Sunday, August 12, 2018

SISTEMUL IMUNITAR – un mit, sursa inepuizabila de venit !!! (partea a II-a)

(postare initiala: 26 decembrie 2013) 

Revin cu partea a doua a articolului despre sistemul imunitar, la care am lucrat ieri, tocmai in ajun, ca sa ti-l pot oferi azi tie, drept cadou de mos craciun… 🙂 … Sper sa apreciezi acest gest al meu… 😉 … Daca nu ai citit prima parte a articolului, te invit sa il citesti aici: SISTEMUL IMUNITAR – un mit, sursa inepuizabila de venit !!! (partea I)
dupa care sa revii aici, pentru a continua sa te delectezi, afland alte perspective decat erai obisnuit ale sistemului imunitar…

In ce priveste alimentatia si rolul ei in functionarea corecta a sistemului imunitar, care, contrar celor stiute, nu se defecteaza niciodata, pot sa iti spun ca, desi are importanta ce mananci, sistemul imunitar va functiona la parametrii optimi, normali, indiferent ca mananci sau nu o hrana bogata in antioxidanti (desi se pune mult accent pe aceasta tema!).

Totusi , in cazul in care individul se afla in toiul unui program biologic (sa ii zicem boala, care are doua faze: activa si de vindecare, desi medicina nu are cunostinta despre asa ceva, simtomele diferite ale celor doua faze fiind clasificate ca boli distincte), unde fazele de vindecare sunt insotite de infectii, febra, moleseli, lipsa de chef de viata, oboseala, slabire, vlaguire iar aceste simptome nu sunt cauzate de microorganisme sau slabirea ori clacarea sistemului imunitar ci din cauza ca ne aflam intr-un proces de recuperare care necesita energie suplimentara, hrana multa si odihna, in acest caz alimentatia are o importanta deosebita. (Simptomele sunt aceleasi, universal valabile, ca un sablon, in toate cazurile de conflicte identice, fara presupuneri, cum o face medicina).

In faza activa, ce porneste odata cu realizarea conditiilor conflictului biologic, pe care le-am insiruit in partea intai a articolului, indiferent ce am face legat de alimentatie, atata timp cat nu ne rezolvam conflictul, tumoarea (ca si exemplu, sa presupunem ca e vorba de un conflict de suparare-imbucatura: cancer de ficat, de plamani, de colon, etc) nu va face decat sa creasca frumoasa roscovana, alimentandu-se cu suplimentele alimentare, vitaminele si mineralele scumpe pe care le ingeram. Verdeturile propuse si alimentatia cu regim nu au niciun rol benefic in acest caz, tumoarea extinzandu-se pana in momentul rezolvarii conflictului ce a dus la formarea ei. Odata cu rezolvarea conflictului, tumoarea nu isi mai are sensul existential si astfel ea urmeaza sa fie descompusa de catre microorganisme (daca o lasam in pace si nu intervenim din exterior), proces ce necesita multa energie, fiind insotit de stari de oboseala, vlaguire, febra, slabire, infectii…

Deci, atunci cand am rezolvat un conflict (de cele mai multe ori in mod inconstient, in subconstient) si suntem astfel in faza de vindecare, trebuie sa acordam o deosebita atentie alimentatiei! Si nu pentru a sprijini sistemul imunitar (pe care nu il afecteaza in niciun sens, el fiind un sistem de comunicare intre toate celulele organismului) ci pentru ca organismul are nevoie de energie multa in aceste situatii… Gandeste-te: de unde altundeva sa isi ia organismul energia necesara acestui intreg proces de descompunere si eliminare a celulelor, tesuturilor de “cancer” de care nu mai avem nevoie? Prin urmare, suplimentele alimentare, vitaminele, mineralele, alimentatia macrobiotica, au sens, dar, in special, pe perioada acestor faze de vindecare.

Un om sau un animal subnutrit, infometat, obosit reactioneaza emotional cu mult mai puternic conflictelor din viata, dramatizeaza situatiile aparute cu o intensitate sporita si astfel va provoca reactii cu mult mai dure ale organismului, dar, nici in aceste cazuri, nu este cauzatorul sistemul imunitar ci individul in sine si conditiile de viata in care se afla. Bineinteles ca, la reactii mai dure ale organismului, si fazele de vindecare for fi mai “doboratoare”, dar intensitatea lor nu depinde de alimentatie. Intensitatea si durata fazelor de vindecare (cele in care avem simptomele mai sus amintite, facandu-ne sa credem ca avem sistemul imunitar slabit) depind mai degraba de intensitatea emotiilor si de durata cat a fost conflictul activ, nerezolvat, cele doua faze, a conflictului activ si de vindecare avand, in general, aceeasi durata.

Deci, daca ai aceste simptome de oboseala, nu ar trebui sa te nelinistesti, sa fii nerabdator si sa pui la indoiala functionarea naturii, a vietii, a organismului tau, o masina biologica perfect conceputa in miloanele de ani si adaptata la realitatea prezenta! Sa nu crezi ca sistemul imunitar se defecteaza, slabeste sau clacheaza pentru ca el nu e o chestie centralizata ci munca intr-o comunicare perfecta, armonioasa a miliarde si miliarde de celule proprii si microorganisme la care le suntem gazda.

De cele mai multe ori sistemul imunitar este raspunzator (in versiunea medicinii stiintific-academice) si pentru bolile autoimune. As dori sa punctez aici faptul ca bolile autoimune nu exista! Este una dintre cele mai mari aberatii (impreuna cu bolile genetice si cele transmisibile, precum si teoria cancerului in care innebunesc celulele si a metastazelor) inventate din cauza neputintei de a explica procesele biologice. Cum ar putea organismul sa se autosaboteze, sa se autodistruga, sa nu isi mai recunoasca propriile celule si sa le autodevoreze, ori o parte din celulele, tesuturile, organele noastre sa se intoarca impotriva organismului, impotriva vietii??? Este total impotriva naturii! Noi, oamenii, ne uram si ne razboim intre noi pentru ca nu stim cine suntem, nu mai stim despre natura noastra, dar celulele noastre stiu! Cum ar putea ele sa faca acelasi lucru???

De fapt, omului, prin indepartarea sa de natura, de realitate, si prin artificializarea sa, poate sa i se implementeze ca reala orice teorie, prin simplul fapt ca vine din gura autoritatilor in domeniul medical, din gura oamenilor de stiinta, care primesc aprobari de cercetare doar in directii clar impuse (la acest lucru nu se face reclama!)… Dar, ca si exemplu, stii ce face un cercetator, cand zice ca a demonstrat unele teorii? Ia mai multi cobai pe care ii expune unor conditii si, daca un mic procent, nici macar jumatate, reactioneaza la fel, au si scos teoria ca fiind valabila pt toata lumea. Interesant mod de operare. Nu mai trebuie decat sa apara la TV si in presa si am si crezut toti… La fel s-a intamplat cu citostaticele: le-au injectat in tumorile prizonierilor de razboi, care au fost astfel distruse, iar teoria a fost deja scoasa, fara a mai tine cont de faptul ca toti acei prizonieri au murit, deoarece citostaticele au distrus tot organismul, nu doar celulele care “innebunisera”!

Cand exista o asa-zisa boala autoimuna, cauza ei este, de fapt, o recadere continua a persoanei in faza de conflict activ, din cauza nerezolvarii conditiilor care au dus la pornirea programului biologic (numit boala) ori existentei unor elemente in viata de gen sine (cu rol si ele in supravietuire, de punere in garda a organismului fata de conflictul ce a cauzat boala), care dureaza o perioada lunga de timp fara o rezolvare finala iar in aceasta perioada persoana stagneaza in aceleasi simptome neplacute. Programul biologic nu se poate finaliza pentru persoana este cand in faza activa cand in faza de vindecare, la acest joc de pase contribuind, in multe cazuri si medicamentia, pe langa motivele amintite.

O boala de acest gen ar fi boala Morbus Crohn, dar mai sunt si cele ale glandei tiroidei, etc., dar, in ultima perioada putem vorbi in medicina de o generalizare, nemaiexistand organe care sa nu poata suferi de vreo boala care sa nu se clasifice ca autoimuna. Si totusi, nu exista boli autoimune! Trebuie vazut care sunt conflictele in care recade persoana la modul zilnic, ce conditii il tin in acel joc de pase, si, odata rezolvate, desi nu e chiar simplu cateodata, va iesi ca prin minune din orice boala autoimuna incurabila.



Daca esti foarte neincrezator in ce priveste informatia de acest gen legata de sistemul imunitar, pe care ti-o prezint eu aici, noua, inedita, frapanta la primul contact, te rog sa ai in vedere un lucru: sa iti aduci aminte ca acum o luna, acum un an, acum multi ani, la varsta de 5 ani, de exemplu, cand inca nici nu erai constient de propria-ti existenta, organismul tau a functionat intotdeauna perfect, nu a cedat niciodata. In aceste conditii, nici nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa continui sa ai incredere in propriul corp si sa inlaturi toate persoanele si informatiile care duc spre slabirea acestei increderi. Daca tu nu ai incredere in tine, in corpul tau, cine sa aiba? Si in cine ai mai putea avea incredere? 🙂



cu mult drag, Costea Paul George
___________________________________

Nu sta pe loc, studiaza pentru tine, pentru evolutia ta ca om! Nu te costa nimic in plus sa cumperi carti prin situl meu, totusi, cu asta ma sustii sa pot fi aici, pentru tine! Alege din miile de carti de la: elefant.ro sau libris.ro
___________________________________

Ai o parere, o intrebare, o idee, o nemultumire, o critica?… Comenteaza mai jos, impartaseste-o cu noi, ceilalti… 🙂

Ti-a placut articolul? Apreciezi munca mea, efortul meu?… “SHARE” aici, sub articol si astfel vei contribui la aflarea acestor adevaruri. Nu te costa nimic! Poti sa ii dai un “LIKE” si paginii “terapie in armonie”, in dreapta sus, daca vrei sa ne urmaresti pe facebook… 🙂 ... Cel putin, ca iti place ori nu, da un calificativ articolului aici, dedesubt, la "Reactii la articol"... 🙂

Introdu aici, dedesubt, adresa ta de e-mail si vei primi saptamanal GRATIS articole interesante + bonus un PDF GRATIS “LEUCEMIA – o anemie mai severa sau cancer?”


Adresa de email: *


8 comments:

Paul Costea said...

Ciprian Zaharia says:
26/12/2013 at 2:20 AM

Asteptam demult partea a doua :). Care dintre cursuri este in limba romana ?
Multumesc.
Tine-o tot asa…scrii bine.
Reply

Costea Paul George says:
26/12/2013 at 2:24 AM

draga Ciprian… Iti multumesc pt comment. toate cursurile la care nu am specificat expres limba, sunt in romana… 🙂

cu mult drag, paul
Reply

Eugenia says:
26/12/2013 at 4:25 AM

Domnule Costea, mi-a facut placere sa citesc articolele chiar azi de Craciun! Au fost un cadou pentru mine. Foarte interesante informatiile. Pai da, stiam ca toate bolile de fapt ne sunt un ajutor pretios in a ne ajuta sa ne dam seama ca avem conflicte interioare si ca ele trebuie rezolvate. Se stie ca boala apare intai la nivel mental si emotional si abia apoi la nivel fizic. Ceea ce ai scris intareste asta.
Te rog sa continui sa scrii despre astfel de lucruri.
Iti doresc un Craciun binecuvantat si un an nou cat mai bun!
Reply

Costea Paul George says:
26/12/2013 at 8:54 AM

din pacate, tie ti se pare real ce am scris dar putina lume vede asa lucrurile si asta e rolul meu aici: sa deschid ochii lumii, sa nu mai fie orbita de frica de boli, frica de viata, frica de a trai cu adevarat…

sarbatori fericite si multa sanatate!

cu drag, paul
Reply

Adrian says:
26/12/2013 at 7:25 AM

Salut Paul.

Interesant articol.

Ma gandeam ca poate-l completezi si cu alte cateva idei despre auto-imunitate & batranete:

ageloc.xpertus.eu

http://www.youtube.com/watch?v=Y0c288CQ6RM

http://www.youtube.com/watch?v=42HryVrnW-M

Daca doresti mai multe informatii ~ directe ~ pe langa ceea ce gasesti public DESCHIS pe internet, esti BineVenit sa-mi scrii.

Multumesc pentru Atentie & Rabdare.

Cu stima,
adrian
Reply

Costea Paul George says:
26/12/2013 at 8:55 AM

iti multumesc pt comment

sarbatori fericite si multa sanatate, paul
Reply

Dana Sorana Urs says:
26/12/2013 at 12:56 PM

Citind a doua oara articolul, ma gandesc ca am de multe vreme stare de sfarseala si repetate infectii respiratorii. In spital, cand fac transfuziile pentru refacerea hemoglobinei( diagnostic leucemis Cronica limfocitara, varsta 65 ani), leucocitele scad de la 250 000 la 98 000. De ce? Cred ca acolo intru intr0 stare de liniste, detasare de probleme, de trecut de planifiacari de orice gand. Ma simt protejata, au altii grija de mine, stau molesita placut, dormitez cam toata ziua si nu doresc nimic. Aceasta pace a locului este ca o statiune de odihna care ma scoate din gandurile si grijile mele devenite conditionari consolidate in timp. Daca as putea sa exist in starea asta cred ca leucocitele ar scadea la normal. cred deci ca pendulez intre faza activa ci cea de vindecare. Asa o fi?
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 1:03 AM

draga mea… singura ti-ai dat raspunsul la problemele tale. in spital intri in faza de vindecare, caracterizata prin moleseala, lene, apoi iar vii la problemele tale, care te arunca in faza activa, din pacate… este f greu, pt ca omul face greu fata problemelor cauzate de saracie. spunea si Hamer ca saracia este cauzatorul majoritatii bolilor… incearca sa gasesti o solutie si te vei vindeca… daca vrei sa vorbim mai pe larg, sa iti dau idei, scrie-mi pe costeapaulgeorge@gmail.com

mult succes, paul
Reply

Corina Pascu says:
26/12/2013 at 1:08 PM

Domnule Costea,
am citit cateva articole scrise de dumneavoastra si, cu tot respectul pentru dorinta dumneavoastra de a instrui, de a propaga idei benefice sanatatii oamenilor, as vrea sa va intreb care este pregatirea dumneavoastra profesionala/intelectuala? Banuiesc ca nu sunteti medic, – am fi cunoscut prin semnatura. Admir din tot sufletul autodidactii, daca reusesc sa se pazeasca de semidoctism.
Suntem de acord cu faptul ca industria farmaceutica nu este in slujba ci impotriva sanatatii, ca influenta psihicului asupra organismului este enorma, dar toate acestea trebuie sustinute de dovezi stiintifice. Orice autor care se respecta, atunci cand afirma o idee o si argumenteaza, mentionand sursa. V-am fi foarte recunoscatori daca, in articolele viitoare ati aduce argumente viabile unor afirmatii de genul:”nu exista boala auto-imuna”.
Cu multumiri, Corina Pascu
Reply

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 1:14 AM

draga mea corina. sursa mea este noua medicina germanica, redenumita in stiinta vindecarii germane, care este o stiinta exacta, rezultata din zeci de ani de cercetari, nerecunoscute insa de sistem. in scolile de medicina niciodata nu se va afla despre ea, studentii trebuind sa fie indoctrinati in sistemul actual bazat pe simptome si cu rezolvari doar de ascundere a simptomelor. se fac miliarde cu sistemul actual. crezi ca se va accepta vreodata o stiinta care spune ca tu esti singurul vinovat de bolile tale si doar tu te poti vindeca, prin schimbarea perceptiilor tale, credintelor, rezolvarea conflictelor care au dus la boala? nu cred!

in ochii tai, pentru a crede ce scriu, trebuie sa am o pregatire in domeniul medical, dar asta inseamna sa inveti si sa te supui orbeste unor dogme iar daca nu, zbori, cum au patit-o multi care si-au deschis ochii. ca si autodidact, inveti ceea ce simti ca are valoare si poate fi aplicat cu adevarat iar eu fac acest lucru de ani de zile. si stai relax ca nu scriu din burta ci doar dupa o cercetare si conspectare temeinica…

iti multumesc totusi ca mi-ai atras atentia

cu mult drag, paul
Reply

vera says:
26/12/2013 at 4:45 PM

tot ce am citit aici mi se pare credibil,mai ales ca si eu am trait cativa ani de chin luptandu-ma cu un sarcom .Nu aveam acces la atata informatie pe atunci si bineinteles nici nu stiam prea multe despre boala Cert este ca am facut ce au spus doctorii,adica tratament,operatii,tratament…si restul nu mai conteaza.Un singur lucru nu imi este clar acum asa cum nici atunci nu l-am inteles,Eu ca adult stiu ca am avut probleme de natura emotionala ,conflicte sufletesti,traume fizice si psihice, gandire negativa,alimentatie haotica,viata tumultoasa ,obositoare,epuizanta…si tote astea au dus la cresterea unei tumori,dar am intalnit copii de varste mici si f mici care erau mai grav bolnavi decat mine,si nu o data auzeam ca a murit unul din ei.Auzeam in jurul meu explicatii halucinante de la oameni sanatosi cum ca acei copii ar trage pacatele parintilor,ori parintii erau tineri aproape niste copiii mai mari,deci ce pacate ar fi putut avea la acei ani?Ori ei asa mititei ce gandire negativa sa fi avut?cum sa se vindece ei daca sunt dusi de manuta sa li se faca raze si citostatice?Of cate suflete chinuite am vazut! Va multumesc pt rabdarea avuta asupra gandurilor mele si poate imi explicati si ma faceti sa inteleg si eu cum este boala asta asupra copilasilor
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 1:20 AM

draga mea vera… iti voi da acelasi raspuns pe care l-am dat tocmai aici, in comentarii, unei alte cititoare:

am vb f mult deja pe situl meu despre bolile la copiii mici… iti voi raspunde printr-o intrebare: de unde a aparut ideea inradacinata in oameni ca un copil, prin simplul fapt ca nu poate sa iti comunice trairile si emotiile sale (care sunt, de fapt, declansatoarele programelor biologice numite boli), nu le are? multa lume ma intreaba acest lucru… tu stii cate trairi poate sa aiba un bebelus deja in burtica mamei sale, inca inainte sa iasa? iar, in al doilea rand, se transmit la copil toate trairile si emotiile mamei din perioada sarcinii, din pacate… si nu are nicio legatura cu chestii de genul karma, transmiterea pacatelor…

cu mult drag, paul
Reply

Luminita Calinescu says:
26/12/2013 at 7:22 PM

Ma bucur ca existati……lumină si prosperitate ….
Reply

Costea Paul George says:
26/12/2013 at 8:03 PM

🙂
Reply

Gabi says:
26/12/2013 at 7:35 PM

Multumesc Paul pt tot.Prima parte a articolului zici ca e scris pt mine.Acum am inteles.
O seara minunata!
Reply

Costea Paul George says:
26/12/2013 at 8:03 PM

🙂
Reply

mihaelamica says:
26/12/2013 at 11:56 PM

ce parere aveti totusi de cancerul la bebelusi sau copii f.mici?
Reply

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 12:44 AM

draga mea mihaela… am vb f mult deja pe situl meu despre bolile la copiii mici… iti voi raspunde printr-o intrebare: de unde a aparut ideea inradacinata in oameni ca un copil, prin simplul fapt ca nu poate sa iti comunice trairile si emotiile sale (care sunt, de fapt, declansatoarele programelor biologice numite boli), nu le are? multa lume ma intreaba acest lucru… tu stii cate trairi poate sa aiba un bebelus deja in burtica mamei sale, inca inainte sa iasa? iar, in al doilea rand, se transmit la copil toate trairile si emotiile mamei din perioada sarcinii, din pacate…

cu mult drag, paul
Reply

Cora Marin says:
27/12/2013 at 9:03 AM

Buna Paul!
Multumesc pentru acest dar de Craciun si pentru toate articolele pe care le publici, sunt foarte importante pentru mine, te urmaresc cu mare atentie. Imi doresc mult sa ajung la un curs tinut de tine dar am observat ca Bucurestiul nu este pe lista anul viitor. Am citit tot ce am reusit sa gasesc despre Noua Medicina Germanica, in romana sau engleza, am inteles (sper) cum este cu stadiile de vindecare dar nu stiu concret ce trebuie sa faci cand ai o problema de sanatate. Gasesti conflictul care a declansat boala, incerci sa gasesti o rezolvare relevanta a lui si astepti ca boala sa se vindece singura? Atat? Este suficient sa fii linistit in privinta traumei emotionale prin care ai trecut, sa nu te mai afecteze, si boala va disparea?
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 9:40 AM

ar fi bine sa insemne doar atat sanatatea… vezi? de aia are o foarte mare importanta un curs, pentru ca acolo, in doua weekenduri, te resetezi si o sa stii ce sa faci in continuare in viata, cum sa gandesti, cum sa pui problema, cum sa interpretezi lucrurile in viata ta. cu convingerile, interpretarile si obiceiurile vechi o sa recazi oricum in boli. toate astea trebuiesc schimbate. pe moment insa, la un conflict, trebuie sa iti rezolvi problemele de viata care au dus la simptomele pe care le ai, vorbind deschis despre fricile si emotiile tale, incheind socotelile cu trecutul, cu situatia care ti-a provocat un conflict. totusi, ti-am mai zis ca nu doar in atata consta, ci trebuie muncit pentru sanatate. de obicei oamenii nu fac nimic, isi duc o viata asa cum o duc iar cand au o problema mare de sanatate, merg la medic sa ii salveze (ori la mine ), dar nu asa functioneaza! trebuie sa te pregatesti din timp pt ca, in acest caz, o sa stii ce sa faci cand apar probleme… iar, daca muncesti, ai sanse, cum e cazul meu, sa nici nu mai apara problemele de sanatate, pentru ca esti atent la tine si la tot ce se intampla in fiecare moment al vietii. trebuie sa fii constient tot timpul, sa te privesti ca un observator, sa nu te identifici cu situatiile de viata, cu evenimentele ce se petrec pt ca acestea sunt doar situatii, nu exista bine sau rau ci toate sunt experiente care te fac sa evoluezi si nu acele situatii te vor duce in boala ci interpretarea ta, emotiile, trairile tale atasate persoanelor si situatiilor… sa mai continui? as putea scrie o carte cu cate as putea sa iti spun… totusi, sper ca ai prins ideea… 🙂

sper ca ti-am fost de folos

cu mult drag, paul
Reply

Nita Doina says:
27/12/2013 at 1:15 PM

Articolul publicat este foarte interesant si intradevar sunt convinsa ca ne imbonlavim singuri. Mi-as dori sa particip la un asemenea workshop, dar sunt din Bucuresti si acest oras nu este pe lista dvs. iar conditii materiale precare exclud o participare in alt oras. Pe cand un workshop in Bucuresti?
Reply

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 5:13 PM

draga mea doina… va fi si in bucuresti, cu siguranta… daca nu apare in lista, este pentru ca va fi candva in toamna, perioada pentru care nu s-au facut inca programarile… stai activa pe site si sigur vei afla si data pt bucuresti…

cu mult drag, paul
Reply

Cora Marin says:
27/12/2013 at 4:43 PM

Multumesc mult pentru raspuns. M-am gandit si eu ca trebuie sa merg la cursuri dar toate sunt la mare distanta de Ploiesti/Bucuresti. Cum a fost si tabara din timpul verii, la care am vrut sa particip.
Reply

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 5:11 PM

poate nu a fost momentul, dar, cine stie… 🙂

cu mult drag, paul
Reply

Paul Costea said...

veronica says:
27/12/2013 at 8:55 PM

Buna, Paul!!
Tin sa ti spun ca participarea la cele doua cursuri de NMG care s au tinut la Galati m au resetat complet si mi au fost de un real ajutor.
Ai putea sa mi dai mai multe detalii despre atelierul de NMG care se va tine de catre dl. Helmuth Pilhar, respectiv conditii de participare etc?
Iti multumesc anticipat si ti urez un An Nou plin de sanatate, liniste sufleteasca si impliniri!!
Reply

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 10:42 PM

draga Veronica… nu sunt conditii de participare… totusi, e bine sa fii familiarizat cu NMG la acea tabara… tu te incadrezi perfect, cu doua cursuri… cine a tinut cursurile?

cu mult drag, paul
Reply
veronica says:
30/12/2013 at 10:14 AM

Am inteles…deci in cadrul taberei se va tine…La Galati un curs a fost cu Adriana si unul cu Andrei. Suuuper au fost!!
Reply
Costea Paul George says:
30/12/2013 at 10:28 AM

te cred… intotdeauna sunt super cursurile lor… sunt doi oameni minunati care depun mult efort, la fel ca mine, pentru a “trezi” lumea… efectul insa nici nu se compara. dupa o tabara sau un curs, nu mai poti fi acelasi om, chiar daca informatia e aceeasi ca in articolele scrise…

cu mult drag, paul
Reply

Julia says:
27/12/2013 at 9:14 PM

Buna Paul,

Astept intotdeauna cu nerabdare articolele de la tine. Sunt foarte interesante. Am citit foart mult despre noua medicina germana dar astept cu nerabdare sa incep cursul in ianuarie.
Iti doresc un “An Nou Fericit”
Cu stima, Julia
Reply

Costea Paul George says:
27/12/2013 at 10:40 PM

draga Julia… vorbesti despre cursul din oradea? si eu voi fi acolo… 🙂

toate cele bune, paul
Reply

Pochincereda Angela says:
28/12/2013 at 12:05 AM

Schimba poza, Paul ,te faci de rusine. Stiu ca poti face pe blogul tau ce vrei tu, dar nu toata lumea e asa naiva cum crezi. Si cu acest articol ai dat rau in bara, dar faci ce vrei tu, minte cat vrei tu.
Reply
Reply

Paul Costea said...

Costea Paul George says:
28/12/2013 at 10:50 AM

draga Angela… conform realitatii tale, este adevarat tot ce spui… nu uita, totusi, ca e realitatea ta si doar a ta… acea poza din articol stiu ca reprezinta celule ale sistemului nervos, dar, hai sa fim atenti la informatie si nu la poze. de revelion, o sa iti fac cadou o carte de colorat, unde o sa poti da o mare atentie pozelor, draga mea, daca asta iti place, sa admiri pozele… stiu ca am dat-o in bara cu acest articol, pt ca am scos la iveala multe alte minciuni in care suntem tinuti… tie iti prind bine acele minciuni, te ajuta bine in afacerea de vanzare a intaritorilor sistemului imunitar, sistem care nu exista si nu are nevoie de asa ceva. dar de ce sa nu ne imbogatim pe spinarea sarmanilor oameni care tanjesc dupa o salvare din exterior?… si, nu uita un lucru: ceea ce scriu, nu scriu din burta ci dupa o documentare temeinica iar sursa mea o reprezinta NMG, o stiinta exacta, nerecunoscuta insa de sistem. cum ar si putea fi, cand ea spune ca tu iti creezi bolile si doar tu te poti vindeca, toate celelalte lucruri sunt doar carje, care sa iti arunce responsabilitatea asupra altcuiva?

toate cele bune, paul
Reply

Dana Sorana Urs says:
28/12/2013 at 1:47 PM

Stimate domnule Costea Paul,

Va multumesc pentru lupta dv. de a schimba conditionarile oamenilor si mai ales ale medicilor. Sper ca multi dintre ei sa citeasca si sa devina preocupati de a readuce tratamentele la viziunea holistica asupra sanatatii omului. Eu practic o tehnica mai noua de Yoga care recunoaste exact principiile medicinei germane de noua generatie.Radacina bolilor se afla in ruperea de Marele Tot, in pierderea integrarii in Armonie. Vindecarea este refacerea Integrarii in Armonia Universala care inseamna activarea starii de iertare, iubire pura, compasiune si pace interioara. Eu mi-am stricat sanatatea tocmai prin atentia superficiala acordata acestor valori. Recastigarea sanatatii e mult mai grea decat protejarea alerta a acestora.
Dana Urs
Reply

Costea Paul George says:
28/12/2013 at 2:18 PM

asa este, draga mea… tocmai de aia, a fi sanatos presupune o munca continua, toata viata… nu se poate sa nu te ocupi de tine iar atunci cand devii bolnav sa fugi la un salvator… nu merge… esti nepregatit pentru a face fata… asta ar trebui sa inteleaga oamenii…

toate cele bune, paul… 🙂
Reply

Valentina says:
29/12/2013 at 9:20 AM

Va multumesc din suflet si va doresc sanatate radianta in continuare.
M ar interesa daca tineti cursuri si la Bacau, daca nu care ar fi cele mai apropiate de acest oras in urmatoarea perioada.
Va admir si va iubesc!
Reply

Costea Paul George says:
29/12/2013 at 10:18 AM

draga mea… au obicei sa fie cursuri si in acea zona, ori la bacau ori la braila… stai aproape si vei afla cand…

toate cele bune, paul
Reply

Paul Costea said...

Mariana says:
29/12/2013 at 10:38 AM

Multumesc mult pentru articol. Foarte interesant si instructiv pentru trezirea spirituala.Sarbatori fericite in continuare! te voi citi cu mult interes , din påcate nu pot veni la cursuri, locuiesc in Suedia.
cu drag
Mariana
Reply

Costea Paul George says:
29/12/2013 at 6:15 PM

draga mariana… iti multumesc mult pt comment si pt urari si ma bucura f mult sa stiu ca articolele mele ajung peste tot in lume si sa afle lumea aceste minunate informatii pe care ni le da stiinta vindecarii germnanice…

cu mult drag, paul
Reply

boz gianina says:
31/12/2013 at 9:39 PM

multumesc pentru informatii,dar pentru cei care nu pot ajunge la cursuri nu exista o lista cu principalele conflicte pe care ar trebui sa ni le rezolvam ca sa nu ne mai imbolnavim?
Reply

Costea Paul George says:
02/01/2014 at 11:21 AM

draga mea gianina… citeste articolele de pe site si te vei lamuri ce trebuie sa faci in viata pt a nu te imbolnavi… scrie acolo tot… 🙂
in al doile rand, nu ai pus bine problema… o lista cu boli exista, care provin din diverse conflicte, dar nu trebuie sa le rezolvi decat pe cele pe care le ai, nu pe toate din lista… iar rezolvand conflictele nu e suficient pentru a nu te mai imbolnavi… pentru asta e nevoie de mult mai mult… citeste pe site si o sa gasesti secretul, l-am scris in nenumarate randuri… 🙂 … secretul consta in schimbarea raportarii tale la viata, schimbarea obiceiurilor autodistructive, a credintelor, a perceptiilor tale legate de viata, de realitate, sa fii constient tot timpul de tine, de emotiile tale, sa nu te identifici cu situatiile de viata ci sa realizezi ca tu de fapt esti observatorul… 🙂 … in cateva cuvinte, acesta e secretul… 🙂

succes!

cu mult drag, paul
Reply

Costy says:
30/01/2014 at 6:07 PM

Buna ,Paul!Cunosti ceva despre cauzele sangerarii gingivale??De cateva zile imi sangereaza gingiile si ma simt foarte slabit,crezi ca poate fi vorba despre o scadere a trombocitelor??Sanatate!
Reply

Costea Paul George says:
03/02/2014 at 11:17 AM

dragul meu… sangerarile gingivale sunt faza de vindecare a unui conflict de suparare-imbucatura, caracterizat prin faptul ca nu ai putut “musca” pe cineva care ti-a facut un rau, care te-a suparat…

cu mult drag, paul
Reply
Reply

Viorel Lefter said...

Mă bucur că există oamenii care se implică pentru a arata a dezvălui adevărul Doamne ajută . vreau să vă spun că cu câteva luni în urmă sufeream de hemoroizi o durere insuportabila mi sa recomandat de la medici caam nevoie de o intervenție chirurgicală dar vă spun sincer că am refuzat.Am început să mă informez despre corpul uman despre vindecare și într-o noapte am avut ocazia să văd cum cu gândirea noastră ne putem vindeca sau imbolnavi , să nu dar de la subiect cu puterea gândului al ( minți) m-am vindecat de hemoroizi știți de ce fiindca mi-am dorit să mă vindec nu vorbesc din telenovele ci din propria experiență .(Tu ești ceia ce gândești )