii, sansa de supravietuire e mult mai mare dar, daca mor, in loc de 90% cati mor in cazul medicinii, doar 10%, pentru cei 10% terapeutul este tras la raspundere… si asta nu vede domnul octav: mafia care se afla in spate, care impune reguli, legi, “informeaza corect” lumea… in aceste conditii, cand altceva nu stii, bineinteles ca mergi la spital… sa nu ma inteleaga totusi nimeni gresit: sunt cazuri cand e nevoie de acea medicina, ea este estraordinar de bine pregatita in a trata simptome. astfel, daca ai viata in pericol, este normal sa apelezi la ea, dar doar atat… in rest, organismul isi face treaba… tu trebuie sa te ocupi de viata ta, de neregulile din viata ta, de problemele tale…

cu mult drag, paul
Reply

Radu says:
08/03/2014 at 8:56 AM

Domnule Octav se vede faptul ca sustini medicina moderna,felicitari cu ghilimele din partea mea.Acuma te intreb ai auzit de faimosul Codex Alimentarius,prin care doreste sa interzica medicina naturista si alternativa??Prin care sa-ti faca reguli ceea ce sa mananci sau sa bei??Prin care ceapa,usturoiul ,plantele ,medicinale sa fie considerate droguri??Documenteaza-te si vei observa ca realitatea este una si sistemul tau este alta te vei speria de ceea ce vei afla
Reply

Costea Paul George says:
09/03/2014 at 9:33 PM

asa este, Radu… baza codex alimentarius este ca hrana naturala nu mai poate sustine atata populatie… iti spun un secret: este o mare manipulare, o minciuna colosala! doar argentina ar putea sustine cu hrana intregul glob pamantesc… codex alimentarius este facut sa ne omoare incet si sa ne faca cat mai dependenti de medicina…
Reply

Reply